Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Intru sa va si urez un we placut.
Noi am fost la o ferma aseara, dar am uitat in graba mare aparatul acasa.
Mihaela, interesante creatiile, am furat deja idei .
Miha, mai mai ce gagicuta , si cu basmaluta, super!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
onitza spune:
OTILIA CE FAIN!!! CUm i-a placut ANei la ferma? Va pup
Weekend linistit va doresc!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dama
Atunci am intervenit si i-am spus ca alea au fost intr-adevar ale lui, dar acum sunt pt bebe, iar el le are pe ale lui de baiat mai mare.
Robert are jucariile lui,iar jucariile Amirei sunt pentru amnadoi. Inca n-am intervenit in aceasta situatie,poate si pentru ca Amira inca nu are o jucarie favorita.Ceea ce ma pune pe ganduri e ca acum Robert vrea sa bea apa cu biberonul sau se prosteste cu suzeta ( Amira nu le foloseste,dar le am in casa pentru "in caz ca...") Ce sa fac?Sa intervin sau sa le arunc pur si simplu,ca si cum n-ai fost?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Multumim tuturor pentru complimente!
Haideti sa va povestesc o faza tare...
Azi la pranz ma scalambaiam si ii cantam Amirei doar doar a manca vreo 2 linguri de piure de legume. La un moment dat Robert imi spune sa-i cant si lui,dar un cantec de copii mari. Si ii cant "Cantecul gamei".La sfarsit ii spun sa repete dupa mine:"do re mi fa sol la si do.." La care el:"do le mi fasoleee..."
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
paxela spune:
neatza , ce liniste pe aici
eu mor de somn, ca dupa ce ca nu dorm de 3 zile de dureri de masea, azi noapte petrecui si in club( incheiai gay festul din Bucuresti ), si cred ca era vreo 5 cand m-am culcat ,iar la 7 sau trezit cocosii, mami vreau desene, pati( asa imi zice mai nou delia) ia ia ia
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Am pus si eu catev apoze noi incepand de aici, Ana e super incantata ca am lasat-o sa-si aleaga acea rochita desi chiar ieri era imbracata tot intr-una rosie cu buline. Acum o tachinez, ii spun Ana bulina.
Paxi, ce facurati, ati petrecut la Gay Party, acum ca aveti doi copii treceti la experiente noi .
Ioana, pai asa cum ma asteptam i-a placut mult. S-a fatait si pe la calut, oite, si pe la caprite, si la curci, gaini, gaste, pauni, vacute, pucelusi, a sarit la toate trambulinele. Puteam sa o las la ferma ca nu se supara. Pai cand merge la Moreni este in extaz, ai mei doar ca nu au pauni.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am pus si eu catev apoze noi incepand de aici, Ana e super incantata ca am lasat-o sa-si aleaga acea rochita desi chiar ieri era imbracata tot intr-una rosie cu buline. Acum o tachinez, ii spun Ana bulina.
Pupici la Bulinuta frumoasa.
paxela spune:
da oti trecuram strada, nasul lui fimiu e barman , intr-un club de "profil" unul din cele 2 din bucuresti, si samabata ne-am facut abonament, culc copii, ii las cu soacra, frate orice e disponibil, noroc ca nu se scoal ca oricum sunt ca si singuri, ce sa zic e alta lume , dar trecand peste socul vizual al primei intrari, dincolo de aparente e o mare civilizatie, nu are nimeni treaba cu tine, nu ii pasa nimanui ce faci sau cu cine faci, orice atingere intamplatoare( sau nu) , e urmata de 2-3 scuze, si in plus clatesti ochii, ca frumosi mai sunt, pacat de ei, oricum pe cat sunt ei de frumosi , pe atat sunt ele de urate , eu nu mi-am imaginat vreodata ca un barbat se poate misca asa, sau ca pantalonii cu talie joasaaa vin mai bine pe ei
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu