Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, e tare faina Maria ta! Si e foarte eleganta. Mi-a placut mult rochita cu buline. Am votat si eu, ca majoritatea fetelor Succes la banca! Indata zbor pe PM.
Princess, mergi pe site-ul Mariei, de la semnatura lui Lexi si o sa gasesti acolo un sondaj. Sper si eu sa-l tina pe Rares obiceiul cu olita.
Sandra, ma interesez, eventual ma sfatuiesc cu Lili si iti scriu un raspuns pe PM. Stiam o pensiune in Suceava, fainuta, dar o sa ma mai interesez. Sa-mi spui cam in ce limite sa se incadreze suma alocata cazarii.
Anca, succes la analize si la doctor. Asteptam vesti bune!
Lilina, deci faci parc auto Pai Vladone e cel mai motorizat dintre Bucurii, nu? Ia sa tin eu minte E faina masinuta aia de curse.
Adina, ma gandesc ca mie imi vine mai usor, ca sunt de varste diferite kinderii, pe cand la tine, cu doi nazdravani de aceeasi varsta cred ca e mai greu. Sper sa gasiti un loc pentru vacanta convenabil si placut.
Gety, ma bucur ca Maria e mai bine. Pacat ca trebuie sa stati in casa, mai ales cand e frumos afara.
Cristina, va doresc sa va mutati cat mai repede intr-o locuinta mai mare!

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess, daca vrei si ai timp, intra pe site-ul din semnatura mea (acolo unde scrie numele fetitei mele si data ei de nastere) si acolo vei gasi un sondaj de opinie despre ce jucarie sa-i cumpar Mariei de ziu ei. Stiu ca e cam devreme pentru asta, dar imi place sa iau lucrurile din timp. Cu ocazia asta poti arunca si un ochi la poze daca vrei, am pus cateva noi.
Lilina, uite aici https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Store-BMWShop-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=mvmgMthKmH4AAAEWNjUUAo_K&noReload=true&SecondCurrency= masina bengoasa pentru Vladone. Sau asta

Sau poate preferi un www.yatego.com/puppenshop/p,4815debb812e3,47c410a6c4e368_4,kinderfahrzeug--mercedes-300-sl-pedalantrieb?sid=08Y1210947593Y16b13e60d9207978ac" target="_blank">Mertan

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Narcisa si Mathias.
Am reusit sa ma intalnesc azi cu Lili si puiutul sau si am petrecut putin timp la un loc de joaca si mai apoi la MC`Donalds. Sa stiti ca Lili este foarte aglomerata, dar va reveni in forta.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Ce copii duuuuulllci am vazuuut!!! Sunt superbi amandoi!
Xandrutza, saru-mana mult pentru raspunsul la PM: Raman datoare!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Asaaa, si pentru ca maine cu siguranta ca nu ma va lasa Maria sa intru pe net, va invit de pe acum la niste Raclete (noua ne plac fff mult ) si nu numai. De asemenea, un desert pentru cele care sunt la cura si unul pentru cele care nu-s la cura
Iar la final va invit la o bauturica si o felie de tort
Si nu in ultimul rand un buchet de flori pentru Xandrutza ca m-a ajutat sa va servesc cu atatea bunatati!

Mergi la inceput

Lexi, te pup pentru maine. Dar o sa te pup si maine
Multumesc pentru trandafiri, ce frumosi sunt!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, ai de unde alege. Mie mi-a placut prima.

Mirabelac, ce mai faci?

MamiLili, am citit ca esti ocupata. Cred ca o sa fii si mai "ocupata" acusi, cand incepe campionatul.

Cristina, nu dr. ne-a zis sa mai stam in casa ci taxu Mariei, ca sa-i treaca boala. Ieri in schimb am iesit vreo juma' de ora. Maine iesim din nou.

Xandrutza, am vazut pozicile cu Narcisuca si Mathias. Dar o pazica cu burtica nu ne arati?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mai, ce de-a bunatati.

Lexi, maine e ziua ta. Te asteptam si maine, macar un pic pe site.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Xandrutza, am vazut pozicile cu Narcisuca si Mathias. Dar o pazica cu burtica nu ne arati?

Asa creste Maria Diana

Gety, nici nu m-am gandit sa-mi fac poza asa burticoasa. Noroc de tine. Cand o sa fac o sa pun si pe forum.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Eu ma retrag, incepe indata la ProTv un film pe care vreau sa-l vad, imi place mult. Sper sa intru si mai tarziu.
Daca nu mai apuc, va pupic pe toate si ne vedem maine.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput