Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 6

natynic spune:
Offf...m-am intors de la plimbare. m-am vazut cu cleme si Amira Roxana in parcul Moghioros, toate bune si frumoase, fetitele dormeau in caruturi ca ingerasii, noi sporovaiam de zor si deodata tunet si fulger, vijelie maxima si incepeau si stropii...eu eram in partea opusa locului unde lasasem masina...am luat-o la o goana nebuna...am bagat fata in masina, am tulit-o...dupa vreo 300 m iesea soarele! dar nu m-am mai intors ca si asa mi-e o frica de mor sa nu raceasca, ca a stat in vant si praf. Cand sa ajung, aproape de casa fata incepe sa urle de foame...si gasesc ocupat locul de parcare si al meu dar si al randunoiului (care e platit!); am mai dat o tura, cautand in zadar un loc de parcare in jur (cine conduce ma poate intelege...fata urla...eu turbam...). Si cum am adus-o in casa a adormit lemn! Asa ca, Stelutzo, nu esti singura cu peripetii azi.
Bitza, orice i-ai da, da-i inainte de masa.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

amira_roxana spune:
naty, am ajuns si noi!imi pare rau ca te-am lasat singurica, sper ca te-ai descurcat! data viitoare poate avem bafta de vreme mai frumoasa. eu luasem si aparatul de facut dar ce sa mai faci...data viitoare. cumintele rau fetele noastre! a mea doarme si acum!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Simo27 spune:
Va multumesc,fetelor de raspunsurile legate la postarea mea anterioara...treaba e ca i-am dat in continuare laptic de la mine,dar tot a vomitat cu debridat cu tot!si ce m-a dat gata a fost faptul ca a dormit neintors de la 9 seara pana la 4,apoi a papat putin de tot si pana la 8 nu s-a mai trezit...tare speriata am fost,drept ptr care am fost la alt pediatru,care mi-a zis ca ptr vomitat e bun metoclopramid,nu debridat
...si sa-i dau 5 picaturi la 6 ore!pai,eu nu mai stiu zau ce sa fac...acum astept sa se trezeasca sa-i dau ,si o sa vad daca mai varsa...in rest,e tare vioi ,vesel,gangurit la maxim,chiar daca ii curge laptic cand gangureste
!dar,sunt nelinistita de starea asta de somnolenta...asa se manifesta debridatul?
si nu i-am dat decat 1 data nan,dar,culmea,nu a vomitat dupa el si chiar a adormit....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

adrianadana spune:
mai fetelor sunteti norocoase cu 2-3 ore de plans si frichineli.
dupa cum va spuneam a mea cand nu doarme plange mereu.
si in pat, si in brate, si leganata si plimbata.
chestia aste se intampla de 3-4 zile dupa ce o luna de zile a plans doar la baita.
cred ca sar pe geam.....sau ii dau somnifere

cleme spune:
Naty si noi la fel am ajuns si s-a luminat si pitica nu are cea mai mica intentie sa doarma... a mincat si acum are chef de joaca si pina diseara ma zapaceste de cap... ce rau imi pare ca nu am avut noroc sa stam mai mult
Roxana m-ai terminat cu pitica ta ce doarme, ce frumos dormea si in masina, bai eu cred ca numai copilul meu sufera de lipsa de apetit pt somn, chiar daca casca de-si rupe falcile tot cu ochii larg deschisi sta...
Alice e criminala pustoaica ta cu programul ei
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

numeioana spune:
Azi am muncit numai pt David Ia uitati: www.onetruemedia.com/shared?p=5cc90c6e9a4ca9be986ac0&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici!
Off, Naty, ce-ai patit! Ma gandeam eu ca te prinde ploaia!
Simo, imi pare rau ca Barosanelul are probleme din astea! Sa dea Domnul sa se rezolve repede. Nu stiu ce sa te sfatuiesc...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

natynic spune:
Da, Simo, si pe Iulia uneori o adoarme debridatul. Si la ea e cert ca de cand ii dau nu mai varsa. Fii atenta insa ca metoclopramidul si mai si da somnolenta!! zau ca nu inteleg...si n-am mai auzit niciodata de copil care sa verse de la laptele de mama...eu tot hulpav cred ca e si inghite aer...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

numeioana spune:
Oana imi pare bine ca iti plac melodia...se potriveste perfect crengutei noastre!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

adrianadana spune:
naty e super rochita
si eu sunt pentru casual
important e sa te simti bine ca sa poti sa sarbatoresti cum se cuvine minunea din viata ta

luny spune:
mda..am vizionat sifonierul si in 2 min mi-era clar..NIMIC!..doar fusta..asta e,nu m-am mai imbracat acum sa fac alte poze, le-am gasit p-astea,ultimele 3 poze..http://good-times.webshots.com/album/562306252cPPOPg?start=12
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!