Discutii despre clasa I (partea a VI-a)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

multumesc de comentariile depre cum e la voi cu lectiile...

sense,compatimim impreuna !

filofteia, exact asa ma gandeam si eu... caietul lui de mate este structurat pe lectii, fiecare lectie de vreo 2-3 foi, mai intai exercitii simple, apoi ceva mai grele. dupa fiecare lectie, este un test de verificare. ideea e ca bogdan zice ca nu pricepe chiar si la exercitiile simple, din care a facut destule la scoala! in fine, sper ca incet-incet sa-si revina, ca de buna voie sau cu sila, tot trebuie sa-si faca temele!!!
la bazin sunt cursuri de initiere pe perioada vacantei. noua ne-a recomandat cineva o profesoara (adriana enache) si mergem la ea. lui bogdan ii place, asa ca eu sunt multumita! macar ca e fericit de balaceala, mai face si ceva exercitii... el vrea sa tooot mearga, marti a inceput, am fost si ieri, vrea si azi!
abonamentul costa 44 de lei pt 12 sedinte care trebuie facute intr-o luna... daca mai vrei alte detalii, sa-mi spui!

pupici cu lipici si vacanta placuta!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bine v-am regasit
si noi lucram in vacanta
caietul special la lb romana pe care l-a facut cadou doamna...la mate desi i-am pus culegerea la el a facut o mica vraja si a lasat-o acasa....
i-am spus ca-i aduc culegerea si a spus ca mai bine nu

el e destul de stresat sa termine asa ca se scoala de la 6 si-i spune bunicii ca tb sa termine lectiile sa nu-l deochi...da' nu-l tine prea mult,doar vreo 15 min...dupa care se plictiseste...

si noi tb sa cumparamm cartile pt clasa a II-a..nu stiu de la el evident ,ci de la o mamica pe care am intalnit-o intamplator in tramvai....ca altfel ramneam fara carti...
cartile sunt de la editura aramis..parca...
inca nu am cautat,dar sper ca se gasesc...

la sf lui august plecam in corfu,asa ca pana atunci sper sa termine caietul acela special si sa mai faca ceva si la mate...

filofteia,asa face si Mihnea socotelile..direct
si daca iese din rima ok,daca nu trece mai departecum o fi,ca doar a dat un raspuns

va pup si vine calsa a II-a cu pasi repezi...ati stras energia necesara?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

filofteia,Mihnea e la pitesti!
daca vezi unul care da spectacol prin centru ..el e
zilele trecute a facut spectacol ca nu l-au lasat bunicii sa stea prea mult la fantana cantatoare
cand l-am intrebat de ce a facut asa mi-a spus ca voia si el sa se uite mai mult ca in bucursti nu are asa ceva propun sa faca si vanghelie una aici

si eu cred ca fac caligrafie in clasa a II-a...asa ca avem de tras!

eu i-am dat termen pana mergem sa-l vedem sa termine cartea de vacanta la romana...sper sa se aporpie de final macar...

nu prea are chef,dar e constiincios ca nu are incotro...i-am zis ca nu mai mergem in corfu daca nu termina si ca la inceputul calsei a II-a le da doamna un test sa vada cu care merge mai departe...ce mama rea sunt!!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Imi permit sa intru si eu putin pe la voi pentru ca vad ca sunteti mamici cu experienta. V-am citit inca de anul trecut si am trait alaturi de voi emotiile inceputului de an si evolutia puiutilor vostrii in anul scolar care a trecut.
Anul acesta, incepe si David al meu clasa 1 si v-as ruga daca ati putea sa va mai aduceti aminte pe scurt de ce ati avut nevoie sa cumparati pentru primele zile de scoala.
Eventual, ce ati luat si nu era necesar. Ma intereseaza sa nu arunc banii aiurea pe niste lucruri si in prima saptamana sa ni se ceara altceva. De imbracat are un costum inchis la culoare si o camasuta alba cu maneca lunga alba. As vrea sa-i mai cumpar vreo 2 camasute cu maneca scurta si cam asta ar fi momentan pana vad daca se cere sau nu uniforma.
Problema mea este ce iau pe langa un ghiozn si un penar.
Va pup dulce si va doresc vacanta placuta copiilor si in continuare!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 27+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Amalia, succes la scoala!
Eu inainte de inceperea scolii nu am luat decat: ghiozdan, penar, carioci, culori, creion negru, stilou, 2 caiete tip I, un caiet de matematica, coperti pt caietele luate, etichete (pe care o sa scrii la inceputul scolii numele, prenum, cls. sau ce mai cere dna) pt caiete si pt carti, bloc mic de desen, vreo 3 pensule de marimi diferite, plastelina de mai multe culori, o foarfeca pt decupat cu margini rotunde, un recipient in care sa puna apa de baut, eventual un servetel pe care sa manance pachetelul (sau cornul cu laptele de la scoala), un sapunel (sau gen antibacterian), batiste de hartie. Eventual mai cumpara si o carte de colorat sa o aiba la el, cat mai subtirica; daca n-o foloseste la scoala, o deseneaza acasa si tot nu e degeaba, nu?
Acuarele n-am luat pt ca nu stiam ce prefera: goase, de apa, de ulei..samd
Coperti de carti la fel n-am luat pt ca am mers cu cartile special la librarie si am luat, ca altfel nu o nimeream la dimensiune.

Daca stii la ce invatatoare va fi, poti vb cu ea sa vezi ce uniforma vor avea sau cum se vor imbraca.

Si cam atat imi vine acum in minte....
Daca mai am idei mai tarziu, revin.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Mergi la inceput