Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,da,asa mi-a zis si dr asta ca e prea haplea la papat si mananca cu pofta si de aceea vomita asa!aoleu,ce zici de metoclopramid...o sa doarma non-stop!da,ce zici,sa-i mai dau si debridat?sau numai meto?
Ioana,super montajul...a meritat munca

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

fetelor, m-ati bagat in ceata...asa e, merg accesorii rosii la rochia mea dar eu n-am deloc accesorii rosii...asa ca tot trebuie sa ies la cumparaturi

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty,am vazut si eu rochita...esti slaba de slaba!!!!!!!!!!!si e faina de botez!
Luny,mai, da ce sexoasa esti...pe cuvant!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo, sa nu fie doar reflux..si in cazul asta ii dai degeaba metroclopramid..tot Debribat ar trebui, si sa stii ca la mine s-a simtit abia dupa vreo 2 zile de tratament!!..eu tot nu cred ca e ceva in neregula, ca si Naty,il ragai bine, sa se auda ca lumea cand scoate aerul?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Fetelor unde ziceti ca ati gasit melodia lui Dan Spataru ?????versurile imi palc si mie mult.
Numeioana

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Moooaaamaa, sexy Luny! Cred ca moare iubul tau dupa tine!
Hai mai, Simo, nu radea de mine, cum sa fiu slaba de slaba, tu stii ce slaba eram? Ca o pustoaica aratam, si mai lipsita de celulita decat multe de 20 de ani! Acum tremura suncile pe mine!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Deci vedeti ce soare a iesit

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

DA,Luny,il ragai bine ,dar de obicei dupa ce eructeza,vomita in jet...deci,si ragaie si vomita in acelasi timp
Naty,NU rad de tine....esti slaba de slaba si gata!ai nascut totusi un copil si nu se vede,pe cuvant!sa ma vedeti pe mine...nu ma mai incape nimic,da,nimic din ce aveam si simt ca "dau pe afara"

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny super fusta si esti tare sexoasa
Naty daca mai zici ca esti grasa eu mor, tu macar intri in blugii vechi eu din pantalonii cu care eram azi nu mai ies

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Simo, asa facea si Iulia; ragaie-l des, ia-l de la tzitzi dupa 5 minute maxim, ragaie-l si pune-l la loc. Si la sfarsit tine-l cat mai mult vertical. Deci nu vomita la distanta de masa? pai atunci e clar ca e de la inghititul aerul, ce treaba sa aiba cu grasimea laptelui tau, ca nici nu ajunge sa-l digere!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput