Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani Lexi!

Itzy, primit, citit, trimis inapoi. PM, of course! Concediu placut.

Sandro, o sa intru intr-o seara la "after hour" si vorbim pe indelete. Te buzzuiesc.

Scumpik, nu uita sa mergi cu sotul la notar sa-ti faci procura ptr Luca, altfel nu poti iesi cu el din tara la vara chiar daca sunteti casatoriti.

Eu dar voi reveni! Iar am fost laconica ca englezii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna la toata lumea!

La multi ani Lexi, multa sanatate, numai impliniri si petrecere frumoasa!

Lili mersi ca mi-ai amintit, am vb eu cu sotu zilele astea de procura, dar am si uitat

Am fost ieri dupa cum v-am spus, la medic cu analizele si nu e totul ok cu el, are infectie in urina si i-a dat tratament. Altceva nu i-a gasit si totusi nu stiu de unde-i lipsa poftei de mancare.

Mirabela felicitari pentru nou job si sa treaca cat mai repede weekend-ul pentru a ajunge acasa la familie

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Lexi!
Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lexi, La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri!

Gabitzica,, ne-am cumparat un Panasonic FZ8.

Scumpik, sanatate lui Luca. Ce antibiotic v-a prescris?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Scumpik, sanatate lui Luca. Ce antibiotic v-a prescris?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Ceclodyne 125mg, cate 3 ml la 8 ore. De ce?

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moaaamaa Lexi, m-ai imbolnavit cu masina aia, pima. Oare pot sa fac comanda on-line de pe site-ul ala ????

LA MULTI ANI LEXI, sa fii iubitaaa, fericitaaa si sanatoasaaaaa

am vazut si pozele cu Narci si M....

ma doare capul de mooor.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Am pus aici cateva poze facute zilele astea, poate va era dor de Luca

Lilina am vazut si eu masina aia si e super, dar n-am facut nici un comentariu ca am ramas fara cuvinte. Poate ne da Lexi mai multe detalii, ca daca i-o arat sotului sigur vrea una si pt el , ce sa mai zic de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

off mai lexi, ce-mi facusi cu link-ul ala, ai bagat boala in mine
fac io pe in 4 si iau la baiat o masina, ca mor de dragul ei si al lui

we placut

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare tuturor!!!
Lexi, sa ai parte de multa fericire si implinire, sa te bucuri din plin de frumoasa ta familie.
Noi suntem bine, 3-4 zile bune, 7-8 de cosmar. Are o incapatanare feroce care pe mine ma termina si am inceput sa cedez nervos cand vad ca nu o scot la capat cu el. Vrea sa se imbrace numai cu anumite haine (cu pijama afara, de ex), sa se incalte cu ce vrea el (sandale cand ploua si ghete de iarna ieri pe 30 de grade), caram o tona de jucarii afara pe care le afiseaza in fata copiilor dar nu da nici una, in schimb el nu se joaca cu ale lui ci numai cu ale celorlalti copii. E cearta mare cand iesim afara. Vorbeste din ce in ce mai bine, chiar si mici fraze, ne certam parte in parte. In casa face numai nazbatii, scrie pe pereti, ii cojeste cu jucarile sau chiar si olita o racaie pe pereti (nu avem un an de cand am terminat zugravitul), mi-a spart 2 telefoane de dus intr-o saptamana ca intra in baie si arunca cu el in cada. Ce sa va mai povestesc ca nu mai termin pana maine si e musai sa fug la spalat vase si facut mancare ca acusi se trezeste zbengocea.
Va pup si va doresc mult mult soare si plimbare placuta tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor

Nu am reusit deloc sa intru pe net, nu am avut timp nici sa respir. De vineri 23 mai sunt LIBERA, asa caabia astept sa vad toate fetele din zona,si nu doar cele din zona, poate vine si Roxana cu amandoi bebeii

Inca sunt in STRESIUNE,mai am 2 restante,sper sa le dau si sa intru in licenta. Citesc totul intr-o mare viteza.
Sangerarea mi sa oprit, la dr. aveam programare abia saptamana viitoare.

xandrutza_76 sanatate multa la toti copilasii tai,poate iese baiat totusi :)
Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comuncarii, la Univ Buc

Monique_new mereu ieseam cu piticul in IOR, de 1 an si 3 luni il duc la socri in Panteimon,acolo au parcul foarte aproape. Eu stau pe Matei Basarab, Calarasi (hala Traian) dar nu avem nici un parc pe aici si de aceea vin in IOR cu masina.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput