Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
Felicitari Cassandra, sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara iti doresc. Si spor la treaba cu casuta. Nu mai retin, am vb noi mai demult, deci pana la urma o sa fim vecine sau nu, ca nu mai retin. Eu poate da Dumnezeu si ma mut luna viitoare si ma linistesc cu totul. Si poate o sa ne mai gandim si noi la un bb .. abia suntem la faza de "gandit".
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Buna dimineata!
Multumesc fetele de aprecieri.
Dama tot ce e facut e facut de sot si de cumnat deci si portile.
Ochi verzi ti-am vazut-o pe Diana cu nisipul din papuci. Haioasa tare. Sigur i-ar placea in nisipul de la mare.
Elena & Denisa
NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
cassandra felicitari srcina usoara si bebita sanatos
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
![](images/user_woman.png)
andreap spune:
Fetelor..traiesc!!!!!!!!!!!!
Am ajuns la birou cu putin atreaba,asa ca profit sa va pup pe toate,sa va spun ca inca suntem 2 in 1.mai am putin si gata!abia astept..dar totusi,daca s epoate,dupa 14.06 si inainte de examenul de pe 22
Monica,tu m-ai sunat sapt.trecuta?????Imi pare rau ca nu am vb,eram in baie..pana ies,pana ma sterg..la kg mele dureaza 10 minute.Pupma Ruxi si Alex,pe tine.....
Otilia,cum esti???
Cassandra,felicitari,sarcina usoara si un BB sanatos
Mariuca e relativ bine,sanatoasa.Relativ ptr.ca de 1 saptamana a inceput sa faca pipi pe ea,noapte,iar ieri si la somnul de pranz..oare sa-i fie frig/sa fie racita???
Maine avem serbarea de 1 Iunie,miercuri pe 4 pe cea de sfarsit de an.
Fetelor,mi-e dor de voi..asta e,pana fac rost de bani sa iau calculator,vom vb rar de tot
Pupici la toate mamicile si piticii..sper sa ne reauzim cu binr
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Cassandra, felicitari!!!!! O sarcina si o nastere usoara iti doresc. Si un bebe sanatos de care sa va bucurati si care sa va faca familia si mai implinita!
Dama multumesc pentru . Asa e, poate veni de acum incolo cand doreste bebelina. Sper sa nu fie probleme si sa nasc natural. Bine ar fi insa sa-i gasim si un nume cat mai curand, pentru ca inca nu ne-am putut hotari.
viitoarea inginer constructor cu nisip in papuci.
Ele felicitari pentru casutza. E foarte frumoasa. Sa va bucurati din plin de ea!
Poate a stat unde va pe jos Mariuca si a prins-o o mica raceala. Incearca sa-i dai o vreme o pijamalutza mai groasa noaptea (asta mai ales ca banuiesc ca si ea nu sta toata noaptea invelita) si vezi daca se mai intampla. Peste zi nu face de mai multe ori decat de obicei? Asteptam pozitze de la serbari.37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Andreea mai un pic si sarbatorim
cand Diana imi facea infectiile urinare, la fel pateam si prima masura era ceai de coada calului pus in olita si ea cu poponetzul la aburit, o paturica in jurul ei si apoi in pat.Îi doresc sanatate si sa-i treaca repede
La noi dupa caldura de ieri a venit si frigul, azi e tare innorat, frig dar sper totusi sa nu ploua.
Ele, abia astept sa vad cum va reactiona la mare cu atata nisip...ea e topita dupa joaca in tarana
Va si va doresc o zi frumoasa!
Mihaela si Diana 22.11.2004
monica-elizabet spune:
Buna fetelor pe toate
andreap ma bucur ca esti bine multa sanatate tie si mariutei sa-i treaca repede pishuleala
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
try spune:
Cassandra, felicitari si sa fie intr-un ceas buna. Sa sdea Domnu lsa ai parte de-o sarcina usoara si de-un bb sanatos. Ptii ce de gravidute! Poate e molipsitor si pt alte mamici.
Ele, bravo voua cu casuta, se vede c-ati muncit pe rupte. Acu’ mai si enjoy. Ptii, ce mester faurar e sotul tau.
Monicutz, ce sa faca, alex e in plina febra cu numerele. Acum imi citeste orice numar de la 1 la 100 (cu exceptia numerelor de la 11 la 19, ca alea se citesc diferit si nu vreau sa-l incurc prea tare) si totul in nici o saptamana. Seara cartea de povest inu o mai folsoim la citit povesti, ci la citit numerele paginilor. Nu ma mai inteleg cu el, nu vrea poveste, vrea numere. De ieri incearca sa-l si scrie pe 1. E mortal, daca vedeti ce mazgalitura face. Ii face lui 1 betisorul in parteadreapta, nu pe stanga. Alaltaieri, se uita el lung la cum se face 1 si-mi zice ca e rupt asa (adica arata ca un batz rupt).
Ia luat taica-su o tablita de-aia pe care poate scrie cu carioci si se sterge cu un burete fara apa, e super incantat de ea si mereu ne pune sa-i scriem numere acolo pe tablita si el sa le ghiceasca. Are mutla logica, cel puti nasa-mi pare mie: la 60 citea sase zeci (la fel ca regula celorlalte nuemre) sau la nr de la 11-19 citeste zece si 1 sau zece si 9 (la fel, dupa regula citirii numerelor mai mari). I-am zis ca p-astea le invatam mai tarziu ca sa nu-l bulversez. Literele le stie pe toate si intr-o zi mi-a citit cand am scris ALEX. A citit fiecare litera pe rand si apoi a facut legatura intre ele. Dar cand i-am scris alte cuvinte simple de genul CAL, nu a mai facut legatura intre litere, citea doar C…..A…..L. Ii ziceam, acuma citeste literele repede mami. El : C,A,L citea cu viteza cea mai mare, dar nu le lega. L-am incercat de curiozitate, dar lasam cititul pt mai incolo, nu ne aventuram chiar de-acum. Am zis sa explorez cu el la maxim numerele acum cat are el dorinta, ca peste ceva timp sigur isi mai pierde din interes.
Adrian cu ale lui de bebelus, a inceput sa devina constient cand face pipi si de vreo 2 ori am putut sa-l pun sa faca in paharel (mi-aduc aminte ca si pe alex l-am pus o perioada cu paharelul). La baie ei au doua paharele de plastic cu care se joaca in cada si se stropesc. Si adrian 80% din cazurile cand ii dau pampersul jos, in urmatoarele 15 secunde face pisu. Trebuie mereu sa fiu atenta cand ii schimb pampersul de kk ca imediat da drumul la pisu pe jos. Si cand il intreb daca face kk imi zice ii-ii (adica sunetul ala cu care ii obisnuim noi pe copii sa spuna cand fac kk). Deci a inceput sa fie constient de ce face el pe-acolo. Dar de-aici si pana la renuntarea la pampers e cale luuunga. Insa ma bucur ca a inceput usor procesul. E innebunit sa stea mereu afara, cere mereu sa-l scoatem si daca vede pe cineva iesim pe usa afara, plange. A devenit destul de exclusivist la mancare si deja nu mai papa legume crude, asa cum o facea pana acum cateva luni, dar... cred ca majoritatea copilasilor mcii au o perioada de-asta de renuntari, si alex a avut o periaoda cand nu manca fructe aproape deloc. Bine ca adrian macar iubeste in continuare fructele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Try..ca mi-am amintit...ma duc sa citesc postare ta de ieri de la in unul sau in doi. Bine le mai ziceai dar se invartea lumea in jurul meu si imi trebuia liniste sa citesc.
Aa, si sotul e prima data cand face de-astea...a crescut si a trait numai la bloc..dar ii place si isi bate capul tare. Decat sa ii imbogateasca pe altii cu banii mai bine isi face singur. ce sa zic..nu am ce comenta ...om gospodar .
Elena & Denisa
NOI
cassandra spune:
Multumim pentru urari si, intr-adevar Try, cred ca ai dreptate ca e cam molipsitoare pofta asta de bebici. Adevarul e ca v-am vazut pe voi, mamicile cu doi puiuti, cat de minunat va descurcati, si asta parca imi da mai mult curaj.
Eveline, din cate imi amintesc din discutiile anterioare parca totusi nu eram vecine, desi suntem cam in aceeasi zona. La voi parca era Tatarasi iar la noi Ipotesti (sau ma rog, pana sa se ajunga in ipotesti, pe stanga). Felicitari pt casuta finalizata si sa dea Domnul sa va mutati cat mai curand in ea. Si , de ce nu, sa incepeti sa va ganditi serios la inca un copilas.
Mamicilor care aveti deja al doilea prunc sau care sunteti gravidute, voi cum v-ati simtit sau cum va simtiti la a doua sarcina? Ca si stare psihica, ma refer. Eu ma simt mult mai relaxata si mai linistita si parca am depasit stadiul temerilor marunte (sigur ca imi fac griji pt orice problema, insa reactionez mult mai calm tinand cont de experienta anterioara). Sper sa fie bine pana la final si sa ma pot bucura de o sarcina usoara si de un copilas sanatos.