Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

GINI

MCOCA sunt destul de bine. Ma tarai cu durerile mele de solduri, de oase, cu contractiile mele care de-acum nu le mai bag in seama, cu nopti nedormite. Dar e totul ok. Bb e foarte activ, bine. Mi-am programat o alta ecografie peste 2 s. Ca data trecuta CA nu crescuse cum trebuie. Nu e ceva alarmant, de asta vreau sa o fac pe asta ca sa vad daca intra in masuratorile normale. In rest, nimic nou.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Pfuuui, am ajuns si eu acasa si reusesc sa ma asez nitel. Umblu teleleu toata ziulica sa rezolv lucruri...

Biri l-as clona, zau!:) E asa normal si asezat si echilibrat...pe mine ma uimeste mereu.

Turtu pai mai avem muuuulte de cumparat, dar sunt cateva lucruri mai mari, pe care vrea sa le luam sapt asta, cum ar fi: fotoliu de alaptat, sterilizator, umidificator, cadita, cercelusii, asternuturi de pat complete (adica si cu baldachin si cu aparatori laterale), cos de pampersi, cos de rufe, carusel, pampersi...ma rog, si-a facut el o lista din lista mare si nah, trebuie. Restul o sa le comand eu pe net si "farmacia" o s-o cumpar pana la sfarsitul lunii.
Hai fruntea sus, vei sti sa te descurci, sunt convinsa! La inceput e mai greut, dar noi 2 suntem atat de curajosi, ca le-am spus si parintilor ca multumim dar nu-i vrem la ajutat. Nu la inceput cand vrem sa ne formam rutina noastra de parinti.

Cris nici mie nu mi-a raspuns Mona la sms...bine, poate s-a suparat ca n-am mai sunat-o. Oricum ma gandesc la ea si ma rog sa fie bine. Am intrebat-o astazi si pe dr mea de familie si mi-a zis ca daca e asa, parca mai bine i-ar fi lui bebe afara...un pic cam mult 195-ul ala, totusi...

Tuchi sarcina usoara si bebe sanatos! Nu stiu sa te ajut cu scurgerile dar sunt convinsa ca va fi bine!

Mada tu sa te iei de mana cu iubi al meu..ca si el e nerabdator dom'le sa fie tata, ce n-am vazut. Dupa 37+ probabil o sa incep si eu sa batzai de nerabdare. Si mai opreste-te mama albinutza ce esti:))

Kim foarte simpatica burtica. Si mare! Noh, asta cu lasatu nush ce sa zic...ea se lasa asa incet-incet. Eu mereu am avut-o mai jos fatza de voi, de exemplu, si acum urca:))

Didi noi luam cadita simpla. Cam cum ti-a pus Mada poze. Are scurgere pt apa. O sa luam si un suport, in caz de nevoie, sa fie. Io oricum o sa fiu "asistenta" de baie:))

Gini ma bucur ca te-ai linistit si bebelina e iar activa. Mai...ca tot va luati de saracii bebei...au si ei zile si zile, pe bune. Ca si noi. Nu mai inghiontiti copiii:)). Tin pumnii sa rezolvi cu programul redus.

Andreea bun revenit. Si succes la doctor...sper sa nu mai dispara programarea sau ceva. Hai, fruntea sus, le rezolvati voi cumva pe toate!

Dara ma bucur ca bebelina ta e cu capusorul in jos. Asa sa ramana. Ai grija cu tensiunea!

Ma'c sa balotez niste pepene si apoi ma apuc de treaba acasa. Aspirat, spalat pe jos, facut mancare...alergat bestia...d'astea!

Ce ma distreaza perioada asta, cand toti prietenii ma suna si invariabil ma intreaba : "si ce-ti doresti de ziua ta?"...hihihihi

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele...m-am molipsit de la voi...si am tras un ochi la odiseea de mai-iunie....si am vazut poze cu bebelusi abia nascuti...si asa frumusei sunt..ca eu nu mai am deloc rabdare...vreau s-mi vad odata buburuza mica in brate......m-am indragostit de bebelusii mai mari..

Cami 30s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Buna fetele!
In sfarsit de ieri ne-am reinstalat internetul (am stat 3 saptamani fara!), caci am reamenajat casa. Inainte era in viitoarea camera a lui bebe, si pana am mutat firul, pana am aranjat sufrageria, a trecut timpul...

Anaxena mi-a placut camera roz, foarte frumos ati amenajat-o. Si mi-a placut ce bine se vede Maria la echo! Eu nu am poze asa frumoase cu bebe, niciodata n-a reusit sa-l prinda bine. Chiar am fost saptamana trecuta la control, si e totul bine, are deja 2.400 grame. Am stabilit ca facem cezariana, intrucat eu am miopia destul de mare, si nu vreau sa risc nimic. Asa ca in jur de 15 iunie o sa fiu cu Stefanita in brate si abia astept! Dar a inceput sa-mi para rau ca se termina perioada de sarcina, imi place sa fiu cu burtica, abia astept sa repet experienta, mai ales ca am avut o sarcina usoara.

O saptamana buna tuturor!

34+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, nu te stresa cu glicemia, o sa vezi atunci si nu conteaza cate dulciuri mananci. Eu inainte de a face analiza nu mancam dulciuri decat rar, ca nu doream sa ma ingras, dar acum e psihologica faza.

Mada, idioti sunt aia de la pasapoarte din ro, care i-au spus tampenia. L-am trimis iar :).

Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, nu cred ca s-a suparat Mona!!! Mi-e sa nu fie cumva in operatie sau ceva de genul asta... Wooww!!!Ce harnicutza esti!!!Spor la treaba...
Dana,

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut fetelor !
Ultima saptamana la birou.
Am fost si noi duminica la control. Avem 31 sapt si 3 zile. Gogosica mea este cam micuta in comparatie cu bebei vostri, dar dr a zis ca este perfect normala si e in grafic. Deci, avem putin peste 1500 gr, este lunga ... are picioare lungi.... cu cine o semana oare ???!!!!!
Este intoarsa si are circulara de cordon, ceea ce nu ma mira la cat de agitata e. La recomadarea dnei dr eu sunt la dieta,.... iar..., fara paine, dulciuri, multe salate gratar si fructe. Ne-a recomandat repaus la pat pt ca s-a scurtat colu de la 4.1 la 3.6. Si am atata treaba ... nu stiu ce o sa ma fac.
Ne-a dat si reteta pentru anestezia peridurala. Voi ati cumparat asa ceva ??? Daca da, de unde ??? Habar n-am.
Am vb si despre faptul ca vreau sa-mi declanseze nasterea si a zis ca e ok, atunci aproape cand o sa fie ea de garda.
Nu stiu daca mai naste cineva la CFR2, dar , va spun ce mi-a zis dr. Deci, daca nasc normal in afara de dr in sala de nasteri or sa fie 2 moase, nu stiu de ce 2, dr anestezist pt cine vrea peridurala si cineva de la neonatologie. Daca e cezariana or sa fie dr ta, un alt dr care o ajuta pe ea/el, anestezist si tot asa de la neonatologie.
Sunt trista ca de saptamana viitoare nu o sa va mai citesc si nici nu o sa va mai scriu, pt ca raman acasa si nu am net. O sa-mi fie dor de voi
Poate imi fac si eu abonament la click net .... trebuie sa-l vrajesc pe tati.
Suntem cu bagajelul aproape gata, dar mai am cateva lucruri de pus si nu-mi mai incap. Eu am un troller pregatit. Voi in ce va bagati lucrurile ??
Cam atat despre noi.
Va pupam

oana silvia si pruncuta Daria... 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

jjovana80 felicitari pentru bebelina zbenguita. MA mira ca ti-a dat repaus la pat. Eu am colul 3.4 de la 24 de saptamani si mi-a zis atunci ca e normal pentru varsta sarcinii. De ce te-a pus la regim?

Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

jjovana, felicitari pentru gogosica in grafic . Da ce, la 3.6 colul e scurt?!? Mie mi se pare foarte bine pt varsta asta a sarcinii. Iar faptul ca s-a scurtat, si asta cred ca e normal, plus ca eu cred ca precizia la masuratoare nu e chiar asa de mare si mai variaza de la o masuratoare la alta .

Didi 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Jjovana ma bucur ca Daria este bine!Si eu am tot colul scurt si nu tb sa te ingrijorezi atata timp cat e inchis.Eu am vrut initial sa-mi iau troler la spital dar am realizat ca e prea mare si m-am hotarat la o geanta de voiaj potrivita.In legatura cu epidurala stiu ca majoritatea spitalelor ar tb sa o aibe,cel putin la Elias,unde voi naste eu am inteles ca au in permanenta.
Mada frumoase sandalutele!Sa stii ca si eu am momente in care nu mai pot de nerabdare sa nasc dar cand ma gandesc la durerile nasterii parca as amana momentul!
Violeta nu te ingrijora ca nu ti-a aparut colostrul pt ca multor mamici le vine imediat dupa nastere!
Kimmy ce burtica mare si frumoasa ai! A mea este mai mica desi sapt aceasta fac si eu 33 sapt!
Sun spor la treaba!
Cristina sa mai incerci sa o suni pe Mona ca m-ai ingrijorat!

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput