Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Kimmy spune:
Am contractii BH din 5 in 5 minute de vreo ora...Si ma trece pishu la fel de des
.Ce sa faaaac?Deja sunt disperata ![]()
Contractiile nu sunt dureroase,doar foarte naspa ca mi se face burta pietroi.Am luat No-spa.
Kimmy
33+
Erika
AMR 7 saptamani 
Bebele familiei
Tecky spune:
Fetelor revin si eu dupa 2 zile de absenta in care nu mi-a mers netul,chiar am devenit dependenta de net!![]()
Azi m-am intalnit cu o colega de-a mamei a carei fata a nascut acum 2 luni la 33 sapt de sarcina si cum eu fac sapt asta 33 sapt am cam intrat in panica.
Mi-a zis ca nu a avut nici o probl in sarcina ci ca pur si simplu i s-a rupt apa si a nascut o fetita de 2 kg,perfect sanatoasa.
Dara azi am spalat si eu hainutele fetitei mele si maine abia astept sa le calc!
Mada mersi pt informatiile despre epidurala!
Dia carceii sunt normali in sarcina.Ai o burtica superba!
Anaxena eu in locul tau as da o fuga la dr pt ca de obicei fetitele vin mai repede decat baietii!
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
diarux spune:
Buna seara la tot boborul!!!!!Mi-am propus de dimineata sa intru mai devreme azi, dar cum a fost teza la romana....am bantuit prin scoala toata ziua ca o membra de comisie care este. asa ca...Iar pe seara....l-am scos pe sotzul meu la o plimbare. Nu va spun unde am mancat ca ma scoateti de pe forum si nu mai vb cu mine niciodata.....
Maine merg la corectat, deci iar e o zi dusa...asa ca tot pe seara cred ca intru. Asta asa,ca sa nu cumva sa imi duceti dorul..

CRISTINUTZA- eu iti foarte multumesc de info. Acuma sa nu iti imaginezi ca nu stiu chiar nik!!!!stiu si eu ce e placenta si la ce e buna . nu reusesc sa imi imaginez ce e cu anterior si posterior. De aia intreb.Am sa urmez sfatul lui SUN-si am sa mai cercetez pe google.ca daca iar o stresez pe doctoreasa cu intrebarileeeeeeeee....ma sterge de pe lista!
MCOCA-sindromul sotului grijuliu la mine apare cand ma apuca poftele de un paharel....micutz de tot...de cola!vaaaaleu se aprinde de zici ca beau cate un bidon pe zi.in rest...parca nu e asa de...agitat!dar e swemn bun!
OANASM-ESTI FUNNY RAU!nu ne inchipuiam chiar ca mergi cu ele balanganindu-se, dar stii tu cum e cu reactiile alea de la show rile TV:wooooooooooowwwwwwwww!!!! Eu nu am de asta!
CAMY-senchiu! ma gandeam ca e vb despre vreo tyreaba gen picasa si acolo sunt poze cu bebei . asa ...am sa incerc cum ai zis.
VIOLETA-s-a intors asa de repede?la 25?din cate am cetiti pe aici, fetele ziceau ca oricum face tumbe si giumbuslucuri pana creste si nu mai are loc.
SIMONA- welcome! si sarcina usoara!
TUCHYSa dea domnul sa fie bine!si sa suporti usor toata problema!
pupiiiiiiiiiici
bebe Andrei
Ruxandra
24+ si
Andrei Tudor
MissJJ spune:
Anaxena eu sper sa stea bebe pana la termen, dar totusi zic ca ar fi bine sa te vada un medic.
Noi oricum te suportam nu iti fa pb.![]()
Andrey2008 nici eu nu am auzit sa se taie alocatia asta e o prostie. Dar am citit undeva ca din cauza multor accidente care s-au intamplat in permergatoare, ca parintii nu au supravegheat copilul in Canada cica ar fi interzise sa se comercializeze, da nu stiu sigur. In rest pe baza premergatorului sunt diverse discutii pro si contra, aici nu zice ca deformeaza picioarele sau ceva ci zice ca e cam periculos daca nu e supravegheat bebele ca poate sa se rastoarne usor cu premergatorul si poate ajunge la chestii periculoase la care altfel nu ar putea ajunge, dar nu zice exact ca nu e bun ca deformeaza picioarele, dar zic ca poate incetini progresele lui bebe si recomanda sa lasi bebele cat mai mult pe podea sa poata sa se rostogoleasca, sa mearga in patru labe etc. Eu personal am folosit la fata premergatorul dar nu pt perioade lungi de timp si mereu am fost langa ea, oricum nu l-a folosit extrem de mult ci asa cat sa ii mai dea libertate sa se miste si a nostru are trepte de reglat ca sa nu stea nici pe vf si nici cu picioarele indoite, in rest are paturica ei pe care sta si acuma si pe aia statea mai toata ziua si se juca se ridica de mobila de pat o mai ajutam sa faca cativa pasi si tot asa.
Flo
. Eu zic si eu ca si Bujo sa nu te mai stresezi ca mai rau faci nu te gandi la ce e mai rau, happy thoughts please.
Conteaza mult.
Gata fug la tv la how to look good naked
, revin mai incolo sa vad ce mai ziceti.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
turturica spune:
seara buna si de la mine fetelor, se vede c-am reinceput serviciul, ca iar nu mai apuc sa stau pe net.
N-as fi crezut c-o sa zic treaba asta, dar ma bucur c-am reinceput serviciul, acasa eu ma plictisesc ingrozitor, ca eu cu gospodaritul si robotitul nu prea le am, rutina asta de casa pe mine ma termina, nu-mi place de nici o culoare. O invidiez pe mada ca are asa energie sa se ocupe de casa.
Oricum, asa m-a luat avintul dupa o zi de plictiseala acasa (adeca cu ziua de ieri) ca azi i-am zis sefului ca ma-ntorc mai repede la servici dupa ce nasc. Este ca sint ticnita? ![]()
vicky, vad ca la tine e una calda si-una rece, ai rezolvat rapid la consulat si-acuma pb asta cu caruciorul. Dar site-ul asta cum de e italienesc dar ii zice ebaby.fr? Daca e cu fr n-ar trebui sa fie frantuz? Oricum, nasoala treaba, si io le-as face o gramada de scandal.
dia, mie doctorul mi-a dat magneziu pentru probleme din astea cu circei si crampe musculare. Si cica e bun si ca remediu impotriva constipatiei, la mine functioneaza.
bubule, ce harnicuta ai fost cu cumparaturile. Sa stii ca si noi planuim sa ne apucam la anul de bebe nr2, asa ca poate om mai fi colege de inca o odisee
Apropo, te-am admirat in poze, esti o frumoasa si o secsi.
Iar de colesterol nu-ti fa probleme, e complet irelevant in sarcina, nici macar n-ar trebui masurat, asa am citit si eu si asa zicea si biri
mariana, ceva poze din thailanda n-ai? Se poate merge cu copil mic pe acolo? Ca vad ca ati fost des pe acolo, m-ar tenta si pe mine sa mergem cu bebelina si parca n-as vrea sa astept pina se face mare.
sunule, parca si tu ziceai ca vreti sa mergeti destul de repede cu galusca in vacanta. Unde vreti sa mergeti? Sa stii ca mi-ai dat idei cu ce-ai zis ca mai ai de cumparat, mi-am pus si eu pe lista.
kimmy, ce fain ca spitalul arata bine, ma bucur ca iti place. E privat sau e pur si simplu un spital renovat? Foarte frumos din partea lor ca asigura conditii bune, asa ar fi normal peste tot.
De treaba cu nasterea indusa nu mai zic mare lucru, ca si eu am aceeasi parere ca si majoritatea, nu e normal ca bebele sa fie pe ultimul loc cind e vorba de asa ceva. Si doctorul meu s-ar putea sa fie in vacanta in august, insa in nici un caz n-o sa merg la nastere provocata doar ca sa nasc cu el. O sa ma lase pe mina altui doctor si asta e, important e ca bebe sa vina cind vrea si cind e timpul.
dana, tu ce-ai facut pe la consulat? Ma bucur ca dai mai des pe-aici.
hai ca merg sa ma dusez si coafez, pupici tuturor.
26+
Nati spune:
Buna fetele,
Sun, oanasm, mada, Ingry, mersi de grija, da sincer sunt atenta la ce fac si cat fac, ca doar nu mi-oi da cu stangul in dreptul singura
acum la final de drum.
De mancat ma mananca undeva sa fac mai mult, da sta tovarasu langa mine si numa ce il auzi, iar te apleci, spune-mi mie ca fac eu.
Am zis eu ca nu o sa inchiriem firma de mutat, da pana la urma am inchiriat, mai bine sa ridice si sa-si bata capul altii cu impachetatul mobilei si cum sa o puna in camion.
Eu doar mai stergeam de praf pe dupa mobila, un aspirat, mai puneam in cutii maruntisuri.
Nu pot sa cred in 6 ani cat am putut sa strangem, o groaza de tampenii, pe care nu le-am mai folosit, dar nu ne induram sa le aruncam.
Am aruncat acum o multime, nasol aici cu sortarea gunoiului, ca nu in orice zi poti arunca plastic, hartie sau conserve, ori mobila,electrice,..... stau cateodata si ma intreb care sistem e mai bun, ala in care duci totul la groapa de gunoi, ori sistemul de trebui sa le sortezi si sa suni la firme speciale sa-ti ridice un frigider,tv,sau un ventilator.
Mai avem azi, predam apartamentul si gata, mai ramane circoteca de aici cu mobila pusa la locurile ei, plus noul apartament, offf, nu stiu ce am asteptat pana acum, exact cand nu pot face mare lucru ca am ceva la purtator care imi da suturi
.
Merg sa fac un dush si sa ne pregatim de plecat in Tokyo, si afara ploua cu galeata, o ceata de nu vezi la 5m in fata, sa tot ai chef de condus si treaba de rezolvat.
V-am pupat pe toate, si aveti grija de voi.
Anaxena, ai grija cu efortul, odhineste-te poate trec contractiile.Ai grija de tine si de Maria.
34+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze