Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 17
roserb spune:
Neata!
Abia astept sa ajung si eu acasa sa vad pozele noi, ca vad ca le lauda toata lumea!
I-am vazut doar pe Amira si pe Robert in week-end, s-au facut asa mari si frumusei, tare bine seamana intre ei.
Felis, in sfarsit te "vad" mai optimista. Sa dea Domnul sa va mearga bine de acum incolo si sa nu mai auzim de necazuri, .
Otilia, m-a impresionat Ana cu grija ei, e o draguta. Asa face si Mihnea , e tare sensibil la suferintele celor din jur, ma lasa masca uneori.
Paxela, ma bucur ca a iesit bine serbarea, si ca Silviu s-a descurcat asa grozav; sunt curioasa ce o iesi si la noi, Mihnea are rol de "jucarie" , sa vedem cum il costumez- nu stiu cum de nimeresc astia ai mei asa roluri mereu.
Try, e tare Alex cu cifrele,bravo lui , pe Mihnea nu il intereseaza DELOC literele si cifrele,asa ca deocamdata nu insist.El e f priceput la orice presupune activitate de migala cu mainile, inclusiv surubareli, decupat si alte cele; cu partea "intelectuala" stam cam prost!
Joia trecuta i-a dus doamna pe copii la cabinetul medical, la masurat-cantarit, iar Mihnea, fiind inca sub impresia neplacuta a vizitei la dentist, s-a ascuns in WC cand a auzit ca trebuie sa mearga la doctor (pana acum niciodata nu s-a speriat de dr, ba chiar mergea cu placere!); ei, doamna a plecat cu ceilalti copii, nu i-a remarcat lipsa, si, la cabinet, care e in partea cealalta a gradinitei, Bianca si-a dat seama ca frate-su nu-i! Cica a venit doamna disperata intr-un suflet sa-l caute ,se astepta sa-l gaseasca plangand, cand colo el foarte vesel, se ascundea dupa usa baii; cica tremura tot cand l-a pus pe cantar, saracul la ce s-o fi asteptat?
Oricum, are 110 cm si cam 20,5 kg. Pe Bianca am pus-o un pic la cura de slabire- fara dulciuri , mi se pare ca s-a cam rotunjit,de bine ce acum vreo 2 luni era chiar subtirica ;i-ar trebui vreo 2 kg in minus- are 130 cm si vreo 30 kg; pe la 28 ar fi ok.
Ai mei copii sunt un pic muciosi, cred ca am cam exagerat cu inghetata si cu alergatura in week-end, am fost la un loc de joaca cu tobogane si alte bazdaganii umflate, au alergat incontinuu, au transpirat, si apoi da-i cu suc rece si inghetata; in plus , sambata plecasera cu Catalin , in ideea de a merge cu berca pe lacul Moghioros, si i-a prins o ploaie ca lumea.Ei plecasera dezbracati bine ca de vara calduroasa , asta e!
Bianca a luat locul 3 la concursul de sculptura la care a fost acum 1 saptamana, e incantata , desi are ceva reticente ca nu a luat locul 1 .
Acum sunt in cautare de activitati de vacanta, as vrea sa mearga din nou la inot, ca sunt innebuniti dupa apa, dar din pacate prin zona noastra nu avem nici o piscina , cea unde am mers anul trecut s-a desfiintat; pe de alta parte , maica-mea neavand carnet de conducere, nu prea e incantata sa se deplaseze pe timp de vara f departe, fitze, fitze. O sa vedem, vroiam si ceva tenis, si mai studiez, ca deja la varsta ei mi se pare aiurea sa se plimbe numai in parc ca bebelacii.
Pentru ca mi se pare f indepartata persepctiva concediului in august, am hotarat sa mergem si 4 zile la mare aici la noi, la Mamaia, prin iunie, sa ne mai deconectam un pic (vorba vine!), asa ca am facut o rezervare, sper sa fie vreme buna.
Roxana&Co
ad_rianna spune:
otilia m-ai emotionat rau de tot cu mesajul despre ana. mi-o si imaginez...draga de ea ...tu stai linistita in patut ca are cine sa te ingrijeasca
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
Oti m-a induiosat anutza fetitza frumushica si cuminte
paxelina am ras de m-am tavait pejos...e un destept si un haios silviu...bravo lui...lu' ala micu
intr-o seara am sunat-o pe andreap si era in baie apoi am tot incercat si nu am mai reusi sa prind legatura...sper ca sunt ok
roserbina feicitari artistei
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
eveline spune:
Buna ziua si de la noi.
Sa stiti ca n-am mai postat de mult insa citesc zilnic.
Mai ce cresc copii astia ai nostri, am vazut pozutze si ma minunez cat de frumosi se fac pe zi ce trece.
Felis ma bucur pentru voi, sper ca de acum inainte sa ne aduci doar vesti asemenea.
Si Bianca mea are o pasiune pentru cifre si litere. Pe strada cand mergem citeste toate panourile si imi spune toate numerele autobuzelor. Mai nou a inceput sa citeasca si literele mici, astea nu stiu de unde le stie ca eu nu i le-am spus, ma uimeste pe zi ce trece. Se observa ca face logopedie, si-a dat incetisor drumul la vorba, cuvintele mici deocamdata, si la alea lungi se straduieste. Si leaga cate doua. Nu e la nivelul celorlalti din punct de vedere al limbajului insa la comportament e super ok., asa ca m-am mai linistit si eu.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!
daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Eveline Biancai. Ma bucur tare ca si-a mai dat drumul la vorbit. Stiam noi ca e o fetitza fara probleme... Ai mai scapat si tu de o grija.
Roxana, felicitari pentru premiul Biancai. La sculptura, auzi, dar inseamna ca e talentata fata. Aveti ceva artisti in familie, a mostenit pe cineva? Mihnea de la categoria "baieti mari".
O zi buna tuturor!
37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
Otiliav spune:
Monique, ma simt binisor, sper sa nu cobesc. Maine o sa merg cu colegii de proiect la un teambuilding si acum ne hlizeam la niste versuri ca trebuie sa cantam ceva. Am insa un mare morcov in apropierea mea, organizatorii ne-au scris sa ne luam pantofi sport, cine stie ce idei or avea si au mai si pus o barca de viteza in pliant, asta-mi trebuie mie .
Eveline, bravo, Bianca vorbareata.
Andra, sunteti tare avansati la mate, ne dati lectii in curand.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
monica-elizabet spune:
ma bucur ca esti bine oti si petrecere frumoasa maine...
chiar acum era la "sa ne cunoastem" o poza cu anutza in costum de baie pe sezlong frumushica
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
try spune:
Eveline, ma bucur tare mult pt. progresele Biancai. Bine ca acum esti si tu linistita. Nu avea cum sa fie vorba de autism, oricum. Of... cum un copil nu vorbeste la asteptarile lor, cum se grabesc sa-l clasifice ca autist.
cassandra spune:
Dragi mamici, nu am mai scris de mult dar am incercat pe furis sa ne punem la curent cu noutati despre voi. Pupam toti voiniceii si toate printesele care mai de care mai ochioase si mai frumoase.
Noi revenim cu forte proaspete si...mai multi decat cand ne-am vazut ultima data... pentru ca deja bebica 2 nu a mai vrut sa astepte cat am fi vrut noi (parinti mult prea calculati ), si s-a gandit ca tare bine ar fi sa vina pe la sfarsitul lui decembrie. deci mai vine un puiut in familie si chiar daca a fost o maaaaaaaaare surpriza si ne-a trebuit ceva timp ca sa ne obisnuim cu ideea, acum lucrurile s-au asezat pe fagasul firesc si asteptam cu nerabdare sa treaca cele 7 luni cate au mai ramas.
Dragos e curios si tot ma intreaba ce face bebe in burtica. cand am fost la eco l-a intrebat pe tati unde am plecat si i-a spus ca la doctor ca sa vad daca bebe e bine. El a spus ca sigur bebe e in regula si a intrebat daca il scoate deja din burtica .cand ma vede ca mananc ma intreaba daca ii dau si lui bebe iar daca stau intinsa in pat ma mangaie pe burtica. tot felul de chestiute dragalase de care povestea si Otilia si care te ung la inimioara. mamicile cu bebe 2 deja au trecut prin experiente de genul asta si cunosc sentimentul.
In rest la gradinita e foarte activ e pasionat de litere si de numere si adora engleza. Deja leaga propozitii dupa un model anume (de exemplu ne-am tot jucat cu niste forme cu care facem biscuiti de obicei si le combinam in propozitii cu culorile aferente, gen: This butterfly is orange. A retinut f bine cam cum se formuleaza si odata a luat o masinuta in mana si mi-a spus: Mami, this car is blue. Am ramas stupefiata. e uimitor cat de repede recepteaza). pasiunea lui raman masinutele, daca se poate cat mai mici si cat mai dichisite. Daca prinde drag de una o ia peste tot, le parcheaza sub perna cand doarme, le indeasa prin toate buzunarele.
Eveline, ma bucur ca Bianca a trecut peste problema cu vorbitul si ca tu te-ai linistit in aceasta privinta.Pupici multi si poate ne mai vedem prin parcul de la Cetate.