Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirabelac spune:
Salutare tuturor, multumesc tuturor care ati intrebat de mine,
Da, mi-am schimbat jobul in cadrul aceeasi companii, e mai mult de lucru si sunt mai expusa, nu pot intra asa usor pe net, e la inceput, stiti voi.
Eu sunt la cursul ala de care va spuneam de la Medias, singura, nu i-am luat pe baieti pt ca nu stiam ce e pe aici, daca sunt conditii... e obositor, hotelul e ok, sunt f obosita dar nu mi-e indemana fara copil... oare ce fac eu 3 zile fara David???
Sandra si David e alergic la piscaturile de tantari, incearca Fenistil gel, e bun.
Am pierdut cam mult nu stiu ce sa va mai spun...
Va pup si sper sa mai intru.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
mephala30 spune:
Lexi, multumim de tratatie, , urarile ti le facem maine.
Am votat si eu pe site-ul Mariei, e o frumusica!
Ma bucur ca v-ati rezolvat problema cu banca.
Xandrutza, am vazut doi pui frumosi, .
Itzy, multumim de intrebare, a trecut febra, au ramas doar mucii, .
Concediu placut, cu multa odihna, dar si distractie, .
Mirabela, felicitari pentru noua functie.
noapte buna!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Lexi fiind deja 12 noaptea...acum este "maine", 17 mai, asa ca te urez de pe-acum.
"LA MULTI ANI", multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, sanse valorificate si muuuulte bucurii din partea Mariei! Am vazut pozele ...este o scumpica...ca de obicei
Multumim pt tratatie...delicioase preparatele tale
noapte bunaaaaaaaaaaa
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Xandrutza, chiar asa, unde sunt pozele cu burtica? Hai ca abia adtept sa te vad!
Itzy, multumesc mult pentru urari!
Mirabela, chiar ti-am simtit lipsa desi nu am spus-o pe forum. M-am gandit ca esti ocupata. Te cred ca ti-e greu fara David, dar vei vedea ca 3 zile trec f. repede!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
Hai la , m-am trezit de la 6, n-am somn... prima noapte dormita singura dupa 1.8 luni.
LEXI
La multi ani cu sanatate, tot binele din lume ti-l doresc, tie si familiei tale. Poop!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza, saru'mana de , Mira
LA MULTI ANI LEXI
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Mira, multumesc pentru cafea.
Lexi la multi ani fericiti! Iti doresc multa sanatate si multe impliniri. Sa ai parte doar de clipe frumoase alaturi de cei dragi!
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
gabitzica spune:
La multi ani Lexi. Multa sanatate si fericire alturi de familia ta. Tiam admiratprintesa. Poza facuta de sus e totala!
Itzy concediu placut!
Am mai vazut poze...Mephala sunt superbe pozele voastre. ce aparat ati achizitonat?
I-am vazut si pe Narcisa si Mathiasla Mc.
GETY spune:
LEXI, LA MULTI ANI FERICITI!
Sa fii iubita, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesa voastra!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Mirabelac, macar ai dormit bine?
Mult succes pe noul post! E mai usor, sau mai greu?
Cristina, of, si la noi e problema cu spatiul, in caz ca bb2 s-ar naste baiat, n-as avea camera separat si pentru el.
Asta ar fi unul din motivele "contra".
Asa creste Maria Diana