Comori de nov-dec 04 (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Otilica, scumpica Ana cum are ea grija de tine...esti o fericita cu asa fetita. Ai grija de tine si mai ales de bebe.

Eveline, ma bucur ca te-ai linistit cu Bianca, eram sigura ca nu are fata nimic. Nu stiu daca am apucat sa sscriu atunci cand erai tu necajita de verdictul dat de dr, dar stiu ca m-am uitat la pozitele cu Bianca si mi s-a parut un copil perfect sanatos. Si mai stiu pe cineva cu o fetita care a inceput sa vorbesca tarziu pe la vreo 4 ani, tot dupa ore de logopedie, si e isteata foc. Acum ca ai povestit de Bianca ca o pasioneaza cifrele si literele nici nu stiu cum de s-a putut crede ca are probleme. David spre ex nu pare interesat sa le invete, stie sa numere pana la 20, dar daca ii arati numarul 2 nu stie ca e 2. Biencuta vorbareata.

Cassandra, chiar ca ai revenit cu forte proaspete, si ce forte Ati avut parte de o surpriza e drept (asa a fost si la noi cu bebe 2, planuiam dar pt mai tarziu, insa el a venit neasteptat de repede), dar sunt convinsa ca acum sunteti in al 9-lea cer. Cand vad atatea gravidute de-odata pe aici si toate pt luna decembrie, mai ca-mi doresc si eu iar...of of, n-am leac...
pasiunea lui raman masinutele, daca se poate cat mai mici si cat mai dichisite. Daca prinde drag de una o ia peste tot, le parcheaza sub perna cand doarme, le indeasa prin toate buzunarele. aici parca ai vorbit de David, exact asa face si el, tot cu masinute mici de tot, le ia in pat, le parcheaza si le indeasa in buzunare si tragedie mare cand mai si pierde cate una. Dragoselul
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

Roxana, felicitari pt artista si ingeniosul Mihnea...cum i-a veni lui ideea sa se ascunda de frica dr-lui.

Paxela, cum fac si eu sa-l vad pe Silviu la serbare...eu u pot niciodata viziona filmuletele de pe webshot. Mor de ciuda de fiecare data cand pui filmulet acolo, ba cu Delia, ba cu Silviu, si eu nu le pot vedea. Ma poti ajuta? oare ce program imi trebuie?

Daniela, incepem sa facem galerie? ca esti deja in 37 de saptamani, deci de acum poate sa apara oricand bebita mica. Cum nasti, cezariana sau natural? Si mai ales, cum o va chema?

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei ce bine ca am intrat inainte sa plec la gradinita. Ce-mi place cand vin intariri.
Cassandra, sa fie intr-un ceas buna, sarcina si nastere usoara, un bb sanatos, cuminte si norocos.
Deci vom fi impreuna din nou la odiseea de noiembrie-decembrie, ce fain.
Monica, iar am uitat sa te trag de maneca. Poze noi nu mai pui? Sau tii fata ascunsa?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!
Noi suntem in zona, va citesc dar lenesa la postari..sau mai bine zis: nu am nimic interesant de zis.
Vad ca din ce in ce mai multe asteptati bb2. Curajoaselor!
Casandra felicitari , sa ai sarcina usoara si bb sanatos.
Eu ma gandeam acuma ca Miria nici un semn, Bits nici un semn...
Va pun si cateva poze cu "munca" noastra din primavara asta si cu asta o cam lasam balta ca ne-am saturat...http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Casuta%20noastra/
Pupici si mai revin!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...ma enerveaza reclama asta grozavnici sa ma loghez nu pot, sa nu mai zic ca de pun un emoticon nu mai pot scrie pana nu bag un F5...
Casandra,felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos
Evelina,ma bucur pt progresele Biancai, sa auzim numai de bine si totodata ma bucur ca te-ai mai linistit
Ma minunez cate stiu copilasii.Litere stie si Diana cateva dar cum..."asta-i D de la Diana, O de la Olguta, M de la Miha/mami,...nr inca n-o atrag si adevarul ca in ultima vreme e atrasa doar de joaca iar eu imi zic "are vreme "
Otilia,ma bucur ca esti mai bine si sa fii cuminte si blonduta grijulie.
L-am vazut si pe Silviu cel istet(atunci cand ai pus filmuletul mi se tot bloca dupa primul baietel dar acu' am reusit sa-l vad.
Chiar asa Monica, ia treci tu cu niste poze sa-ti vedem frumuseii
Ele, frumoasa casa, sa o stapaniti sanatosi...dar protagonista unde-i?
Eu am avut de la 6 consiliu la scoala asa ca pe la 13 a luat-o mama pe Diana(lumea ai ca are voie orice) si inca-s prin parc, prin Petrosani.
Merg imediat sa le astept si sa-i duc si-o jacheta ca seara se face mai rece la noi(sper sa ajunga).

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by ochi_verzi
Ele, frumoasa casa, sa o stapaniti sanatosi...dar protagonista unde-i?

Merge la camin la mama. Program prelungit ..si tare e bine. Stie sa manance sa doarma cu program. Am avut-o o sapt acasa si sa o vezi cum nu intra cat e ziua de lunga in casa..iar seara pica lata pe la 9.
Dar vine vacanta si o iau sa-i umplu plamanii cu aerul asta super de aici. V-am zis ca nu a racit niciodata cat a stat in BV??

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Cassandra, felicitari sarcina usoara
Ele, f frumos si bine ai revenit
eveline ma bucur ca sunteti bine, nici nu se putea altfel
oti nu prea am poze decat cu telefonul si un aparat nu f performant de-aia nu am mai pus nimik, asteptam unul care e pe drum si nu mai ajunge
mihaela, ce bine ca o ai pe mamica ta langa tine...sa fiti sanatoase toate 3
try ce mai fac piticii?
dama pai ce mai stai ?
bits, miki, ionela, miria, pliz mai dati de veste...sper ca sunteti bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Monica, pai am spus ca eu nu am leac, dar sotul s-a lecuit ...cel putin asa spune deocamdata.

Ele, vai ce casuta frumoasa aveti, s-o stapaniti sanatosi. Imi place tare poata aia din fier forjat.

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Monica, sa stii ca am noroc cu mama, asa mai incarc si eu bateriile.
Tare s-a mai distrat, apoi s-a jucat la bloc cu copiii, in nisip si asa arata cand am bagat-o in casa, avea o gramada de nisip in papucei, ca-s cu gaurele.
Si mie mi-e dor de fetele astea care nu mai dau niciun semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cu miki am vb putin in seara asta si a spus ca-s bine insa nu le mai ajunge timpul

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Dama, Otilia, Ele, Ochi verzi,Monica, si multumim pt urari. speram sa fie un bebica la fel de cuminte ca Dragos iar cel putin pana acum se pare ca nu imi da batai de cap (gen greata, varsaturi). Doar o sensibilitate crescuta la anumite mirosuri (parfumuri mai puternice sau usturoi) dar in rest e ok.
Ele, frumoasa casuta, f dichisita si comfortabila. Si noi am inceput anul asta sa construm o casuta(stia bebe 2 ce stia, de asta s-a grabit sa vina!) si am ridicat deja primul nivel. suntem foarte incantati si speram ca intr-un an doi sa ne putem muta in ea.

Mergi la inceput