Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, eu zic sa nu-ti faci griji cu scaderea in greutate a lui Fabi. Copiii au perioade si perioade. Important e ca e sanatos, papa ca de obicei, e vioi... gemeneii!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, sunt mai multe "contra" deocamdata. Vreau sa mai merg si la servici, alocatia asta este cam mica, iar daca ma intorc la servici as fi aproape de dr., de laboratoare, de ecograf.

Maria este mai bine, 37 cu 5 avea cand s-a trezit, azi dimineata n-avea nici 37. Scaune, cred ca 3 pana acum.

Maine sper sa rezolv si cu cresa pentru Maria.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

seara buuunaaa

Cristina am citit pe net si eu...Doamne ajuta! sa nu fie nimic grav ci doar o verificare de rutina

Festina asa deci? ne inseli cu Triburile...uite ca Lilina v-a intaratat si acum s-a lasat...

Alexutza tu iar n-ai net? acum profiti ca te simti mai bine nu?

Gety insanatosire grabnica...sper ca sunteti pe drumul cel bun

Mira nu te-am felicitat pt noul job...crezi ca mai ai timp si de forumit?

Lulla tu iar chiulesti...

Alina tu ce faci inveti de zor?

Mamilili tu pe unde-ti plimbi "silueta aia din liceu?". Moama ce te invidiez...eu ar tb sa ajung la 50 kg sa fiu ca in liceu..ceea ce e practic imposibil

Crisnemes...sanatate multa si voua...sunteti spre bine vad...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!
Eu sunt pe fuga, n-am citit nik din urma si nici nu stiu daca voi reusi sa recuperez. Am proobleme cu Luca, de 5 zile face greva foamei, nu mananca aproape nimic, doar cate o bucatica de paine si branza topita, dar daca i-as da dulce ar manca pana ar crapa. Am fost la medic si mi-a dat trimitere pentru analize, azi am fost cu el si i-a luat sange si am dus pt scaun, iar pipi n-am reusit nici cum sa duc. De luni seara ma chinui cu Luca sa faca pipi la olita si nu vrea. Aseara am stat cu el in cada goala o ora sa-l prins cum face pipi si sa-i pun un boorcanel si tot n-a facut, iar dupa ce i-am pus pampersul nici nu apucasem sa-l inchid bine ca a si facut
Azi din nou m-am chinuit, i-am legat o punga la putza si l-am lasat asa, iar cand sa faca a tras-o si a facut pe jos , iar in punga foarte putin a facut, am scurs-o in eprubeta si e doar cam 1 cm. Oare e destul?
Poate imi dati voi o metoda sa reusesc

V-am pupat, si sper sa intru maine.

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

itzy, asa deci, ai tu o treaba cu "fecioarele". "eu nu ti-as dori vreodata - sa ajungi sa ma cunosti"

"O, tu nici visezi, Dragutzo, cati in cale mi s-au pus!" (asta asa ...ca sa iti raspund tot in stil eminescian)...Au avut unii si altii grija sa ma caleasca si nu ma sperii asa usor. Esti din categoria: "rele da' bune" ?

Auzi si de ce sa nu te cunosc?...chiar as vrea sa stii.
Cat despre zodia fecioarei...cele mai bune colege de serviciu ale mele, cu care ma inteleg excelent sunt fecioare. Sunt niste fete de nota 20 cu un suflet extraordinar. Una dintre ele lucreaza acum la Bruxelles iar cealalta mi-a fost alaturi toata sarcina, datorita ei am nascut cu un dr. f bun, era dispusa sa stea cu mine si in timpul nasterii in sala, a venit in sala de travaliu, a fotografiat-o pe Ana-Maria in primele minute...altfel nici nu aveam poze de atunci...Dar am cunoscut si opusul lor...de aceea ziceam ca sunt fecioare si fecioare...

Ai fost iar la strand zici? Poate vrei " sa ne dai un semn si noua de mila Mariei Tale" si pui niste poze...ca doar nu ai uitat aparatul acasa nu?

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Scumpik, da-i multe lichide sa bea, lasa-l in cucul gol si tu umbla dupa el, , cu un borcanel din ala pt. urocultura. Bafta si sper sa fii pe faza!

Lexi, multumim de intrebare, suntem tot cu febra. Il tin cu antitermice si il hidratez bine. Pofta de mancare are, urechiusa nu-l mai doare, deci e un virus pacatos...
I-am cumparat isoprinosine, poate-l mai intaresc nitelus.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

I'm alive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Cred c-o sa ma mut pe Jupiter, parca acolo ziua are cele mai multe ore, nu?

Raspund repede ptr Scumpik c-am zarit o intrebare. Eu procedez in felul urmator cand tb sa recoltez pipi: ii lipesc o punga din aia speciala ptr copii si-i pun pampersul deasupra, ca sa nu poata avea acces la "proba biologica". Il imbrac cu hainele obisnuite si verific din cand in cand daca s-a intamplat minunea. De cele mai multe ori punga e plina de pipi asa ca tranvazez imediat din ea (punga) in urocultor si p'aci ti-e drumul spre laborator. Ca o sugestie, nu incerca sa-i colectezi urina direct in urocultor, in mod sigur isi va pierde sterilitatea pana vei reusi sa obtii lichidul mult dorit.

Itzy, mai vii incoa? Lasa-mi un PM. Maine se anunta revizie tehnica la netul nostru dar sper ca pe seara sa functioneze si sa putem vorbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, ? fug, ca azi n-am avut parte de pauza aia de 30 minute ca s-a trezit Vladic de la 6 revin pe la amiaza.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

las si io un ceai verde, poate sunt doritoare, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput