GANODERMA - detoxifiere si imunizare!

GANODERMA - detoxifiere si imunizare! | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Hello!

Abordez acest subiect despre care am auzit foarte mult discutandu-se in ultimul timp. Sunt deja cateva persoane care au inceput sa ia aceste capsule si se pare ca sunt multumite de efecte. Exista capsule, cafea, ciocolata calda, sapun, pasta de dinti... Eu sunt cam sceptica, dar as incerca totusi!
Informatii gasiti www.topfeminin.ro/sanatate/medicina alternativa/ganoderma, un miracol al naturii" target="_blank"> aici precum si in in multe alte parti .

Mai sunt persoane care folosesc aceste produse?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mama mea e reprezentanta Ganoderma. chiar mi-a recomandat ceva pastile pt. slabit si nu am luat. Nici macar cafeaua nu am gustat-o. ea e foarte multumita de produse, chiar le foloseste si nashul meu care e in ultima faza cu cancer.
Trebuie sa aprofundez si eu problema, poate chiar sa incerc niste pastile de slabit,mai ales ca le iau la pret de reprezentant.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu am luat aceste produse. Sunt bune. Mai ales pentru afectiuni. De ce nu le-am mai luat? Pentru ca am ajuns la concluzia ca m-au ajutat sa ma...ingras, ori scopul meu era sa slabesc. Dar pentru imunitate sunt foarte bune. M-au ajutat foarte mult. Si cafeaua e buna, am consumat-o. Este cafeaua cu cele mai bune calitati, pentru cei ce nu vor cofeina in organism. Pasta de dinti inca n-am terminat-o...iti ajunge mult timp, mai ales ca nu te speli direct cu ea, ci dai pe gingii dupa ce te-ai spalat cu alta, e buna pentru paradontoza din ce stiu. Cam asa. Le recomand. La noi nu le-a mai adus nimeni. Cit le-a adus, luam frecvent. Si eu si colegele mele si toata lumea era foarte multumita de ele. Acum depinde si ce urmaresti...sa obtii de la ele.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Cami, acum am vazut ca esti si tu din acelasi oras

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nora, da, suntem din acelasi minunat oras!
Poate ne si cunoastem ...

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Chiar ma gandeam ca n-am vazut pe DC un subiect despre “fantastica” ganoderma. Eu am aflat de curand de la sora mea, care intre timp a devenit reprezentant gano. Ea este super-incantata de produse. Bea cafea/ciocolata calda doar de la ei. Mie nu mi-a placut, raman la cafea/ness normale. Imi spunea si ea despre capsulele respective si in continuare sunt sceptica in ceea ce le priveste.
nora poti sa explici de ce spui ca te-ai ingrasat de la ele? Iti sporeau pofta de mancare? Sau cum? Chiar sunt curioasa. Sora-mea atat ma bate la cap cu “minunile” gano ca vreau si alte pareri.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Din ce am citit eu am inteles ca totusi ganoderma ar trebui sa regleze metabolismul, sa scada pofta de mancare , chestii de genul asta. Nu inteleg de ce Nora zice ca s-a ingrasat de la ea. Chiar o colega imi zicea de curand ca nu mai are pofta de mancare de cand ea ganoderma capsule.

O sa incerc si eu probabil aceste capsule si revin cu impresii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

M-ar interesa si pe mine pareri legate de Ganoderma.
Am luat ceai, cafea si cereale si sunt foarte multumita.
A obtinut cineva rezultate pe termen lung cu capsulele? M-ar tenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Ati folosit Ganoderma? Este bun?
Mi-a fost recomandata folosirea produselor Ganoderma si pentru adulti si pentru copii. Ma intereseaza daca are rezultatele spectaculoase care il recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

Buna tuturor.Eu am cumparat ciocolata calda pentru matusa mea care este f.f.grasa.Am luat-o in ideea ca detoxifiaza si regleaza metabolismul,taie pofta de mancare,deci duce la slabire.Ei, matusa nu a simtit nicio imbunatatire si o si constipa,asa ca pliculetele le consum eu cand nu mai vreau sa beau cafea in cursul zilei.Vreau sa va spun ca eu merg la toilet dupa doua guri,scuze.In concluzie,eu cred ca tine de organismul fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Eu cred ca rezultatele se pot vedea dupa o perioada mai mare, de aceea m-ar interesa daca a folosit produsele mai mult de 6 luni.
Si cred ca pentru matusa ff grasa ar trebui capsule Ganoderma Garcinia (parca asa le zice) nu numai ciocolata calda. Aia am inteles ca, bauta seara, da un somn linistit.
Ma apuc si va zic.
Desi m-ar bucura sa aflu de la cineva neimplicat in retea de rezultate.

Mergi la inceput