Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Andra, ne-am cumparat un panasonic, uite www.dpreview.com/news/0701/07013106panasonicfz8.asp" target="_blank">aici.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am reusit in sfarsit cu pipi pt analiza. L-am culcat pe Luca in cucu gol si l-am pus in scaunel sa doarma, iar apoi am operat cu pungulita si a facut putin dar a ajuns pentr analize. maine merg sa iau rezultatele.

Noi suntem suparici ca saptamana viitoare cred ca ramanem singuri, ca tati pleaca la munca in Germania , iar in august poate merg si eu cu Luca la el intr-o vizita.
Merg sa pregatesc piticu pt nani si o sa intru maine pe forum ca voi fi mai libera.
noapte buna!

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buuunaaa

Eu iar nu am reusit sa mai intru de la serviciu...pt ca de luni voi fi in concediuuuuuuuuuuuuuu pentru o luna de zile si trebuia sa las totul in ordine la birou.
In cazul in care voi disparea periodic din peisaj sa stiti de mine si s anu ma stergeti de pe lista

Xandrutza ehhh stiai tu ceva dar erai pe aproape. Initial am zis ca imi iau din 12 mai concediu dar l-am amanat cu o saptamana, adik de luni acum. Stai linistita ca va anunt eu daca-o fi...

Scumpiko lasa ca pana la vara mai e asa de putiiin si cand te duci la tati in vizita prinzi si reducerile alea de vara ...eh ce zici?

Mephala f misto aparatul...sa faci muulte poze ...poate asa va vedem mai des...pe tine mai ales

Sandra stai mey ca nu fug din tara...inca raman pt tine. Ref la tantari...chiar acum 2 zile a intepat-o unul in parc pe obraz. Din fericire a avut doar un punct rosu care a disparut deja. Anul trecut cand am fost in delta si avea numai 8 luni, am luat Autan cu noi...dar nu l-am folosit pt ca nu era f recomandat pana in 2 ani...si nici nu a fost nevoie...chiar nu am avut pb nici in Bucuresti...cred ca apucasera astia de la primarie sa pulverizeze cu solutiile acelea...sau poate pt ca avem plase la geamuri. Cred ca seamana cu sotul ca la el nici nu se vede cand are vreo intepatura de tantari. Eu in schimb...e jale...mi se inflameaza, am mancarime, se inroseste...am sange dulce...desi avem amandoi aceeasi grupa sanguina...

Adina...ce tare...fix deasupra gurii de canal nu? mey ce traznai le trec prin capusorul lor...Data viitoare sa faci bagajul mai dinainte ca sa pui si aparatul...Si eu il iau ultimul...chit ca ma intorc din drum pt el

Lilina ce cezi? acum ascult pe fundal, in surdina..melodia ta

Mamilili ...PM

Roxana stiu...chiar acum de curand m-am dus la unii de mai sus din aceleasi motive. I-am rugat ca pt 2 ore sa inceteze....mai era si sambata - ora 13.30...Asta in conditiile in care este afis jos...dar huruia tot blocul ca daramau un perete cred....Au fost intelegatori si s-au oprit...dar nu m-am dus cu crize la ei ca nu rezolvam nimic cu siguranta...i-am luat cu binisorul...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Princess

Fetelor, Rares nu prea mai papa lapticul si nu stiu ce s fac, sa profit de ocazie ca sa ii scot biberonul sau sa insist in continuare ca sa il bea? Din alt recipient nu se pune problema pentru ca nici nu vrea sa il vada!

Hai sa va pove despre OLITA: am cumparat una cu manere de la OK Baby parca; Rares cum a vazut-o direct calare pe ea, fara sa astepte vreo explicatie; ma apuc sa ii spun la ce foloseste, cum vor decurge lucrurile, trebuie sa dam pantalonasii si pampers-ul jos, apoi ne asezam etc; dupa toate explicatiile l-am lasat in pace, am considerat ca este de ajuns; dupa un timp vine la mine tragandu-se de pantaloni, ii dau jos pantalonii, pampers-ul si apoi il pun pe olita, dar el se ridica in picoare si face pipi foarte incantat in olita. Am ramas ca la dentist! Oare o sa il tina obiceiul asta sau decat a vrut sa ne arate ca el intelege f bine ce are de facut?

Suuuper tareee..bravo lui ca a fost asa receptiv!

Despre lapte...nu prea stiu ce sa te sfatuiesc...eu i-as mai da in continuare...atat cat bea mult-putin...cand nu va mai vrea deloc ai motiv sa-i scoti si biberonul...eu asa as face

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Mamilili sa imi spui daca ai primi PM-ul ca la mine nu apare in outbox...ca fiind trimis

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

itzy, tu tanjeai dupa concediu, eu tanjesc dupa servici de macar 8 ore pe zi , nu cred ca m-as simtzi asa epuizata ca dupa 4 ore cu berbecutzii mei ... ma innebunesc , stau cate 6 ore zilnic afara si numai prostii fac, asa sub nasul meu... se indoapa cu noroi - il mananca efectiv, nisipul il servesc cu lopata, nu se complica , Alex se catzara pe un zid vertical de pietre, din gradina de 1,3 m inaltzime, ca un alpinist, coboara treptele cu masinutza lui, stand pe ea, se urca amandoi pe gardul dinspre vecini, fiindca au un lac mic cu pesti, sa-i poata vedea mai bine, se catzara pe motociclete, azi i-am lasat sa grebleze pamantul cu grebla adevarata, n-am mai scapat de gura (de urletele, pardon) lor si cate si mai cate, pe zi ce trece ma ingrijorez tot mai tare pt sigurantza lor. E normal asa ceva, spunetzi-mi ca da, sa ma linistesc ... eu bucataria le-am inchis-o, ca n-am mai rezistat, accesul la masa inalta cu scaune, la fel, tablourile mi le-am dat jos de pe peretzi...ce sa mai fac ...Alex se tzine cu mainile de carligele de la sertarele de sus ale comodei si incearca sa se catzere targandu-se din bratze , oare chiar trebuie sa-mi golesc toata casa, ca sa-i stiu in sigurantza??? Voi cum procedatzi? Dar na, multzumesc lui D-zeu ca nu s-a intamplat nimic grav pana acum. chiar ca era plictiseala pe la noi inainte sa-i avem pe copii...

Hai ca m-am intins si eu ca o placinta, dar daca tot intru mai rarutz se iarta, nu?

O seara faina!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

mey Adina ce nazdravani ai...

Desigur ca e normal...ca sa te linistesc nah...
In primul rand baieteii oricum sunt in general mult mai activi/agili/nazdravanei decat fetitele....deci 1-0 pt tine.
In al doilea rand ei sunt 2 si se indeamna unul pe altul...ce face/vede unul sa faca si celalalt ca sa nu ramana mai prejos, nu? si mi se pare normal se ajuta cum a fost faza cu cataratul...unul impingea si altul se urca .... Iar ai scor 2-0 pt tine

Cand eram acasa si eu ma simteam mai obosita seara...era treaba din casa + iesitul afara + activitatile cu ea. La birou e altceva...pt ca nu e oboseala fizica dar te termina rutina/stresul zilnic/a...asa ca stai linistita ca stai bine unde esti

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, cafeaua e gata.

Roxana, imi pare rau ca aveti asa probleme cu vecinii; eu, din fericire, stau la casa, deci nu se pune problema sa fim deranjati (nici nu m-as putea intoarce sa stau iar la bloc), dar am prietene cu copii terorizati efectiv de bormasini sau petreceri, bietii de ei nu pot dormi la amiaza, se trezesc speriati, plangand, tremurand... Si vecinii pana nu termina lucrarea respectiva nu se lasa. Stiu ca una dintre ele apela frecvent la politie, avea un tinerel care asculta manele la maxim la ore nepotrivite, tinerelul platea amenda si iar dadea sonorul la maxim; pana intr-o zi cand probabil i s-au terminat fondurile (era intretinut de parinti, saracul) ca nu am mai auzit-o sa se planga. Deci poate fi o solutie. Dar, zic si eu ca Itzy, mergi intai si discuta frumos cu ei, poate, cine stie...
Mephala, foarte frumos aparatul, sa-l folositi sanatosi!
Anca, cat sta tati in Germania?
Itzy, ai vrut sa spui ca ne anunti cand o fi, nu daca o fi, asa-i? Bucovina va asteapta!
Adina, Narcisa cand iese afara aduna de jos tot ce prinde, pietre, paie, bulgari de pamant, etc; pe toate le duce la gura, sa vada daca-s bune sau nu. Ieri eu pliveam un strat de floricele si ea statea asezata langa mine, rontaia cozi de ceapa; cand le-a terminat a luat niste fire de iarba sa-si continue masa Trebuie sa stau cu ochii in permanenta pe ea, se catara unde apuca, nu conteaza ca e afara sau in casa; mai nou isi trage scaunul si se suie in picioare pe birou, eu scot scaunul din camera; se catara in biblioteca si-mi scoate cartile de acolo; eu le pun pe ale mele inapoi si i le dau pe ale ei. Si tot asa... In felul asta pot spune ca nu ma plictisesc defel. Totusi, pot face treaba cu ea, mai intelege ca trebuie sa ma ajute lasandu-ma sa fac acea treaba.
Oricum, esti de admirat, tinand cont si de faptul ca ei te muncesc de doua ori mai mult decat pe noi, mamicile cu un singur atomic, aflat la varsta marilor descoperiri.

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Maaama, xandrutza, ce pofta mi-ai facut cu ceaiul ala! Mmmm...
Eu tot n-am rezolvat cu banca, se duce sotul azi sa vorbeasca acolo, sper sa se rezolve. A trebuit sa iau calmante ca sa ma linistesc. S-a intamplat urmatoarea chestie: am fost alaltaieri la banca de dimineata sa depun o suma (foarte mare) in conrtul meu cu atat mai mult cu cat ieri venea prima rata la masina si sa aiba aia de unde sa-si traga bani. Eu am depus banii prin bancomat, dar bancomatul zicea "introduceti plicul cu bani". Eu n-am avut plic si am introdus banii asa. Noroc ca am printat chitanta ca am depus banii, pentru ca banii nu au aparut nici acum in contul meu, ieri nu au avut de unde sa-si traga banii cei cu masina si nici cei cu asigurarea iar eu stau cu inima cat un purice ca nu cumva din cauza unui plic sa pierd atatia bani. Ca in suma aia intrau si banii de chirie si intretinere, datoria pe care o am la maica-mea...ce mai, o groaza de bani. Daca i-am pierdut cred ca innebunesc. Pls, spuneti-mi ca nu am cum sa-i pierd!!! Ideea e ca a fost prima oara ca am depus bani in contul meu prin bancomat si n-am stiut ca trebuie plic, pana acum nu am vazut astfel de bancomate. Eu stiam ca exista din cele care iti numara banii pe care ii depui si gata.
In alta ordine de idei, am primit de dimineata un mail, poate va intereseaza:
Dragi Parinti,

Numele meu este Camelia Petcu si ma adresez tuturor acelora care au copii cu varste cuprinse intre 1 an jumate si 5 ani si care au de a face cu problemele
de care m-am lovit si eu la randul meu si anume : gasirea unei persoane de incredere cu care sa las copilul pe perioada in care trebuie sa merg la locul de munca, siguranta si grija ca se afla pe maini bune si ca i se acorda atentia cuvenita.

Dupa ce am studiat si am cautat o vreme indelungata dar fara nici un rezultat, am gasit o solutie. Am infiintat o gradinita particulara si am format si o grupa pentru pitici cu varsta intre 1 an jumate si 2 ani.

Stiu ce vreti dragi parinti pentru ca si eu sunt parinte la randul meu si anume :
• Sinceritate : Dorim sa stim ca si parinti tot ceea ce face copilul si bune si rele ce deprinderi si calitati are. De aceea am instalat un sistem de supraveghere online pentru ca parintii care au acces la internet sa poata vedea ce se intampla cu micutul lor cum este tratat, educat si supravegheat. Tin un contact strans cu fiecare dintre ! parinti pentru a colabora impreuna in cresterea si educatia micutului.
• Actiuni care ii dezvolta caracterul si potentialul educativ al copilului : avem program de comunitate, ii invatam sa manance, sa vorbeasca corect, educatia de aici incepe. Plus ca socializeaza, comunica, invata sa imparta .... de la jucarii la responsabilitati. Deprind un sistem de valori ...... Isi consuma toata energia, se joaca cu tot felul de jucarii educative pe care poate nu oricine si le permite acasa, ies in aer liber, organizeaza tot felul de activitati extrascolare educative...... Invata cum e rasplatit pentru o poezie invatata sau un cantecel, pentru ca a papat tot din farfurie sau ca fost cuminte.... Printre altele si dezvatatul de Pampers acolo unde este cazul.
• Dezvoltarea fizica : Incepand cu 1 iunie organizez in incinta gradinitei cursuri de inot in piscina proprie asistate bineinteles de un Instructor calificat.
• Ultimul, dar cu siguranta cel mai important aspect : copilul tau este fericit si bine ingrijit, iar tu poti lucra linistit/a, stiindu-l "pe maini bune".

Va invit sa vizitati siteul www.gradinitaelite.ro si daca aveti intrebari va stau la dispozitie la nr. de telefon 0766.68.76.92

Va multumesc si va doresc o zi buna,
Camelia Petcu - Director Gradinita ELITE

Nu am intrat pe site-ul lor sa ma uit, dar as intra de curiozitate, sa vad despre ce e vorba cu gradinita asta.
Roxana, te inteleg la faza cu vecinii, din pacate nu ii poti educa, e prea tarziu. Iar nesimtirea e in floare!!! Asa ca si eu cred ca politia e solutia cea mai buna.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! saru'mana de cafeluta, Xandrutza! Acuma am apucat s-o beau ca azi mi s-au trezit pruncii odata.

Adina - cred ca alta solutie n-ai decat sa-i ai mereu sub ochii tai, cel putin deocamdata. Greu tre' sa fie cu amandoi la varsta asta...Macar ai mei is unul dupa altul, adica termina unul de trecut printr-o etapa si incepe celalalt, si cred ca e mai usor din punctul asta de vedere, la tine e totul la patrat. Avantajul tau e ca scapi odata, dar efortul e dublu

Princess - nu stiu ce sa zic de laptic, eu as elimina biberonul la Vladic, dar nu ma indur inca, pentru ca altfel nu ar bea deloc lapte.
Ma gandeam inainte sa nasc sa-l dezobisnuiesc de suzeta, chiar daca o folosea numai la somn, dar acuma vad ca bine am facut ca nu m-am chinuit sa i-o scot. De cand a aparut Daria cu suzeta ei, mereu i-o ia si sta toata ziua cu suzeta Dariei in gura! O sa-i dezvat odata, intre 4-6 luni ale Dariei.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput