Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
dara_d spune:
Neata acum am reusit si eu sa termin de citit din urma.
Sa speram ca Mona va fi bine si bebe al ei se va naste cand trebuie sa fie bine pentru el.La fel si Irda.
Felicitari Tuchi123 ca esti din nou gravi.
Ana xena nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep si eu sunt tot la primul bebe dar poate nu nasti si mai sta Maria la burtica.
Pupici multi pentru Sun,Caprioara,Mada,Biribu,Bujo,Camy,Didi si restul de fete ca nu tin minte toate numele.
Eu am fost vineri la consultatie ,nu mi-a facut eco,dar din palpare la burtica mi-a spus ca fetita s-a intors cu capul in jos,s-a uitat pe graficul de tensiune si acum iau 1 pastila de dopegyt pe zi ca nu scade sub 130 cu 75.in rest iau no-spa si gynipral in fiecare zi,ca sa nu am probleme si o sa merg din 2 in 2 saptamani la control.
31+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
MissJJ spune:
Andreea ms de intrebare. Mai asa si asa ma mai ia ma mai lasa oricum miercuri dupa amiaza tre sa merg la dentist finally a venit si programarea mea. Acuma sa vad ce imi face si cum is tare curioasa.
Didi cu alergia asa si asa, oricum am zile ca ieri de ex cand stau mult in gradina si etc si stranut de numa sau imi curge nasul ca robinetul de apa, am zile si zile, oricum stiu ca nu pot lua nimic de alergie asa ca in cel mai rau caz seara cand ma pun la somn imi pun putin in nas ca sa pot respira bine noaptea sa nu ma chinui mai mult si folosesc pt nas servetele cu olabs oil, e un ulei de aici din ala mentolat f bun am folosit si la fata ala de copii. Si asa ma simt mai binisor. Da nu trece normal, faza e ca aici hayfever asta e mereu prezenta pe perioada calda si afeceteaza f multa lume dar ei pot lua medicamente si sa o tina sub control eu ma amagesc cu olbas oil si cateva picaturi in nas seara. Ei da trece mult a fost putin mai este.
Mai nu stiu voi cum sunteti da eu efectiv nu mai am rabdare sa ajung la 40 de sapt si sa vina bebe, nu stiu ce m-a pocnit asa si sarcina trecuta abia asteptam da parca acuma e si mai si. Ma tot uit la ticker-ul ala si ma tot gandesc ei acusi fac 34 de sapt si ei acusi vine luna iunie si apoi sf lui iunie si vine si bebe. Am luat-o eu prin papusoi de tot oare? Tot ma chinui sa imi ocup timpul cu una alta si is asa plina de energie si happy cand am treaba si trece ziua rapid si stiu ca vine urm si acusi vine miercuri si schimb iar sapt. Creca is dusa de tot...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani
MissJJ spune:
Didi din experienta mea cu Ari cel mai bine iei o caditza simpla de plastic asa cum aveam si noi cand eram mici. Noi asa am luat de aici de la toys'r'us cea mai ieftina si mai simpla, atata ca fatza de alea care se foloseau cand eram noi mici asta are dop din ala pt scurs apa. Noi la Ari unde stateam inainte ii faceam baie in camera cat a fost micutza si na acolo nu era numai baia noastra si nu imi permiteam sa ocup baia prea mult, dar aici o sa ii fac din prima in baie in cada mare pun caditza mica fac rapid baitza si gata.
Si eu am fost tentata sa iau caditze care mai de care mai speciale si etc ca na era primul bebe si sa aiba cei mai bun si etc da bine am facut ca am luta una simpla ca baia la bebe mic dureaza putin ca nici nu e tare mult de spalat si e bine sa fii rapid ca se plictiseste rapid bebele, abia dupa 6-7 luni in sus daca sta bine in funduletz sa zici ca se distreaza la baie si apoi va veni faza cum e a mea acuma ca nu ii prea mai place nici baia nici dusul si se lasa cu miorlaituri la clatit si etc. Da asa is toti copii au faze si faze.
Am avut si suport din ala pt baie da nu la-m folosit deloc numai l-am incercat si m-am lamurit la noi nu a fost util mai usor mi-a fost sa tin eu bebe pe bratul meu si sa il spal, nu e asa dificil nici daca esti singura trebuie toate pregatite dinainte sa le ai la indemana sa te poti misca rapid si cam atata.
Noi am avut www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brubathingchanging/brubathingchangingbathtime/brubathingchangingbathtimesets/711616" target="_blank">asa caditza, well o mai avem inca, nu am avut setul complet am luat numai cada separat si a noastra e pe alb a fost 7 lire cada separat acuma vad ca e 8 lire da am pus link-ul asta ca ti-o arata si cum e interior si din laterala daca dai la image gallery.
Am cumparat si chestia aia din poza cu doua cuve cica top and tail adik sa il poti spala pe baby pe fatza si la funduletz in fiecare zi, eu nu am facut asa eu am preferat sa ii fac baitza in fiecare zi seara. Cand a mai crescut si s-a racit afara faceam o zi da o zi nu, acuma baitza facem o zi da o zi nu si in rest cate un dush scurt la sf zilei ca e cald si se joaca pe afara si umbla in picioarele goale si etc.
AMR 7 saptamani
Gabriela82 spune:
buna fetele!
am pus pe picasa pozici cu marea, daca va este dor de ea, mie imi este dor non-stop, chiar daca ajung sa o vad din cand in cand.
mada iti inteleg nerabdarea si dorinta de a trece cat mai repede timpul. pana ma obisnuiesc si eu in concediu o sa treaca asa greu, ptr mine oricum trece greu de cand cu burtica.
fetelor maine vreau si eu sa fac niste gogosi, cine ma ajuta cu o reteta.
33+ AMR 6+
BB
M&M spune:
Mada, eu am picat in extrema cealalta. MI se pare ca mai e atata timp pana vine bebe si ca am atata timp sa le fac pe toate!!!
AM incercat sa o sun pe Mona sa vad ce mai face , dar nu mi-a raspuns!!!!! Oare s-o fi intamplat ceva??
Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Gabriela spor la gateli. Tecky avea ceva reteta de gogosi eu mai am una data de Boti uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16948/Gogosi-Marbella/" target="_blank">aici.
Dara .
Oana cu iazul am cautat eu pe net da cum eu sunt total bata in domeniu pesti si etc am nevoie de cineva sa imi explice ce si cum cu filtrul ala care il avem si mai e un bazin mai mic mai in spate langa magazie si cum se face si care e faza cu apa cu bacterii bune si cum ar trebui sa fie apa si etc iar pe net am gasit inf da nu pt aia mai nepriceputi asa ca mine.
Cristina mie asa imi zice lumea aaa mai ai lasa sa mai stea bebe acolo, pai nu am zis eu sa vina mai devreme as vrea numai timpul sa treaca mai repede. Si apoi na sa nasc vine mama apoi sa ma ocup de acte si apoi vine ziua lui Ari apoi botezul lui bebe. Nu stiu parca as vrea sa treaca anul asta mai repede sa scapam de datorii sa rezolvam cu toate actele sa avem un frash start din ian 2009, poate si de asta is asa nerabdatoare ca tot sper ca reusim sa ajungem la linia de plutire si terminam cu toate si o sa avem un an linistit si clean, fara datorii si etc, doar sa enjoy family life si sa ma pot ocupa si de mine de scoala de un job Ari va merge la gradi. Nu stiu v-am zis eu creca am luat-o prin papusoi. Daca va enervez nu ma bagati in seama, da pe altcinve nu am pe cine chinui. Norocoase mai sunteti nu?
AMR 7 saptamani
dma2007 spune:
salutare fetele!va pe toate!
a mai trecut o saptamana!ura!
pentru fetele care au probleme eu raman la aceeasi parere: o a 2 a opinie nu strica niciodata!( ne-a zis asata si la curs)
sapt asta incep cursurile la firs bebe, o sa va povestesc
25s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
the_andreea spune:
Didi,si eu sunt pt o cadita simpla + suport.Eu asa am avut la Theo si m-a ajutat f mult.Eu nu aveam tupeu sa o intorc pe toate partile si nici nu aveam incredere in mine pe at ca stiu sa o manipulez,si o asezam in suport si apoi o spalam linistita.Oricum,suportul nu e scump.Si pana pe la 5-6 luni cand sta in fundulet l-am folosit.
Mada,si eu am momente cand parca nu mai rabdare pana il voi tine in brate,dar apoi m-a gandesc ca o sa-mi fie dor de burtica.Chiar de o vreme incoace trag si eu cu ochiul la mamicile de mai-iunie si imi place sa au inceput sa apara bb-ii.
Andreea 34+ si Theona-Lucia(27.08.2002)