Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
tuchi123 spune:
Va multumesc fetelor pt.incurajari si ma bucur mult pt. voi ca sunte-ti pe ultima suta si gata, are sa vina bebele pe care-l astptati de atata vreme, este foarte frumos...!!!
Eu atat va mai intreb, a mai avut cineva asa scurgeri pe o perioada lunga de timp?
Sanatate si sa auzim de bebei grasi si frumosi
Tuchi1234+
mcoca spune:
Merci Dana . Tu cum mai esti? Ce face bebele?
La noi azi e liber . Ieri cand am fost in parc al meu sotz nu m-a lasat sa-mi iau o clatita , daca va puteti inchipui: ca e dulce, foarte dulce, tot ce e mai rau pentru mine era acolo in biata clatita . Intr-una se uita in farfuria mea , sa nu mananc gras sau dulce, si eu numai din astea as manca.
Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
Gabriela82 spune:
mada multam' de reteta
va zic maine, daca ma invrednicesc sa fac, ce-a iesit
33+ AMR 6+
BB
mcoca spune:
Tuchi, tin pumnii sa fie bine. Nu stiu ce sa spun ca eu nu am avut scurgeri, dar am pierdut si eu o sarcina :(.
Mada, nu te mai stresa cu toate nimicurile (gen bani). O sa scapati de datorii si o sa fie bine. Ati realizat multe voi, si singuri, asa ca fii mandra de asta, si vezi numai partea plina a paharulului.
Peste 5 saptamani vine mama :). Youpiiii
Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
turturica spune:
vicky, si la noi e liber, dar sotul meu lucreaza azi
Of, nici al meu nu ma mai lasa sa dau iama in dulciuri, mi-a zis ca mi-am facut destul de cap acasa si de-acuma gata, ieri n-a vrut sa ma lase sa-mi iau inghetata [:((]
Tu cum mai stai cu glicemia? In 21 cind merg la doctor imi fac si eu test de glicemie, sper sa iasa in regula, desi am cam exagerat cu dulciurile in ultima perioada.
tecky, c-am vazut c-ai intrebat de dormitul lui bebe, si noi o sa tinem patutul lui bebe la noi in camera in primele saptamini, iar mai incolo o sa-l mutam in camera bebelinei. Nici eu nu vreau sa ma separ cu dormitul de sotul meu, am discutat cu el deja pe tema asta si sintem amindoi de acord ca facem ce facem, dar dormim impreuna.
didi, si pe mine ma intereseaza treaba asta cu cadita, vad ca o cadita simpla recomanda toata lumea. Neaparat imi iau consortul din dotare la cumparaturi in week-end ca noi n-am cumparat nimica si-ncep sa ma stresez.
mada, eu n-astept sa treaca saptaminile, inca nu ma simt pregatita, incep sa ma panichez ca n-o sa stiu ce sa fac, nici la cumparaturi nu stiu cu ce sa incep, nu stiu cum se tin copiii in brate, cum se spala, cum se hranesc, cum se educa, as vrea sa am timp sa citesc, sa ma pregatesc, zici ca merg la examen
Serios, cu cit trece timpul imi dau seama ce responsabilitate vine pe capul meu si-as vrea sa fiu o mama buna, sa am un copil crescut frumos, da' daca n-o sa-mi reuseasca? Hai c-am luat-o razna rau de tot, unde e zenu' ala, frate, cind ai nevoie de el?
26+
mcoca spune:
Revin cu problema mea: tata a fost la aia de la pasapoarte si i-au zis sa merg la consulat si sa fac eu aici toate rahaturile si sa-l ridice el acolo. LA voi asa a fost? Ca mie mi se pare vax albinaz, de vreme ce eu il fac aici, adica tot platesc taxa aia de 300 de euro, sa-l ridice el de acolo.
Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Vicky ms mult. Si la noi vine mama pe 15 iunie, sper sa nu ne omoram pana la plecare.
Turtu bine ar fi daca ar veni cu manual de utilizare. da stai linistita ca te descurci si le inveti rapid, dupa vreo doua luni deja si noaptea prin somn daca te trezesc esti in stare sa faci toate cu ochii inchisi, stii unde is toate si etc. De cum sa il tii pe bebe si etc te invata la spital, mie mi-a arata cum sa il tin sa ragaie dupa ce bea laptic cum sa il schimb adik cum e mai usor sa scot hainele fara sa chinui prea mult bebele. Bine ca eram si noi cam clumsy la inceput e logic si ma miscam cam incet de frica sa nu pateasca bebe ceva, da cum nu am avut pe nimeni gen mama soacra etc sa ne ajute, adik mai mult sa faca ea si etc am invatat si am facut de toate si eu si Flo cot la cot si mi-a placut asa pt ca in caz ca eu is bolnava sau ceva stiu ca si el stie exact ce trebuie facut la bebe si nu imi fac griji ca vai de mine nu se descurca. Acuma deja suntem experti, faptul ca vine bebe 2 ne bucura f tare da nu mai avem grija aia vai cum o sa il tinem ce o sa facem cu el, cu toate ca tin si acuma minte cand am venit din maternitate cu bebe acasa si am pus-o in patutzul frumos aranjat si ne uitam cand la ea cand unul la altul de genul ok so what next?:-)))]
Da na e ceva normal toata lumea trece prin momentele astea cu primul bebe. Sunt momente frumoase si pe care o le tineti mereu minte.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani
MissJJ spune:
Vicky eu sincer nu am auzit de asa ceva, adik aici pot face procura si tata merge cu procura si toate actele si depune in locul meu in ro, dar nu ca depun eu de aici si el numai il ridica. Nu stiu poate la voi e altfel, aici numai asa poti sa trimiti procura si el sa mearga in locul tau peste tot cu actele tale si sa semneze in locul tau. Da poate la voi la consulat e un alt sistem.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani
M&M spune:
Mada, nu enervezi pe nimeni!!! NU te mai stresa atata,incet - incet se rezolva toate.
Gabriela, ma visez deja la mare!!! Cred ca nu rezist si prin iunie o sa fug cateva zile la mare!!!
Turturel, nu te panica !!! Cred ca multe lucruri le vom face atunci instinctiv; vom stii si cum sa tinem bebeu si cum sa il alaptam, cum sa il schimbam...eu cel putin incerc sa imi pastrez optimismul si sa gandesc ca asa va fi...
Fetelor, nu stiu de ce nu imi raspunde Mona la telefon....
Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"