Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
anaxena spune:
am ajuns si eu acasa de la salon
ma simt cam vlaguita,zici ca suge bb tot din mine!!
cu contrctiile cam la fel...multe nedureroase si cateva cu ceva dureri,nici nu shtiu ce sa mai cred,cum merg cateva sute de metri cum ma optintesc ca vine o contractie si mai nou am mai observat ceva,cand am o contractie mai puternica imi ud chilotii,nu cu urina ci cu secretie care a devenit mai apoasa si sunt mai mereu uda(urasc alldays-urile,mai bine schimb n chilotzi pe zi)
ce parerea au mamicile???
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 38 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
ma apuc de curatzenie
ashtept sa va dati cu parerea
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 38 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
mariana_1976 spune:
Ana-Maria eu (care sunt mai sperioasa de felul meu) m-as duce la doctor sa vad daca nu cumva sunt pierderi de lichid amniotic...In plus,aici, daca as avea contractii dureroase,m-as duce sa-mi faca analizele, sa nu cumva sa fie vorba de vreo posibila infectie care poate declansa vreo fisurare de membrane...
Asta insa fiindca eu sunt mai panicoasa,cum am scris de la bun inceput.
Mariana
32+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
MissJJ spune:
Vicky aha pai sa iti trimita ei landoul ca de platit ai platit pt trio nu?
Anna uff nasol ca esti asa busy.
Sper sa scapi rapid de nebunia de la servici.
Anaxena ei zic ca printre semnele de travaliu este si cantitatea mai mare de secretie si contractiile Bh mai puternice decat de obicei si mai frecvente mai ales daca zici ca ai si contractii dureroase. Eu zic cel mai bine sa mergi la un control sa vada daca s-a inmuiat colul si daca s-a dilatat. Am auzit si cazuri cand chestia asta a durat vreo trei zile pana in sf s-a rupt apa.
Dar contractiile astea dureroase la cate minute vin? ca daca zici ca tre sa te opresti la fiecare contractie dureroasa eu zic ca e serioasa treaba. Cel mai sigur trage o fuga la spital sau la medicul tau sa faca un control sa vada colul si dilatatia daca e cazul.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mcoca spune:
Da Mada, am platit pentru trio 
. ASta sper si eu sa-mi trimita landoul. SA vedem acum.
PLec la eco morfo.
Vicky
33+ si
Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Anaxena uite arunca un ochi si aici la www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labour/howknowwheninlabour/" target="_blank">how do I know when I am in labour? . Oricum zic sa mergi la un control sa nu fie travaliu prematur.
Sau cum a zis Mariana sa nu fie lichid amniotic ca si mie dupa ce mi-au rupt apa nu curgea garla ca in filme ci tot picura asa incet incet si tot schimbam absorbantele.
Vicky bafta la eco sa vii cu vesti bune.
Mamicile care sunt la al doilea bebe daca va intereseaza un articol care mi s-a parut interesant despre travaliul la a doua nastere, www.babycentre.co.uk/pregnancy/ref/labourandbirthagain/" target="_blank">aici.
Ma duc sa curat niste cartofi ca azi fac un piure si niste piept de pui cu sos da aleg varianta mai rapida am sosul gata preparat din ala la borcan, ca la noi de acuma din cauza caldurii e super soare si cald in bucatarie dupa amiaza si incerc sa nu stau prea mult in soare si in caldura de la aragaz/cuptor ca ma ia cu lesin dupa aia.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
SunSmile spune:
Buna fetele,
Apuc si eu sa citesc si sa scriu, dupa inca o zi plina. Dar e fain asa...imi place. Si la cate intamplari am avut azi...
Sa-mi dau si eu cu parerea cu chestiile pe care le-am retinut.
Didi nu e micuta ci e finuta. Iar bataile inimii sunt chiar ok..din cate stiu eu trebuie sa fie intre 120-160. Ca sa te linistesti, a mea le avea 130 la ultima eco si dr a zis ca e perfect normal. Ah, uite...o metoda mai "altfel" de calculat greutatea copilului. Te uiti pe fisha de eco si iei datele de acolo. Si faci asa: <1.4 x BPD x FL x AC (all in cm) - 200 = Fetal weight>. Sper sa te linistesti si sa tii si tensiunea aia intr-o normalitate!
Luana chiar ma gandeam la voi. Pfuuu, puiule, dar stiu ca ati tras si voi cu tensiunea. Sa dea DD sa fie bine pana la final...bebita oricum e o luptatoare!
Nasterea provocata: eu nu sunt foarte decenta atunci cand ma sacaie ceva, asa ca o sa spun doar atat: fetelor, ganditi-va macar o clipa, mai intai la bebe! Ca medicul, concediul, frica, bla bla-uri d'astea sunt atat de puerile incat sunt hilare (ba chiar mai mult). Bebe conteaza cel mai mult si noi trebuie sa facem TOT ce putem sa-l ajutam sa vina atunci cand trebuie sa vina.
Bubule hai ma...si tu brutus?!? Cred ca Biri are clabuci la gura de cate ori a tot repetat saraca de colesterol.:) Da' iti spun si eu, ca si doc a mea s-a luat de niste asistente pe acelasi motiv. Colesterolul oricum creste in timpul sarcinii, asa ca e o analiza cumva irelevanta. Branzeturi trebuie sa mananci...are bebe mare nevoie de calciu acum. Asa ca, fruntea sus. Bine ca in rest e totul ok..colesterolul scade dupa!
Diana stai cumintica acolo si o sa reziste si colul. Bine ca e inchis. Oricum..eu stiu atatea cazuri de femei care au stat cu el deschis de la 23/24 sapt si apoi li s-a declansat nasterea pt ca bebe nu mai vroia sa iasa.:)
Andreea mai, am un mare regret..ca esti asa departe si nu pot sa ma vad cu tine. Tu daca n-ai motive de stres, ti le creezi singura. Pe bune! Bebe e bine, masuratorile oricum au marja de eroare si oricum pe fisha mea, de exemplu, scrie si marja in care se incadreaza. Adica daca femurul e 6,14 sa zicem la 30 sapt, in dreapta scrie ca e o valoare buna pt intervalul 30-34 s. Ceva de genul. Nu te mai stresa atat...pt ca iti induci singura starile negative. Incearca sa crezi macar ca va fi bine. Cu orice...cu bebe, cu voi, cu banii. Spune-ti mereu ca va fi bine...si va fi! Fruntea sus, puiule.....esti asa bogata: ai o minune de fetita si o sa mai ai inca o minune in curand!
Ana eu am mai zis si ieri...de ce nu tragi tu o fuga la dr ta? Just in case! Ca parca e un pic ciudatel ce ti se intampla!
Vic uff, cat "profesionalism". Imi pare rau! Tin pumnii la morfo si te asteptam cu vesti super bune!
Huh...ma opresc.
Pup
SUN
33+ 

anaxena spune:
offf..dr asta a mea nu prea ma ia in serios..sau asha am ramas eu cu impresia
mada: contractiile astea dureroase le am seara si cand merg mai mult, sunt max 10/zi si sunt neregulate
probabil se apropie termenul meu...iar secretzia e tot alba dar vine cu jet :)
de nu oi nashte eu la 40s,mare minune...ca asha mi se intampla mie mereu in viata,me agit si se intampla cand nu mai am nicio speranta
asha ca ma mai suportatzi 38zile
pe 27 mai ma duc la Buc la control "pe masa"
si dc ma duc ca dr mea sigur zice sa iau gynipral sau cum se scrie!!si eu nu vreau medicamente..sa vina bb cand tre sa vina!!
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 38 zile
proiectul bebe pink
flo1980 spune:
Buna 
Si eu am ceva contractii dar nu foarte dureroase. Azi mi-a fost rau, am greturi si ma doare si capul...
Bebe al meu nu s-a intors, are circulara de cordon si colul e de 2.6 inchis deocamdata. Femurul are 61.1, 143 b/min si 1880 g la 32 sapt. Varsta echografica corespunde cu cea dupa U.M. Tensiunea mea e mica....9 cu 5, poate de aceea mi-e cam rau...I.R. sunt normale, placenta posteriora, grad de maturitate II. Nu e cam bine nu? Maine am programare si la obstetrician, sa vedem ce indicatii primim!
Flory mami de Alex si
32+ cu 
bebe 2
pozele mele
bujo spune:
Dia cine ti-a spus ca nu se ia calciu in sarcina? E fals mie mi-au zis si medicul de fam si gineco sa iau cate 10 zile in sapt 30 si 34 pt ca acum se dezvolta oasele lui bb si daca tu nu ai resurse suficiente de unde sa ia? Este adevarat ca se da calciu ca sa ajute la travaliu dar se da perfuzie sau injectabil nu o tableta 2 cat se ia pt carenta. Ce te faci daca ai lipsa acuta cum are Camy, nu iei deloc?
Anaxeno du-te fata la dr cu contractiile tale. Pe mine ma bati la cap tot timpu cand le am prea dese. Ce... la tine nu se aplica regula? Ia vezi ca ti-o iei![]()
bujo
30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo