GANODERMA - detoxifiere si imunizare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am folosit si eu ganoderma 3 luni dar nu am vazut nici o imbunatatire in privinta imunitatii.Cafeau imi place, dar contine cofeina.Dimineata beau o cafea normala si pe la 2-3 imi fac o cafea gano tare bine pica.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ara_bianca8 spune:

Intradevar si nepoata mea s-a ingrasat cand a consumat Ganoderma.
Dar asupra mea si a parintilor mei a avut alt efect. Mie mi-a reglat foarte bine digestia, nemaiavand crize de fiere sau hiperaciditate iar prietenului meu care sufera de diabet de tip B i-a redus glicemia si colesterolul din sange, niciunul nu ne-am ingrasat. Parintii mei care au 75 de ani au observat un tonus marit, energie si pofta de viata crescute... deci eu zic ca merita incercat. Am gasit o varianta mai ieftina, o firma din Thailanda fabrica aceleasi capsule de Ganoderma Lucidum la pret de numai 40 RON/cutia de 100 capsule, cu asa pret ne putem trata intreaga familie...

Nota moderator: Respectati regulamentul in ceea ce priveste reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ia spune-ti, aceaste capsule se gasesc si la farmacii naturiste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Se gaseste numai prin distribuitori.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu am cumparat numai din plafar.
Le iau (capsulele) pentru mama mea care sufera de cancer uterin intr-un stadiu destul de avansat. Nu vad modificari, dar le ia numai de doua luni si in cazul ei e nevoie de mult mai mult decat un tratament naturist.
Sunt variante mai scumpe si variante mai ieftine. Se gasesc si in varianta romaneasca, produse de Dacia Plant ( daca considerati reclama stergeti va rog mumele firmei), cu marele avantaj ca sunt cele mai ieftine (27 lei/60 capsule).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ara_bianca8 spune:

Sunt curioasa cata substanta activa are o capsula de Ganoderma de la Dacia Plant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ma intereseaza si ep mine varianta asat ieftina .Iti poti activa PM-ul sa iti scriu sau pe mess /mail : daniela-daneza@yahoo.co

Azi am aflat de ele de la o viitoare mamica si era f incantata ...folosea de mai bine de 1 an ....

Multumesc!

Citat:
citat din mesajul lui ara_bianca8

Intradevar si nepoata mea s-a ingrasat cand a consumat Ganoderma.
Dar asupra mea si a parintilor mei a avut alt efect. Mie mi-a reglat foarte bine digestia, nemaiavand crize de fiere sau hiperaciditate iar prietenului meu care sufera de diabet de tip B i-a redus glicemia si colesterolul din sange, niciunul nu ne-am ingrasat. Parintii mei care au 75 de ani au observat un tonus marit, energie si pofta de viata crescute... deci eu zic ca merita incercat. Am gasit o varianta mai ieftina, o firma din Thailanda fabrica aceleasi capsule de Ganoderma Lucidum la pret de numai 40 RON/cutia de 100 capsule, cu asa pret ne putem trata intreaga familie...

Nota moderator: Respectati regulamentul in ceea ce priveste reclama

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

http://www.formula-as.ro/2009/888/medicina-naturii-44/ciupercile-nemuririi-11661

am gasit aici modul de administrare pt.diverse boli si cat trebuie luat...poate va este de ajutor!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

e subiectul mai vechi, dar incerc: in ultimul timp a luat cineva ganoderma pe o perioada mai indelungata (cateva luni)? Cu ce efect asupra imunitatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, eu am luat prin 2008 (cand am deschis subiectul :D) cateva luni si am fost multumita, insa in ultimul an, m-am cam lenevit si nu am reusit sa-l iau in mod constant ...
Bine, eu zic ca m-am simtit bine atunci cand am luat-o dar nu sufeream, Doamne fereste, de vreo boala, doar ca ma simteam epuizata, eram foarte stresata, obosita... pot spune ca aceste simptome s-au ameliorat cat de cat atunci.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput