Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, ce faci, nu ai intrat demult...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

N-am nik de zis...sunt si eu pe-aici!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty trece-ne si pe noi pe listuta pentru intalnirea din parcul Tineretului(in principiu...venim).Multumim

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mai, si fiica-mea se trezeste pe la 4 dimineata. Acu'...as da vina pe colici, da' cum sa fac asa un pacat, Doamne iarta-ma, daca ea e toata un zambet si un gangurit, nevoie mare?!? Mi se inchid ochii, da' ma fortez sa stau cu ei deschisi, ba chiar si sa fac conversatie (deh, daca copkilu' cere, io ce sa fac?!?). Si ce dc e intuneric, ce daca nu ne vedem decat asa, subtil, in lumina difuza a lampii de veghe? Ce, credeti ca asa dispare cheful de joaca si de frichinela? JAMAIS!!! Da' partea tare acu' vine: fiica-mea nu se poate caca in somn (scuzati expresia)!!! Eeee, pt treaba asta asa "scremacioasa", copkilu' meu tre' sa fie perfect treaz, total dezvelit si rascracanat si abia apoi incepe scremutul propriu-zis, care dureaza macar juma' de ora... O sa spuneti: "Ei, si ce-i rau in treaba asta?" Asa e, nimc rau, doar ca la noi kktul este foarte matinal, intre orele 3-6 dimineata...Bai frate, este cea mai punctuala activitate a zilei!!! In rest, dorm bine, nu ma plang...De colici, nu vreau sa vb intr-un ceas rau, da' cred ca ne-au ocolit. Sa nu ma invidiati prea tare!!! Ca noi dupa-amiaza, de la 4-5 si pana la baita de la 9, avem program artistic ce include: muzica, dans, frichineli nenumarate si plans asa, de dragul de a plange, de oboseala, de plictiseala sau de un soi de colici...pe fond nervos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am o zi proasta cu Mateiul mazgait rau..ceva colicei, papa putin si cere des ca adoarme si nu-i chip sa-l conving sa pape din nou.. sper sa apuc sa ma uit in sifonier..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Salutare tuturor! Am gasit in sfarsit versurile piesei pe care am dansat la botez cu David si tati... Vi le pun si voua sa vedeti ce frumoasa e!

S-a nascut azi-noapte un copil
Nelinistea in urma a ramas
Acum doarme linistit
Dezmierdat de-al mamei glas
A venit pe lume un pui de om
...............

Canta Dan Spataru...f frumos cantec!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

F frumos cantec, l-as cauta si eu! Stii cumva cum se numeste exact?

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

"Fir de viata-nmugurit" se numeste. L-am gasit... si mi-au dat lacrimile..

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cu mare greutate ne-am imbracat si am iesit afara si in fata blocului am simtit cum se innoreaza rapid si incepe sa ploua...ofof..si pe deasupra,maimutzik mi-a facut si circ in fata blocului cand a inceput urletul...simt ca innebunesc..pana cand colici??Vad ca a trecut ploaia acum,dar eu nu mai am putere s-o iau de la capat ca sunt franta..
Irina,zici ca nici preparatul minune nu are niciun efect??Si vroiam sa-l trimit pe randunoi sa-l ia azi..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mihatp, io zic sa te muti, pana nu "comand" si eu niste biberoane de alea minune! Nu de alta, dar eu stau in Bz...:)))

P.S. Nu te muta (inca)!:) Am glumit! (Asta nu inseamna cu nu mi-as dori si eu biberoanele-minune...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Stela, tu trimite randunoiul sa-l ia, ca paote bebitei tale ii merge.La unii copii le merge , la unii nu.
La a mea , am ajuns la concluiza ca orice i-as da colici tot face.Dimineata la 5- 5.30 este treaza si se frichine, se incovriga, geme....mi-e o mila de ea......nu stiu ce sa mai incerc.Vad ca si azi toata ziua a fost nelinistita, si plange, se trezeste din somn si se incovriga.De la maternitate am facut cunostinta cu colicii.La inceput ii trecea cu Sab simplex....dupa aia i l-am dat asa ca sa mai socata cateva aere afara.

Gata, iar a inceput sa planga.offffffffffff

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput