Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, multa sanatate puiutului, am reusit sa citesc cate ceva si am vazut ce-ai scris. Cu siguranta iti simte starea, la fel patim si noi. Dupa ce mergi acum si la al treilea pediatru sper sa te linistesti si sa fie totul bine.

Mamaruta, bine ai venit! Si eu tot ceza cu Mirela Popa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Stai linistita ,Clau,unii copii mai patesc asta dupa botez,sa se agite ,sa fie mai nelinistiti...o sa isi revina!si apropo de speriatul in apa botezului,aici zic eu ca e de vina preotul,ca sunt niste manevre speciale cum sa iei copilu si sa il afunzi in apa,ca sa nu pateasca nimic,sa nu ii intre apa nici in gura,nici in nasuc...ce sa mai zic?! vad ca nu toti pun si in aplicare ceea ce au invatat!!!eu cred ca o sa isi revina,incet cu incet...ai rabdare!-super pozele pana acum-astept continuarea!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Merci Simo, si eu cred ca preotul a fost de vina, i-a bagat cam brutal pe bebelushi la apa! Daca stiam, i-as fi zis sa nu o bage chiar asa pe la fundul apei!!! Si eu sper sa-si revina cu programul si sa guste din nou masajul si baita.
In rest si ea s-a simtit foarte bine, a stat la petrecere cu noi pana la 18.30, am dansat cu ea in brate o gramada, a fost sociabila si a stat la pozat cu toti invitatii, a papat, a dormit!
Mult succes azi la doctor, astept vesti bune de la voi!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata, si de la noi
Va rog, care puteti si aveti timp, sa corectati pe prima pagina: Robert Christian, 27 aprilie (nu 25),3855g, 53 cm, apgar 10, 40s+6.
Nu stiu cum mai aveti timp sa scrieti, ca eu abia mai am timp sa citesc.
Va sarut, ca ma cauta viermisorul(ii spun asa, pentru ca face ca un viermisor atunci cand il schimbam de pampers).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Abiaastept sa se faca ...Cristina, da' tu unde esti?!
Clau, Doamne ce frumosi sunteti toti 4, sa-mi dea lacrimile nu alta! Si sa stii ca m-ai speriat cu bagatul in cristelnita, ca preotul la care o botezam noi pe Iulia e un pic mai zurliu si cine stie...abia s-a invatat copilul sa-i placa la baita si mi-l sperie, Doamne fereste...
Simo, tin pumnii! Lasa, e mai bine sa-l mai vada cineva (asta pt ca remediile de pana acum n-au ajutat) dar daca nu-i gaseste nici acum nimic linisteste-te si asteapta sa i se maturizeze stomacelul.
Ariel, DA, eu am pus aspiratorul si la 3 noaptea, sic! Iar cu ochisorul nu stiu daca e vina maternitatii, nu vezi ca aproape toate ne-am luptat cu asa ceva?-e din cauza canalelor lacrimale infundate.
Bun venit, mamaruta! Pofetste la mamicit, zi ce te framanta, zi-ne experienta ta si orice iti face placere. Ai nimerit bine! Dar, f important, scrie aici numele bebelusei, data nasterii, greutatea, lungimea si Apgar-ul la nastere, la cate sapt ai nascut si cum, data nasterii tale si, daca vrei, spitalul si medicul.
Raportez insomnie totala intre 1 si 5.30 noaptea, cu frichineala non-stop a Iuliei, agitatie maxima...degeaba manca, tot agitata era...Pana mi-a venit ideea ca-s eu idioata! O imbracasem mai subtire, sa ma dau mare la voi ca o tin si eu in maneca scurta...am schimbat copilul in ceva mai gros is a adormit adanc, instantaneu! M-am simtit ca o kk! Asta e, daca asa a fost invatata, avand in vedere ca si eu sunt friguroasa o pot intelege foarte bine si o sa stea mai infofolita ca altii.
Gata, s-a facut cafeaua, am plecat sa o beau.
Editez: si mai raportam 4 kg! (ceea ce e frumos ca cifra rotunda dar cam putin de sapt trecuta, hai sa ziceam ca iar am fost in tranzitie si e pe Humana efectiv doar de 2 zile)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, , multumesc de compliment, creste pipotica in mine!
Si felicitari pentru cele 4 kg ale Iuliei, este super!
Las-o imbracata cum se simte ea bine, e cel mai corect asa. A mea avea colicei pe la 5 dimineata, nu puternici, dar cat sa n-o lase sa doarma! Lasa ca se fac ele mari, primul an e mai greu!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Naty felicitari pt cele 4 kg ale Iuliei!
Mamaruta bine-ai venit pe crenguta!
Ieri incepand cu ora 19 am avut o zi horror, au atacat-o colicii pe Diana rau de tot, nu mai stiam cum s-o tin, Bonisanul parca n-are nici un efect asupra ei, toata seara mi-a plans si s-a chircit, noaptea s-a tot foit si-a scancit, in dimineata asta inca nu mi-a adormit, se tot foieste saracuta, mi asa de mila de ea ca nu stiu cum s-o mai ajut. I-am dat si ceai de chimin, dar am impresia ca nu-i pica bine, il cam da afara, dar beau eu 2l pe zi de ceai si sa ajunga ceva si la ea.
Nu stiu ce sa-i mai fac, doarme asa de putin, e foarte agitata, azi iesim afara ca acolo stiu ca isi face somnicul.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!...noapte linistita pana la 6,30 cand mama lor de colici, ce mi-l frichinesc pe Mufarina!....si acum e atarnat de Liviu care incearca sa-l calmeze..maraie, se screme, se vaita..atipeste, se trezeste cu crampe, si tot asa de azi dimineata si e 10,20 acum..
criss nu stiu dak ai plecat, e 43 ron sedinta la kineto..
naty esti o scumpa, ca de obicei, cum incerci tu sa ne impaci pe toate!..si pt asta chiar as veni cumva pana la Izvor sa ne intalnim, sa stii, si o vom face cat de curand!..deocamdata, cat e randunoiul acasa 3 zile, ne plimba el, mai avem si treburi de rezolvat pt botez, cumparaturi, uff..trebuie sa le luam usor, printre un colic si un examen de-al lui!maine sunt singura iar, el e la job!
clau foarte dragute pozele, ati fost niste frumosi toti 4!!..si mie mi-e teama de cristelnita, el mai plange cateodata la baie si asa...ca sa uite, ai putea sa incerci sa-i faci dus in cada mare, sa nu o mai tii in apa, noi asa ii facem lui Mufy si merge beton!..udat cu dusul, sapunit, clatit, si dureaza si putin si nici nu plange!!
mamaruta-, bine ai venit in stol!
mihutza11 si Mufa se sperie in somn si pune buzita de jos si cateodata incepe sa planga, de zici ca are cosmar..
ariel, imi pare rau ca e tensionatata situatia cu ai tai...stiu si eu cum e! pot sa zic ca si colicii lui Mufa sunt rezonabili, nu-s d-aia rai, decat fff rar..
Flori, ce nazbatioasa e Bianca!
simo jur ca identica a fost conversatia mea cu randunoiul cand varsa rau Mufa!! ca ma stresez mult si ca bebe e bine, nu are semne de vreo suferinta!si asa a fost! sa vezi ca si la voi la fel va fi!
IULIAAAA, FELICITARI, ESTI FETITA MARE SI GRASUNICA!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa va zic ca mai sunt inca in viata si ca n-ati scapat de mine!
a venit randunoiul aseara, mi-a adus ciocolata preferata, am povestit pana la 1 noaptea...Ilinca s-a frichinit toata noaptea si a tusit, Sebaceu a fost cuminte, s-a trezit doar la 6 juma' intr-un sfasietor urlet de foame !
IN CONTINUARE NU AM GAZE! si am trimis-o pe Ilinca la bona acas ca nu mai am ce sa ii dau de mancare!
Citesc din urma ce-ati sporovait si revin!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'Neata si de la noi
Iar sint treaza de la 6.30 si nu am nici-o sansa sa ma odihnesc cind doarme pitica, copilul asta zici ca e setat mai mult de o ora nu doarme
Clau sint frumoase pozele de la botez si ati aratat toti f bine, si deja m-a luat spaima ca saptamina viitoare avem si noi botezul sper sa nu patim la fel, ce popa idiot...
Naty felicitari pt cele 4 kg si la mai multe
Mamaruta bun venit si-mi pare rau de colicii piticei tale, macar de astia n-am avut parte, ca e tare rau sa vezi cum se chinuie bietii copii
Si a mea se sperie in somn si tresare, probabil ca viseaza ceva si ei, oricum sper sa treaca si lucrul acesta pe masura ce cresc.
Voiam sa mai zic ceva dar sint prea aeriana, as da orice pt o noapte de somn cap coada

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput