Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna dimineata

Iau eu un ceai verde, multumesc Mephala, dar parca ar merge si o cafea .... Alexandrina unde esti????? nu dai o cafeluta?

Adina daca i-ai cantarit pe gemeni cu cantarul electronic imediat unul dupa celalalt e posibil sa fie eroare de cantar ... mie mi s-a intamplat adica Raducu = Raducu + ceva in mana de cateva sute de grame ... sper ca m-am facut inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, beau si va astept la "parlamentat"
pana atunci

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Eu nu beau cafea dar azi mi-ar trebui vreo 10 ca sa ma trezesc...
Gargaritza s-a gandit ca am avut destule nopti linistite si s-a vorbit cu Dl. Canin no.1 sa-mi dea de lucru...

SA NU UIT: 1) Burticoasele strig catalog si-mi spuneti si mie cate sapt mai aveti sau sunteti la zi cu semnaturile?
2) Cum reactioneaza ai vostri pui la intepaturi de tzantzari? A mea este ceva de groaza....se inflameaza, se irita locul si trec in minim 2sapt semnele .

Sa ma dezmeticesc un pic si va raspund si eu, desi cu maaare intarziere. Revin...

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata , ma inscriu si eu la cafea!

Victor azi s-a rezit la 5:30, iar acu doarme dus de vreo ora jumate la amiaz iar cred ca se culca pe la 3.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Am ajuns si eu la calculator...
Sandra, eu-s cu semnatura la zi. Spune, cand vii la Suceava?? Noi inca nu avem tantari, imi pare rau ca Ruxa se inflameaza asa rau.
Itzy, eu tin minte ca ai spus ca dupa 15 mai intri in concediu, ma insel cumva? Eu am chef sa va cunosc in persoana fetelor, nu refuzati o femeie , nu-i asa?
Lilina, am aterizat la "parlamentat".
Daniela, azi am ajuns ceva mai tarziu la calculator, dar am venit cu tot cu cafea.
Mephala, multumesc pentru ceai.
Cristina, imi pare rau ca ai ratat pauza de 30 de minute.
Lili, www.youtube.com/watch?v=1Pw4Nn99vlU" target="_blank">you`re alive! I`m so happy!
Anca, imi pare rau pentru Luca. Sper sa aveti rezultate bune la analize.
Gety, ma bucur ca Maria este mai bine. In legatura cu proiectul vostru, bebe2, cand o sa va simtiti pregatiti din toate punctele de vedere sunt sigura ca o sa treceti la fapte. Eu va doresc succes inca de pe acum.
Adina, felicitari pentru cele doua danturi complete!
Lexi Multumim. Ma bucur ca Maria a facut acel exercitiu, cred ca bunica era in culmea fericirii.
Crisnemes, sanatate lui Victor! Ma bucur ca se retrag ganglionii.

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

prezenta si eu la , as bea si un ceai, dar numai daca mi l-ar face cineva, deci Carmen daca vii pana la mine cu el gata facut ti-as fi tare recunoscatoare

Multa sanatate bucuriilor bolnavioare si multi -ici de la noi!

Sandra pana acum am scapat de intepaturile tantarilor, dar anul trecut foarte urat a reactionat si Patry, inflamat si urat pt mult timp.

festina deci asa patisi si tu cu triburile

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

neata! fac si eu prezenta la o luta. Am putina treaba, dar mai arunc un ochisor si pe DC.

ANDRA, Cosmi nu are pielea chiar asa sensibila.Se mai irita de la cine stie ce, dar cum o dau cu putina crema de galbenele dispar. Acum ce sa zic, cu tintarii inca nu ne-am intalnit.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Xandrutza, multumesc. Pai cum sa refuzam noi o burticoasa ? O intrebam pe Lili cand e disponibila...Eu pot veni ca nu ma tine nik...dar daca mai aman mult la Vama Veche ma gasiti si raman si fara finantze.

Ramomar, ai dat-o pe Patri cu vreo crema speciala ca sa-i treaca bubitzele? Eu am incercat Chicco, Fenistil (desi e peste 2ani)...degeaba.

Lilina, ma macina o intrebare dureroasa: cum ai scapat de dependentza de triburi?

Gety, felicitari pt hotararea de a avea bb2. Dar am omis motivul amanarii (inafara de CM). De ce vrei sa mai astepti?

Alexutza, esti mai bine? Ce face carliontzatul mic?

Cristina, nici acum nu am reusit sa descarc de la sormea din telefon poza cu voi .

Mephala, ce camera foto v-ati luat? Si eu sunt in cautari...

Eloise, iar ai disparut? Nici pe mess nu te mai vad. Sunteti bine?

Mamilili, unde umbli doamna? M-ati parasit toate si nu mai am cu cine tine conferinte , acusi intra si BYTZY in concediu si dispare...

Princess, demult ma tin sa-ti spun ca ai o frumusetze de baiat.

Am vazut toate pozele anuntate, cu fetitze cochete, cu baieti tunsulici sau carliontzati...eheeehhe ce BUCURII frumoase avem .

Mergi la inceput

Adina, am ratat eu poze de la strand sau nici nu ne-ai aratat?

Beatrix, ce bine arati!

Lexi, MULTUMESC pt poze . Sa o stapaniti sanatosi, de ce spuneai ca e masina de snobi? Ai tinut minte . Trebuie sa-ti spun mereu: e frumoasa rau Maria . Ati fost la gratar sau nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monique_new

neata! fac si eu prezenta la o luta. Am putina treaba, dar mai arunc un ochisor si pe DC.

ANDRA, Cosmi nu are pielea chiar asa sensibila.Se mai irita de la cine stie ce, dar cum o dau cu putina crema de galbenele dispar. Acum ce sa zic, cu tintarii inca nu ne-am intalnit.
Nici anul trecut nu ati intalnit tzantzari? Si eu am dat cu galbenele, nik nu merge.

Mergi la inceput