Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Neata!

Sandra si Luca pateste la fel de la tantari, i se umfla foarte tare si ii trece foarte greu, arata tare urat acele bube de la tantari cand se umfla, daca gasesti ceva cu care se trec sa-mi spui.

LILI helpppppp....de unde iei pungile speciale pentru copii? Ca eu am incercat cu pungi simple dar totul se scurge in pampers. Merg sa intreb la farmacie de pungi...poate gasesc pana raspunzi tu, dar totusi spune-mi.

V-am pupat, fug pana la farmacie!

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sandra, pai e de snobi ca e maaaareee! N-am fost la gratarel ca ne-am pregatit de venirea mamei mele. Imi pare rau de gargarita ca sufera din cauza tantarilor, dar nici eu nu stiu ce sa-ti spun. Eu anul trecut am dat-o pe Maria cu crema Zanza No de la Chicco, asa ca am scapat de piscaturile de tantari.
Sunt un car de draci din cauza nenorocitilor astora cu bancile lor cu tot, as strange pe cineva de gat in secunda asta, daca as putea. Asa ca ma retrag sa nu va transmit si voua starea mea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lexi, Ruxa nu sufera din cauza tzatzarilor dar nu arata deloc bine asa pishcata...Si eu am incercat toata gama Chicco (preventie dar si tratament). Egal cu 0 la noi. Ma gandesc sa nu faca reactia asta aiurea pe fondul unei alergii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Sandra cu ceva crema de la chicco am incercat si eu anul trecut, dar parca mai rau se inflamase, asa ca nu am mai pus nimic si s-a retras incet umflatura si roseata. Pupam dulce gargaritza sa scape repede de piscaturi. La prima muscatura asa urat a reactinat si Patry, ca am crezut ca are ceva alergie sau bola de'a copilarie si am dus-o la dermatolog, dar nu mai stiu exact ce crema mi-a dat, neuronul bata-l vina. Ma uit acasa si daca gasesc iti spun.

Lexi nu mai fi suparata!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza la amiaza!

Scumpik, si eu tot asa recoltez proba de urina, cu pungute speciale, pe care le iau de regula de la Sensiblu, apoi cu o seringa pun in urocultor! Se mai intampla sa curga si pe langa punguta dar de cele mai multe ori reusesc! Eu ii fac lui Rares analiza la urina cam la doua luni deoarece avem in antecedente o infectie urinara!

Andra, saru'mana mult ca il admiri pe Riki asa de mult! Cred ca mi-ai mai zis o data, esti o draguta! Toti copilasii sunt asa de frumosi si dulci! ... Pentru ciupiturile de tzantzari nu este bun si Fenistil gel?

Xandrutza, ce face baiatul? Este activ sau mai cumintel?

Fetelor, Rares nu prea mai papa lapticul si nu stiu ce s fac, sa profit de ocazie ca sa ii scot biberonul sau sa insist in continuare ca sa il bea? Din alt recipient nu se pune problema pentru ca nici nu vrea sa il vada!

Hai sa va pove despre OLITA: am cumparat una cu manere de la OK Baby parca; Rares cum a vazut-o direct calare pe ea, fara sa astepte vreo explicatie; ma apuc sa ii spun la ce foloseste, cum vor decurge lucrurile, trebuie sa dam pantalonasii si pampers-ul jos, apoi ne asezam etc; dupa toate explicatiile l-am lasat in pace, am considerat ca este de ajuns; dupa un timp vine la mine tragandu-se de pantaloni, ii dau jos pantalonii, pampers-ul si apoi il pun pe olita, dar el se ridica in picoare si face pipi foarte incantat in olita. Am ramas ca la dentist! Oare o sa il tina obiceiul asta sau decat a vrut sa ne arate ca el intelege f bine ce are de facut?

Va pup!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Pe 2 iunie incep inscrierile la cresa. Am fost sa pregatesc terenul.

Scumpik_lui, asa e, sunt niste pungute speciale, care au un orificiu mai mare oval si care se lipeste la locul faptei.

La baieti poate e mai usor, eu n-am reusit cu Maria.

Sandra, si Mariei i-au trecut greu 2 piscaturi de tantar. Mi se pare ca si acum mai vad 2 pete mici, rozii. Eu n-am dat-o cu nimic, in schimb. Voiam sa o dau cu Baneocin unguent.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sandra Sincer, chiar nu am avut problema asta. Ne-au ocolit.Sper sa gasiti vre-o cremuta sa va foloseasca.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sandra, Autan ai incercat?
Monica, spor la treaba!
Lexi, imi pare rau ca esti suparata. sa treaca!
Ramo, servici usor!
Anca, sper sa gasesti la farmacie ceea ce cauti.

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, am citit cea mai frumoasa operatiune "olita". S-o tina tot asa.
Sa stii ca nici Maria nu bea din alt recipient, decat cel cu biberon. Nu canita cu cioc sau fara, nici pai. Eu mai astept, ca am rabdare.

Lexi, de banci sunt si eu satula.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by princess

Xandrutza, ce face baiatul? Este activ sau mai cumintel?

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Fotbalist il fac Doar ca il apuca la niste ore imposibile...
Daca spui ca Rares nu prea mai bea lapte poti incerca sa-i scoti biberonul si ii dai in continuare alte produse lactate care sa suplineasca lapticul.
Simpatica povestea cu olita. Poate o fi vrut sa arate ca a priceput la ce foloseste.

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput