Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Ingry uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16948/Gogosi-Marbella/" target="_blank">aici link-ul cu reteta de gogosi.
Spor cu mutatul si sa mearga totul bine sa nu aveti pb.
E tare greu cu mutatul mai ales ca esti graviduta.
Ms de aprecieri, v-am zis si eu ma minunez cateodata de cata energie am si ce chef de treaba.![]()
Dia uite da reply with qoute la mesajul meu si copie ce scriu mai jos si apoi da-i paste la tine la semnatura la profil.
poze noi
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
Didi81 spune:
Mada, mi-a placut si sunt de acord cu ce ai zis despre medici si ca nu trebuie sa urmam orbeste ce ne spun.
Fetelor, despre Narcisa ce mai stiti? ca n-a mai zis nimic de multa vreme...
Didi
31+ 
MissJJ spune:
Didi
.
Despre Narcisa zicea Sun ca a vb cu ea pe mess si ca e busy cu renovatul sau ceva de genul.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mcoca spune:
Am niste nervi de imi vine sa strang pe cineva de gat 
. Acul O LUNA am comandat carutzul, un TRIO pe site ebaby.fr (site italienesc). am asteptat cuminte vre-o 2 sapt sa-mi vina si nimic. DAu un mail, imi dau numarului coletului, il caut si vad ca e la Bologna de 10 zile. Buun, sun transportatorul, UPS, care imi zice ca mi s-a pierdut carutzul
.
SCriu mail la aia cu site-ul, care in 24 de ore imi trimit altul. Eu ii intreb daca e carutzul comandat de mine, ca vazusem pe site ca nu il mai au ca si trio ci numai duo si in plus coletul avea numai 15kg, nu 20 ca prima data. Da, da, e acelasi carutz, kg sunt orientative. Buuun, stau astept si azi marti 13 vine coletul. Surpriza, nu era Trio, era Duo!!!!! DAu iar mail la nenorociti care imi spun ca asta am comandat
. Imi vine sa mor. Le-am trimis factura unde scrie clar ca am comandat un TRIO. Doamne ce nervi am :(((((.
Vicky
33+ si
Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
mcoca spune:
Concluzia NU Cumparati de la Italieni!!!!
Vicky
33+ si
Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Vai Vicky ce bafta ai avut si tu.
Ce neseriosi.
Si acuma ce faci pp ca il trimiti inapoi nu?
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mcoca spune:

Mada, nu stiu, ar trebui sa-mi trimita ei piesa care lipseste.
Vicky
33+ si
Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Deci trio e acelasi model cu duo numai ca unul are toate trei adik carutul landoul si scoica si asta duo are numai carutz si scoica sau numai carutz si landou?
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mcoca spune:
da, da trio e la fel. La asta ii lipseste landoul.
Vicky
33+ si
Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
AnnaBaby spune:
Fetelor, nu ma dati disparuta!!! Sunt atat de ocupata la serviciu incat nu apuc nici macar sa respir sau sa ma duc pana la buda toata ziua, ca sa nu mai vorbesc de cat de obosita sunt cand vin acasa, ca ma dor toate alea de la stat pe scaun, si am picioarele umflate tot de la stat pe scaun asa mult timp!!!

Asa ca va rog sa ma credeti ca nu sunt in stare sa citesc tot din urma acum, si daca mi s-a adresat cineva direct imi pare rau ca n-am raspuns. Voi incerca in seara asta sa recuperez macar putin.
Anna
30+ cu
Maria
AMR 10
vinebarza
bebe
poze