Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Flo de ce zici ca nu e bine? Mie mi se pare ca e ok. Cu tensiunea si io mai am probleme e 10/6 sau 9/5 dar crede-ma ca e de preferat decat sa fie prea mare. Te poti simti molesita sau sa te doara capul, atat. Hai nu te depresa ca n-ai de ce.

bujo 30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Fetelor vreau sa va intreb ceva:tocmai am venit de la o verisoara care are o fetita de 9luni si mia zis ceva ce-mi vine greu sa cred;i-au zis unii dr ca fetita are un piciorus stramb iau facut film dar piciorul se vede a fi foarte drept si din cauza asta nu o sa calce bine mai tarziu si sa-i duca medic ptr gimnastica recuperatoare ok i-a adus,dar acest medic o pune sa cumpere tot felul de papuci si nu o lasa sa puna fetita in rotobil ca cica acesta ar fi un confort pt mama dar un rau ptr copil si ca in tarile straine mamele care sunt prinse ca pun copii in rotobil li se taie alocatia,este adevarat???????????????????

Ioana24+

Mergi la inceput

Si ia mai zis ca toate fetitele au aceasta problema.Ce stiti sau ce credeti este adevarat sau vrea doar sa ia banii de la ea.

Ioana24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Andrey te referi la premergator? Sa stii ca parerile sunt impartite. Medicii de fam si unii pediatri nu au nimic impotriva in a-l folosi, insa ortopezii (cel putin unii) sunt total impotriva. Vara-mea de ex a ajuns cu baietelu la ortoped dupa ce a cazut cu premergatorul si si-a rupt manuta. Medicu a sarit cu gura pe ea ca de ce l-a pus in premergator ca numa bine nu-i face. Ea a zis ca medicu de fam i-a zis ca-l poate folosi si el a zis ca habar n-au medicii de fam cum le afecteaza oasele. Cik poate deforma oasele copilului si ii strica mersu. Asta cu mersu e adevarata, el se invata sa calce pe varfuri sau cu genunchii indoiti dupa cum e fixat scaunul dar apoi merge corect dupa ce renunta la premergator. Insa cu oasele spun doar ce-am auzit. Oricum e la latitudinea fiecaruia daca il foloseste sau nu.

bujo 30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Da BUJO despre premergator era vb dar am venit asa nervoasa de la ea incat nici nu mai stiam cum ii zice,ptr ca din cate am auzit aproape toata lumea pune copii in premergator.Nu as vrea sa cheltuie bani si sa fie aiurea ptr ca la fel ca si noi au si rate la banci si alte cheltuieli.Off

Ioana24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anooo meriti o bataieeeee! Lasa, boceste tu aici ca te mai suportam 38 de zile. Si apoi o iei de la capat cu alaptatu, cu...gasesti tu cu ce! Da' noi te iubim!

Ioana asta cu "toate fetitele au" este evident o MARE tampenie. Da, la fetite este mai des intalnita. Si da, in multe tari premergatorul este interzis. Eu personal n-o sa-l folosesc, dar nici nu-mi dau cu parerea despre ce-ar trebui sa faca alti parinti. Insa...cred ca verisoara ta ar trebui sa mai consulte un medic...uof, si fetita este deja maricica si va fi mai greutz. Sanatate ii doresc!

Bujolinu ca m-ai intrebat si n-am raspuns. Nu, spatele nu ma doare. Coastele pe partea dreapta DAAAAA. Sta piciuleata asta cu un crac in coaste si cu unul in diafragma. Asa ca am aceleasi trairi ca tine...simt ca ma rup si ca ma sufoc. E clar ca cei 2 mici teroristi s-au vorbit!

Mariana asa fac si eu amestecul cand e pt cuptor. Cand nu e, renunt la ou. Si amestec crema de branza cu putina telemea foarte usor sarata, cu multe verdetzuri taiate, cu masline tocane..e bun si light!

Eu tocmai am tras o tranta. Alergam dupa blanos, ca avem noi un joc cu "ma iti fur jucaria" si am alunecat pe parchet si fix in fund am aterizat. Bine ca nu s-a trezit vecinu cu mine in casa, ca deh, gabarit depasit!:)) Si din ce tocmai ma gandeam io ca azi am alergat atata si nu stiu cat a miscat fii-mea si ma faceam mama denaturata...acum a inceput suturile...cred ca am zdruncinat-o.:)

Ma'c sa intorc si io cartofii...ca azi vreau cartofi prajiti cu salata verde si atat!

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

andrey2008 astea cu taierea alocatiei in "tarile straine" din cauza de premergator n-am auzit-o niciodata! Sincera sa fiu, imi suna a persoana care nu prea stie ce spune... (cel putin in tarile scandinave asa ceva e absolutamente imposibil!)

Eu m-am trezit sa iau premergator doar la al treilea bebe,ca dadusem aproape tot ce cumparasem la copiii mai mari.(care aveau 8 si respectiv 5 ani la nasteea fratiorului mic).
Am intrebat si mi s-a spus ca e okay sa-l folosesc pe perioade scurte in momentul in care bebe se poate ridica in picioare.
L-am cumparat cam degeaba fiindca cei doi mici ai mei nu l-au prea agreat...

Mariana 32+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Sun multumesc pentru ideea de "umplutura"!
Ai grija cum "aterizezi"!

Mariana 32+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare

Oooo, Vicky... Imi pare rau ca esti suparata, dar m-a amuzat concluzia ta... nu de alta, dar ITALIANCA de Danangie a cumparat de la nemti! FRANTUZA din tine s-a pricopsit cu italienii! Noroc ca mamicile de Ari si de Robert au deja patuturi

Cu nasterea indusa.... Eu am trait-o pe pielea mea, ca asa a decis medicul singur, si nu as vrea sa o mai traiesc o data. V-am mai povestit eu... Dupa nastere, eram singura care abia mai putea misca buzele, am fost ca drogata doua zile, nu puteam tine copilul in brate... Durerile au fost cumplite... Eram singura care icnea de durere, care gemea, si abia ma abtineam sa nu tip. Din celelalte sali nu se auzea nimic si am fost vreo 5 care am nascut simultan. E drept, am nascut in 4 ore, dar ce mi-au turnat pe vene numai eu stiu... Iar membranele mi le-a rupt la dilatatie 9, sau cel putin asa spuneau... Deci, contractiile, in loc sa impinga pe bebe, nu faceau decat sa imi cauzeze durere...Acuma... no way... o sa stau acasa pana cand sunt contractii clare. Noroc ca nu e departe spitalul. Doar sa nu ma apuce la ore de trafic de varf, ca doar nu o sama duc cu metroul, desi ar putea sa fie distractiv

Noi suntem intr-o bezmeticeala continua. Abia am terminat un dormitor, iar cu balconul suntem la sfert. Dar suntem aproape gata cu camera Elizei
Vreau sa schimb perdelele, sa pun niste storuri noi (am vazut unele interesante de material textil, dar nu rulouri), trebuie sa imi separ florile de puii lor, in balcon vreau sa le pun niste etajere scurte, eheee.... a o tona de planuri.
Asa ca numar zilele pana la concediu.... Mai am 2 zile din saptamana asta si inca 2 saptamani....

Anca mami de Eliza si 32+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata!!

am facut curat in toata casa
am spalat,am intins rufele
am calcat hainele lui bb
si acum imi incalzesc ciorbica mea dietetica sa pap

sunt franta si ma super doare spatele!!!

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 38 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput