Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

xandrutza, da, la servici, cau pe net o masina bengoasa pt.Vladone, asa de 1 iunie. o sa-mi dea taxu cu ea in cap .....ca mai are 2 acasa, deja nu mai avem loc in casa de ele: 1 camion, 1 masina, 1 tricicleta si 2 carucioare = o adevarata flota

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, chiar am vrut ieri sa te-ntreb ce probleme ai cu banca, dar n-am vrut sa fiu indiscreta....sunt sigura ca se rezolva, eu de varianta cu "introducetzi plicul" n-am auzit, pai ei cum ii numara si pe ce baza iti dau chitantza???

xandrutza, pai tocmai tu imi spui ca tie ti-ar fi mai usor decat mie? -nu creeed, eu la aproape 3 kinderi as face colaps :))) Hai ca glumesc, o sa te descurci de minune

eu sunt tare suparata, de o luna tot il bat la cap pe sotzul sa rezervam si noi concediul intr-un camping fain in Italia unde am fost si anul trecut cu trupa, el a asteptat pana aseara, si acum ni s-a spus ca nu mai au nici un loc liber la apartamente

acum apuca-te si cauta altceva, si cu copiii nu prea as juca roata norocului, ci m-as duce undeva unde stiu sigur ca se vor simtzi bine...sa ne fie invataztura de minte.

Va pup, pe mai tarziu!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ia uite unde disparuse "flota". Era la Lilina in casa!
Lilino, macar ma vinde din alea de care s-a plictisit si apoi ia-i altele noi.

Va salutam si noi!

Maria este bine, zic eu, a "produs" un singur scaun azi, cel de dimineata.

In schimb afara e beton de frumos, dar ni s-a interzis sa iesim afara, mai stam in casa. Pe poimaine se zice ca ajungem la 28 de grade.

Itzy, wow! Ce de-a concediu!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, ti-am vazut papusica (si am vazut-o si mica-mica) si am si votat.

E bine ca ai rezolvat cu banca. Of, ce ghinion!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - multa sanatate Mariei! acuma de ce nu aveti voie sa iesiti afara? ce explicatie v-a dat doctorul? ca eu una nu vad nici o explicatie logica.

Xandrutza - ce sa zic de Daria...daca ar fi s-o compar cu Vladut, pot spune cu mana pe inima ca e cuminte. Si daca ar fi doar ea acasa, cred ca mi-ar fi tare usor cu ea. Dar a inceput s-o deranjeze zgomotele cand doarme, si cum cand ii Vladut treaz rar se intampla sa fie liniste, devine cam greu s-o fac sa doarma. Plus ca s-a invatat sa adoarma in brate, plimbata, din dorinta mea de a-i proteja somnul lui Vlad. Macar de-as slabi de la atata plimbare prin casa cu ea in brate Astept sa creasca mai mare, si sa ne mutam si noi intr-o locuinta mai mare, unde nu l-ar deranja pe Vladut, s-o pot invata sa adoarma singura.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

pai ce sa vadn mai Gety, ca multe E primite
le dau si eu la finut, dar sa mai creasca, are doar 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lexi, votat si eu; vad ca toti votantii au gandit cam la fel. Am admirat-o pe papusa cu ochi albastri eleganta si zambareata Mi-a placut mult rochita alba cu bolero rosu si o rpinde tare bine pe Maria.

lilina pey cu atat mai bine daca sunt primite; daca le vinzi ai profit 100% Pana la urma ai gasit ceva pt Vladone cel frumos?

Gety ma bucur ca e mai bine Maria! dar chiar asa, de ce sa nu o scoti afara pe timpul asta asa frumos?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim de complimente si de voturi! Cu banca inca nu s-a rezolvat ca banii inca nu mi-au intrat in cont desi de dimineata la telefon tipa de la banca m-a asigurat ca azi or sa-mi intre. Dar azi cand? Ca e vineri si banca a avut program doar pana la 12. In fine, presimt ca luni ma duc peste ei cu scandalul ca e nesimtire crasa!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

am gasit ceva, dar nu d-aia bengoasa,
http://www.toyz.ro/vehicule-masinute-cu-pedale/biemme/masina-de-curse-racing-f1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Lexi, vreau si eu sa votez dar spune-mi si mie unde si pentru ce! Daca ai scris mie cred ca mi-a scapat treaba asta!

Cu "beberonul" cred ca o sa-l mai las, cat de putin ar bea tot este mai bine decat nimic!

Ieri Rares a facut a doua oara pipi la olita! Fara nicio insistenta din partea noastra! Ba chiar parea ca ii face placere! Sper sa-si tina obiceiul!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput