Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 16
mamaruta- spune:
multumesc, ariel si cris! ce usurare sa mai gasesc cazuri asemanatoare! m-am speriat cand am gasit pe net subliniat: crizele de colici apar dupa mese, nu in timpul lor. ma gandeam numai la rele..
mamaruta- spune:
da cum se face ca bonisanu asta constipa? la medlife ne-au invatat ca putem controla scaunele la bb prin alimentatia noastra...da chiar de la 5 scaune, nimic-nimic?!
ariel_7000 spune:
mamaruta, debridatul regleaza tranzitul intestinal, iar pt "iesire de urgenta" e foarte bun duphalac (luat 5 ml dimineata - intr-o ora ai rezultate:))). eu i-am dat lui teo pt ca avea scaun la 3 zile si atunci provocat. in acest timp am continuat si cu debridat. azi a avut recordul de 2 "big kk si 2 "little kk", ", care au venit ei singurei:)) , fara interventia mea, de unde trag concluzia ca a inceput debridatul sa-si faca efectul (cam dupa 1 sapt.)
cat despre alimentatie...mi s-a zis sa nu mananc rosii, castraveti, mere, portocale...ca face bb diaree. uite ca am mancat si teo tot costipat era! ba chiar am dat-o pe compot de prune si...nimic:) acum mananc ce am chef, fara cafea, tutun, alcool, varza si fasole...in rest aproape orice.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
alinusha06 spune:
ariel imi pare rau ca te-ai certat cu fratelo ,ia-l de urechipai ce sa faca bebicul il durea si pe el burtica mititelul.
mamaruta sa iti traiasca fetita tot pt colici mai este si espumisan dar io stiu acum cat de eficient o fii trebuiesc incercate toate si vezi care i se potriveste.
uitati ora la care eu mama de 2 kopii mici stau pe net sa comand carti cartonate la copil energios,ca numai stiu cum sa o tin ocupata ,numai stiu cum sa ii descopar temperamentul,personalitatea,ceva sa o atraga ca pe ea doar demolarile o atrag.aaaa apropo azi cand o spalam ,o lasasem pe cea mica tot in baie langa mine ca sa numai fac ture in dormitor la ea ca era plangacioasa (eram singura cu ele sotul la servici)in scoica si plecasem sa dau centrala mai tare un pic ,si cand colo bianca lua apa cu o cana de plastic si turna pe jos in baie probabil vroia sa o spele se pe sor`sa noroc ca era copilul mai departe de ea ca altfel ii turna cateva cani de apa de o inneca acolozapauca ce e.
Ma retrag si eu langa bebelonate am noroc ca pana maine la 10 sunt cu nasul in perna ,ca somnoroasele astea dorm la greu ,au cu cine semana.
o noapte cat mai linistita
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
VioletaH spune:
quote:
Originally posted by lyvy
Violeta, am vazut poze de Sean cu mama, si am o intrebare, cum de era bebe asa de dezbracat, cand tu erai cu pantalon lung si tricou???
Livi, m-ai facut sa rad, mama.
La 30 de grade cate sunt aici, aia imbracata nepotrivit sunt EU!
Multumesc tuturor fetelor care au vizionat pozele.
Simo, imi pare rau sa aud ca Barosanelul are probleme. In ceea ce priveste recomandarea medicului de a trece la formula, nu stiu daca e cea mai buna solutie. Uite aici niste informatii foarte interesante cu privire la grasimea din laptele de mama:
www.kellymom.com/nutrition/milk/change-milkfat.html" target="_blank">http://www.kellymom.com/nutrition/milk/change-milkfat.html
Sa dea DD sa fie bine cu radiografia.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
numeioana spune:
Clau, felicitari pt botez! Am vazut pozele...ce mamica frumoasa si ce baietel spilcuit... Nu mai vorbesc de printesa Rebeccuta!!
David altadata era in picioare la 6....acum s-a trezit la 8, a papat cu ochii inchisi si e iar la somn... Ieri a dormit toata ziulica pana la ora 17.00 cand am fost eu la dentist... l-am scos cand m-am intors cateva minute cu marsupiul...apoi n-a mai dormit pana la 22. Dupa baitza a papat si dus a fost...
Azi vine o prietena sa-l tundem uniform... Ca unde i-a cazut parul in fata i-a crescut unul des si frumos...si in rest sunt niste fire luuuuungi si subtiri care cred c-or sa cada si el in viitoarul apropiat...
Toaleta pt botez a cumparat-o nasa... Se gasesc costumase si rochite la toate magazinele de copii...
Bai, noua de ce ne ia Ivan de fiecare data cand mergem 70 RON? Poate pentru ca mergem la o luna?! O fi vrand sa recupereze...
Lyvy, ce bine ca micuta Iris n-are colici!! Bravo!
Simo, ce face Barosanelul? Cum se simte?
Olgutz, ramane sa ne vedem dupa ce va intoarceti, ca e vremea asta aiurea si deja voi maine plecati... Maine ma duc si eu cu David la Oftapro la Bucuresti sa-i fac control la ochisorul cu probleme...
Pupici!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
neata fetele! am avut un bebe frichinit si bazait in dimineata asta. s-a "activat" la 5 dimineata si si-a cerut drepturile (asta dupa ce luase masa la ora 3.30...pana la 4), apoi la 6,cand am cedat si l-am luat in pat...uite asa am daramat eu regula de aur!!!, apoi m-a mai strigat pe la 7, la 8...a mancat iar si acum mormaie cu suzeta in gura....e tare nemultumit!ii fornaie si nasucul si trebuie sa pun batista. am asteptat sa se faca o ora mai rezonabila, dar vad ca vecinii mei de deasupra au inceput sa bocane si sa dea cu bormasina, asa ca merge si aspiratorul meu. voi cum procedati daca se infunda bebe la ore imposibile???
azi trebuie sa mergem la dr., sa vedem cat a luat teo in greutate...si sa se uite si la ochisorul care curge. a zis dr. a-mi va da trimitere la oftalmolog sa-l vada...uffff, acum m-am uitat la el si am vazut ca-i curge si al 2 lea!!!asta a fost cadoul primit in maternitate!
flori, trebuie sa o supraveghezi pe bia non stop, e la varsta la care incep boacanele...si nu se vor termina mult timp! ai grija cu ea cand e in preajma lui bb, pt ea bebelina e o papusa...
te invidiez pt somnicul lung si dulce:))) azi l-am ratat, dar trag speranta ca "si maine e o zi":)))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mussara2000 spune:
Neata stol.
Noi suntem f. cuminti si crestem zi pe zi tot mai mult.
Astazi vine sora de copii acasa sa ne cantareasca, masoare si tot tacamul de control, ma distrez cum il cantareste , parca ar fi o plasa cu cartofi de fiecare data cand vine sora de copii ii facem poza la ,,,Iulian la cantar'''. Uitati aici http://community.webshots.com/album/563157641frXlWM
La ora 11 vine sora de copii si atunci va zic, cu cat am mai crescut si mai pun o poza cu cantarul.
O zi faina tuturor.
Simo27 spune:
Buna dimineata!va invit eu la o !eu una cam am nevoie...
Barosanelul nu a mai vomitat deloc in jet....si am avut aseara o "discutie"mai aprinsa cu sotul...zice ca,copilu nu are semne ca ar fi bolnav,rade,gangureste,nu plange si ca eu, cu starea mea-super agitata-il agit si pe el...ca tb sa fiu mai calma si sa nu ma mai stresez inutil,ca nu crede ca ar avea ceva la stomac,ca ar avea dureri si implicit ar plange...si sa nu-l mai duc la atatia dr,ca fiecare are o alta parere si o sa o luam razna toti!in mare parte are dreptate ,dar asa e felul meu,asa sunt eu cand copii mi-s bolnavi:plang,sunt mereu cu capsa pusa,imi fac o mie si una de griji..............nu vreau sa fiu asa,dar....si cred si eu ca-i transmit coplilului starea mea de kk!!!acum,o sa il duc totusisi la al treilea pediatru....sa vedem ce imi zice el!Doamne ,ca o ia razna!!!!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Neata crenguta,
Ioana, am vazut si eu pozele de la botezul vostru, David a fost un frumos.
Dupa cum spuneam aseara, Rebecca s-a speriat rau cand au bagat-o in cristelnita, au bagat-o cu capul pe la fund si au vanturat-o pe acolo! O alta fetita ( au fost 3 fetite botezate atunci ) s-a inecat saracuta ingrozitor, abia au linistit-o. Eu abia aseara mi-am dat seama de sperietura ei. Prima seara dupa botez a plans ingrozitor cand am bagat-o in baita si aseara la fel, cand s-a apropiat ora deja incepuse si la masaj deja plangea bine. Acum nu stiu ce sa fac sa uite de frica asta. Sotul mi-a zis sa nu-i fac baie vreo 2 zile in cadita si sa o spal cu un prosop umed. O sa vad , dar nu pot sa o las asa speriata de apa...
Si nu mai doarme nici noaptea bine , tot dupa botez. Ea dormea pana la 8 dimineata, iar acum se trezeste pe la 5!!! S-a dat peste cap si nu inteleg de ce...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!