Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Gata, m-am uitat pe site-ul gradinitei, de aratat arata bine, si si suna bine ceea ce spun ei ca ofera. Acum, cum o fi realitatea, Dumnezeu stie. Nu-s de acord insa ca au bagat tv in sala de mese, dupa parerea mea n-are ce sa caute tv acolo. Iar despre preturi ce sa zic, cu salariul pe care-l aveam in Bucuresti sigur nu-mi permiteam sa o dau la aceasta gradi (ma refer la programul Business) dar cred ca sunt si parinti carora li se pare ok pretul.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
neata, multumesc de cafea
roxanica, nu te mai supara asa cu vecinii astia. si eu am aceeasi problema in bloc, vecinii nesimtiti, dar sincera sa fiu, si cand am renovat eu apartamentul, la fel au facut muncitorii, desi eu le spuneam sa nu faca zgomot mare la pranz sau seara tarziu, ei faceau tot ce vroiau ei, d-aia inclin sa cred ca nu toti vecinii sunt asa, ci mai degraba muncitorii care le renoveaza apartamentul....pt.ca ei vor sa-ti termine repede lucrarea si dupa aia ei pleaca si proprietarii raman cu imaginea de oameni nesimititi (dar nu-i o regula)...asa ca iti recomand sa cauti mai repede terenul ala mult visat si sa-ti faci o casuta acolo...eu am terenul, astept banii
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
ramomar spune:
Buna dimi,
xandrutza pt cafea. Mey nu stiu cum se face ca tot mamicile cu mai multi puisori si chiar gravidutze ajung sa ne serveasca si pe noi cu o cafea, un ceai, harnicutelorrr
lexi nu mai fi suparici, nu au cum sa dispara asa banii, poate dureaza ceva mai mult pana sa apara in cont; nasol de tot sistemul cu plicul, nici eu nu am mai auzit de asa ceva. Sper sa rezolvi cat mai repede si sa scapi de stres. Iti tin pumnii!
princess si eu zic ca atata timp cat mai bea laptic, sa-l lasi sa bea chiar daca e putin. s-ar putea sa nu mai bea deloc daca i-l scoti, dar acum tu stii cel mai bine.
itzy deci asa, concediu 1 luna! sa aveti un concediu minunat!
Adina nervi de otel si cat mai mult calm iti doresc ca vad ca ai nevoie pt nazdrvani tai. Si eu care ma plangeam ca nu sta Patry o secunda locului; cand mergem in oraselul copiilor nu stiu in ce parte sa o apuc, ba e intr-un colt, ba in altul, ba e sus, ba e jos, incat nu stiu cum sa ma impart sa fiu si aproape de ea, sa ma uit si dupa jucariile abandonate in nisip, dar si dupa "mijlocul de transport" parcat la umbra Am o cunsotinta tot cu doi gemeni baieti si tot imi zice ca nu intelege cum se plang mamicile cu un copil, ca ei i s-ar parea floare la ureche sa creasca unul
Mira cum merge noul job? hai mai zi-ne ceva de voi!
Anca sa treaca repede supararea si timpul cat stati fara tati!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, sper sa rezolvati problema cu banca! Chiar ar fi stupid sa pierzi atatia bani doar din cauza unui plic. Sper sa rezolve Cristi. Astept vesti bune.
Cristina, ma bucur ca ai reusit sa prinzi macar o gura de cafea. Ce mai face Daria, e cumintica?
Lilina, la servici?
Narcisa inca doarme, ceea ce mie imi convine, pe la 11 plecam in oras si o sa ajungem mai tarziu acasa, nu stiu daca va prinde somnul de amiaza.
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Ramo, m-am trezit mai dimineata, cand a plecat al meu la scarbici. Vazand ca sunt prima pe forum am pus repede de-o cafea
Am inceput sa ma uit si eu pe site-ul gradinitei, din cate observ stiu sa-si vanda marfa. Si eu as scoate TV-ul din sala de mese.
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Ramo si xandrutza, multumesc pentru incurajari! Si eu sper sa se rezolve!
Pentru cine vrea si are chef s-o mai vada pe Maria, am pus poze noi in link-ul din semnatura. Si daca aveti timp, poate raspundeti si la sondajul de pe site, ca ma intereseaza mult si parerea altor mamici. Saru-mana!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
microbu spune:
Buna dimineata!
Lexi si Xandrutza, eu cred ca sala este folosita si pt joaca sau privit desene. De-asta e Tv acolo, nu inseamna ca se uita la el in timpul mesei. Despre pret pot spune ca si mie mi se pare scumpa dar in sect1 unde stau eu nu gasesti gradi particulara sub 10mil. Pt noi este singura solutie de la 2-3ani.
Lexi, acusica merg sa vad frumoasa mica.
OFFTOPIC:
Si cum Dna Mamilili este lipsa te intrep pe tine Xandrutza, crezi ca ma poti ajuta cu o idee de cazare (hotel/pensiune) in Sv? Aveam eu o varianta dar a picat. Sau poate zice Dna Itzy unde are de gand sa stea .
itzy-bitzy spune:
neatzaaa!!!
Ultima ziiiii iuhuuuuuuu!!!
Lexi teoretic nu ar tb sa pierzi banii....din moment ce ai si chitanta de depunere, si apoi n-au decat sa deschida bancomatul si sa vada ca sunt acolo niste bani care nu sunt in plic. Acum serios vorbind...stai linistita ca acolo nu e ca in Romania cu siguranta. Neamtzul e neamtz!
Ramo si mersiii
Mephala cum este puiul tau?
Xandrutza ...stiuuu
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Se pare ca s-a rezolvat cu banca, dar pana nu vad banii in cont, nu ma linistesc.
Xandrutza, ti-am scris un PM cu o intrebare tehnica, poate poti sa ma lamuresti si pe mine cand ai timp! Multam!
scumpik_lui spune:
Hello!
mephala sa folositi sanatosi aparatul, e super
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Scumpiko lasa ca pana la vara mai e asa de putiiin si cand te duci la tati in vizita prinzi si reducerile alea de vara ...eh ce zici?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
daa asa-i , abia astept
Adina chiar ca sunt tare nazdravani gemenushii, dar asa cum a spus si Itzy cred ca sunt asa pentru ca sunt amandoi si se ia unu cu altul, si Luca e foarte activ cand e cu alti copii, iar cand e singur e mai linistit, nu mult dar e ok
xandrutza tati se intoarce acasa de ziua lui Luca, plus ca in august are 2 sapt de concediu si vine, de aceea spuneam ca mergem noi la vara, ca ne intoarcem cu el acasa.
Lexi nasoala faza cu banca, eu iti tin pumnii sa se rezolve si sa recuperati banii
Ramo
Eu va las ca merg sa iau analizele si apoi merg la medic sa vedem ce este. Va pooooop
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila