Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Aaaa da, unde gasesc si eu pampersi Happy? Ca Pampersul nr. 3 e o mare porcarie, mereu ii gasesc hainutele ude de pipi de la ei...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

la ora 13 avem programarea..abia astept!
nu v-am spus:::De Sambata BAROSANELUL e aproape CHEL.l-am tuns si e tare comic...o sa pun poze!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ne-am intors de la vaccin!!!!
Iris a fost cumintica , a vorbit cu doctora pana s-a ajuns la ac, a plans rau de tot cand ii l-a dat, dar dupa 3 min era toata un zambet, am ajuns acasa a mancat ca o purcica, zambareste si nu a plans deloc, am o fetita fenomenala, mance-o mama!!!
Mentionez ca am facut vaccinul de stat, dupa indelungi studii, am ajuns la concluzia ca treaba e aceeasi cu orice vaccin, depinde de copil, ce reactii apar!!!
Acuma sunt cu ochii in 4, sa nu apara febra!!
Va tin la curent!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, felicitari pentru cele 4 kg barosanei!!!!

Mamaruta, welcome pe crengutza!!!Spor la ciripit si mamicit!!

Clau, am vazut poze de sexy mama, tare frumosi sunteti voi!!!

Ma duc sa calc hainitele bebelinei!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

clau ce frumoasa este vestimentatia Rebecai...si Razvanel un adevarat cavaler! ce rochita sexy aveai, arati tare bine! imi pare rau ca s-a speriat puiul tau, cred ca ii ziceam ceva preotului aluia! vorba ioanei, parca, mai bine il uda cu putina apa pe caput si gata...

kya o sa treaca si cu colicii! ai incercat si remediul lui clau de la ifarm?

simo sa ai parte de vesti bune de la pediatru azi!

mamaruta bine ai venit pe ramurica!

tuchi dar ce se intampla la voi frate cu gazele alea? propun o dieta pe fasole, ooooooooppps, dar nu ai la ce sa o prepari, sau mai bine va duceti sa va luati un miniaragaz de camping!

luny bafta la sesiunea de shopping, sa pui poze sa ne arati si noua! pt Mufa agitat!

ariel, probabil ca fratele tau avea o zi proasta, cine stie...dar mama ta nu a intervenit la faza cu "casa ta"?

puiul meu a dormit de la 22.30 la 4.30 fara intrerupere, apoi s-a trezit ls 8.30 sa pape si apoi a adormit la loc. ce sa mai incolo si incoace, ma declar o mama fericita! acum o asteptam pe Maie (adica mama mea) sa iesim p-afara! cleme, naty veniti?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,imi pare f rau ca aveti probleme...Sanatate!!Dar incearca sa te linistesti.Normal ca ii transmiti copilului starea.O sa fie bine,nu te mai stresa..pup]
kya,tu pe unde o plimbi pe Sanziana??
Clau,superbe pozele,superbi voi.mai vreau poze!
Naty,stai linistita ca,la Sf Stefan am botezat-o noi pe finutza si preotul,chiar daca e zurliu,e profesionist..finuta nu a patit nimik,chiar s-a linistit bine dupa impartasanie.Mai,la noi e ff frig in camera,punem caloriferul electric si se raceste dupa 1 ora tare...Cum ziceti voi ca le puneti maneca scurta..???Cand eu nu mai pot de frig in casa?
De ce oare sunt coliceii in floare de la 5 dimin??Si la noi la fel..
Of,tuchita,ce chestie cu gazele..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Astept sa-mi vina comanda facuta pe net, nu stiu cand vine si nu m-as departa prea mult de casa azi, Roxana.
Cleme, gasesti pampers Happy la orice hipermarket, la Carrefour stiu sigur ca exista sau, cum fac eu, comanzi pe net si primesti acasa-eu comand de la www. reclamamascata. ro (dar scris fara spatii, am scris asa sa nu-mi bage reclama mascata). Astept si eu sa termin baxul de Pampers luat de randunoi sa ma reintorc la Happy, ma declar mult mai multumita de Happy, realmente tine uscta, la Pampers daca face mai mult pipi o gasesc mustind sub fundulet, nici nu ma mai mira ca iar a facut eczema.
Lyvy, felicitari pt vaccinare si pt ca ai asa copil cuminte.
Tuchi, dar dincolo de administrator nu se potae reclama mai sus treaba cu gazele? Macar ca a venit randunoiul inapoi, sa faca un pic de scandal!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Steluta, chiar mi-ai luat o piatra de pe inima cu preotul de la Sf Stefan! Iar cu manecile scurte gata, m-am lecuit de eroisme de-astea.
Mai fetelor, de ce tundeti baietii, nu stiti ca trebuie luat motzul, la 1 an sau la cat o fi, dar prima oara numai nasha are voie sa bage foarfeca in capul bebelui?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ptiu!! Ti-am zis ca-mi baga astia reclamamascata??
ia sa vedem daca merge asa: www. chic bebe. ro (fara nici un spatiu)

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau ma bucur ca te-ai distrat la botez1 Am vazut nisste poze foarte frumoase( datorita protagonistilor, of course!)Super Razvanelul in costum!
Cat despre sperietura rebeccai...sper sa ii treaca!
Oprescuflore cica manifestarile artistice trebuiesc incurajate!Imi pare rau pentru peretii tai!
Pidana bine ai revenit! Si faceti-va totusi o cheie la bloc!
Bitza ai o fetita foarte frumusica!
Mami_papacios te admir pentru efortul depus! Si chiar daca acum nu mai ai timp de nimic, pastreaza speranta ca intr-o zi va fi mai bine!
Simo randunoiul tau are dreptate! Relaxeaza-te! Eu nu pot sa cred cat de mare e Barosanul tau! A luat foarte bine in greutate, nu cred ca are o problema reala! Pentru linistea ta mai du-te la un pediatru, si sper sa gasesti unul bun care sa te linisteasca si sa te incurajeze!
Lyvy ma bucur ca nora mea e cuminte si necolicoasa! eu de-abia astept sa ma intorc la treaba ca acasa simt ca turbez!
Ccris multumim de aprecieri! Bebelina ta nu se linisteste afara? ca ma gandesc ca stai la curte si ai putea sa o tii mai mult pe-afara!
Mamarutza bine ai venit printre noi! cand m-am alaturat stolului m-am gandit ca voi fi ultima, dar intre timp s-au mai alturat destule randunici si e chiar bine!
Se pare ca de colici scapa doar foarte putini puiuti, asa ca iti doresc nervi de otel si rabdare multa!
Ariel de ce-ai fost la ai tai cu Teo? Cred ca am citi eu prea repede pe undeva! cat despre botez....eu zic sa faci un efort sa-to scoti familionul la crasma, pentru ca acasa o sa faci tu toata treaba!
Si apropos de infundat nas...va recomand ceva pentru bebei raciti si fornaiti, dar cred ca merge doar dupa 3 luni: exist niste capsule care se numesc KARVOL, care se taie si continutul lor se pune pe o batista in camera beblusului! Contin un ulei volatil aromat care ii ajuta mult la respiratie!
Sunt scumpute, dar in caz de copil racit fac toti banii!
Mussara este incredibil cum cantariti bebelusul!
Roxana m-am gandit sa-mi iau niste fasole batuta de la Angst!
Naty tot 80ml? Ca noi asa ne laudam..
Stela mi-am amintit ca ma intrebai de biserica unde am facut botezul! Se numeste Sf.Ilie Gorgani, e la Izvor, in spatele caminelor!
Am vazut 6 ani de facultate in fiecare zi pe geam si de-aia mi-am botezat copii acolo! Am vrut sa ma si marit acolo, dar n-am mai gasit loc!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput