Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Gety, daca ai fost sa pregatesti terenul pentru cresa, macar ai avut vreun rezultat?
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
alinamoro spune:
Itzy, nu invat, am luat o pauza. In 30 Mai am examenul.
Sandra, si Dragos face f urat la intepaturile de tantari. La noi merge f bine solutiile anti tantari (Off sau Autan). Il am tot timpul in geanta si-l fac daca-i cazul, nu-l inteapa deloc. Dupa intepatura pot sa-l fac cu orice (am incercat o gramada de unguente) ca nu se amelioreaza si trec tot asa in 2 saptamani.
Am facut-o si pe adelina, la ea totusi nu se face asa urat dupa intepatura.
Pup pe toata lumea ca n-am timp sa scriu mai multe.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
Alina, chiar am vrut sa intreb de tine, daca ai mai rezolvat ceva cu examenul. Deci pe 30 punem iar de galerie
Spor la invatat!
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
dependenta detriburi ???? hmmmm, a fost greuuu, foaaaaarte greu
pur si simplu intr-o zi am zis ca nu mai intru si nu am mai intrat
pierdeam f.mult timp si Vladone nu ma lasa si m-am gandit ca deja e prea mult, jucam de cateva luni
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
xandrutza_76 spune:
Lilina, eu intru pe triburi cand face nani Narcisa, sau seara, tarziu. Iar daca e neaparat nevoie de mine las sitter
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
www.youtube.com/watch?v=38GXoKeqzV4&feature=related" target="_blank">melodia meaaaaa
lilina spune:
xandrutza, la mine triburile erau pe post de drog, nu existau limite, numai la satele mele ma gandeam si am avut ghinion sa pic in niste zone in care eram vesnic in razboi cu cate un vecin, deci era musai sa intru des pe joc, ca ma pandea ala si ma ataca (stiu, sunt un pic 'dusa')
AdinaF spune:
itzy, da, iti dai seama ca si eu as vrea sa te cunosc personal; sperantza moare ultima ... Aparatul bineintzels ca l-am uitat acasa, noi suntem tot timpul pe fuga cand e sa iesim undeva, unul iese-n starda, celalalt se joacaaaa cu cheile masinii deasupra canalului , numai la aparat nu ma mai gandesc. Si mare pacat ca-s asa bronzatzi si frumosi, pupe-i mama.
Lili, cam scurta vizita, nu ne multzumiim cu atat.
Pe mai tarziu!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
anangel_lexi spune:
Ce faceti fetelor, ati plecat toate?
Multumesc pentru incurajari si consolari , dar eu tot am nervi pe astia cu banca. Sunt niste NESIMTITI cu litere maaaaari!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Roxana01 spune:
Buna fetelor,
intru sa va spun ca va citesc. din pacate sunt in lipsa de inspiratie si chiar nu am ce sa va scriu. la noi aceleasi lucruri vechi: eu cresc ca altii intr-un an (nu m-am mai cantarit ca mi-e groaza), treaba exista tot timpul, Daria e o dulce dar imi seaca toata energia, Victor se joaca toata ziua in burta mea, toate bune.
Cristina, cand am citit faza cu dormitul nu mi-a venit sa cred. dar si eu ma astept sa fie la fel. la mine problema cea mai mare este cu vecinii, care pe la 1-2 ziua se apuca de spart beton cu bormasina, asa incat se scoala daria speriata rau si nu mai adoarme in galagie de bormasina.
nu stiu fetelor ce parere aveti voi, dar eu m-am saturat de vecinii nesimtiti care intre 1-3 ziua baga bormasina in continuu. am facut un anunt si i-am spus (nu l-am rugat) administratorului sa-l afiseze jos la vizier. m-am interesat si la politie, amenda pt nerespectarea linistii este intre 200-1000 lei si m-am hotarat ca de acum inainte sa chem politia daca mai fac galagie in intervalul asta. de obicei ma duc la ei si le explic ca am un copil mic si ca nu e normal sa faca galagie macar 2 ore la pranz. imi rad in fata si spun ca daca toata lumea face asa ei de ce n-ar face. daca toata lumea e nesimtita de ce sa nu fie si ei. asa incat de acum incolo voi apela la politie. eu am facut multe imbunatatiri in casa in ultimul an care au necesitat bormasina dar intotdeauna am impus muncitorilor ca la pranz sa respecte programul de odihna, chiar daca daria nu era acasa atunci. am zis ca ce mie nu-mi place sa nu fac eu altuia. sa dau exemplu de bun simt. dar se pare ca forta exemplului nu e de ajuns.
mi-am varsat nervii referitor la vecini, dar zau ca, dupa atatea imbunatatiri, mai ca-mi vine sa-mi vand apartamentul sa ma mut in padure, ca ma gandesc cu groaza ca voi avea 2 copii mici care vor fi speriati sculandu-se din somn cu zgomot de bormasina.
va pupam
Roxana, +34 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)