Comori de nov-dec 04 (178)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea...
Nu v-am citit... nu am avut timp... si chiar si asa... cu ce stari am... nu mai am chef de nimic... nici de sau..cum vreti... nici de nici de ...
In primul rand la toti cei acre poarta numale de Constantin sau Elena... in special pt Paul de Onitza...
Va pup.. poate totusi acasa ... sa am timp... la noapte sa intru sa va citesc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

sper sa nu ma ... da asa... ca o ocheada pe aici... Fulgu... insarcinata?????????? Felicitari atunci ....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate

Miha, ruxi are 25 la picior, a mai slabit si are 16 kg(imbracata si incaltzata... e adevarat cu fustitza subtire, sandalutze...deci usor) iar de masurat are 103-104 cm

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Pentru Andra Ca tot ziceai ca suntem scumpe la vorba si vedere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

You made my day from the first picture. E atat de dulce si are un zambet atat de strengaresc!!! Mi-a venit sa-i pap tzitzirica ei aia mica care se vedea din rochita rosie cu bulinutze.

Of, Doamne, minuni mari mai sunt copii astia si in special bebelusii.

Iar Robert e un scump cu cretzofolii aia si, da, a castigat cu brio atitudinea de frate mai mare. Sa vezi ce bodyguard o sa aiba Amira mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Stai linistita miha ca nu robert e ala anormal, astialalti sunt anormalii. Fi-miu deja se indreapta spre 19 kg. De unde, nu ma intreba. Probabil ca di ncauza inaltimii ca el nu arata deloc grasunel, mai degraba incepe sa aduca cu forma de slabutz. La picior poarta 12, dar nu stiu sa convertesc marimea de aici in cea europeana.
Dar ma bucur ca si bubulina mea mica a mai luat ceva in inaltime. Suntem la 83cm yuhuuuuuuuuuuu.
Mai ziceti-m isi mie cu msa procedez cu incapatanarea aia mica: cand dau sa se jaoce impreuna, adrian vrea musai el ambele masini din joc, ambele orice. Nu stiu nici ce sa-i mai spun lui alex ca sa nu il fac sa se simta nedreptatit. Aseara a adus alex unul din jocurile care stau in cutii si cu care se joaca mai rar si era ceva cu o sina de tren si cu doua vagoane de tren si trebuaiu sa le plimbe pe acolo etc. Atat s-a oztarat ala micu' ca nu primeste ambele vagoane ca nu mai stiam ce sa fac. Degeaba ii explciam eu cum ca vagonu' si copilu'. el vroia musai si vagonu lde la alex. si fara vagon jocul na-re nici un farmec. am ajuns la un moment dat de ciuda sa-i spun lu ialex, lasa-l mama, nu vezi ca nu vrea si nu vrea, lasa-i si vagonul ala pt cinci minute si vino un pci la mami, poate se calmeza intre timp. Ti-ai gasit: dupa 30 de secunde, deja adrian nu mai vroia vagoanele si lausese altceva sa se joace. In schimb, cand alex a vrut iar sa ia unul din vagoane sa se jaoce, imediat ala micu' s-a sesizat si s-a pus iar pe tavalit, urlat, plans. Am dat ignor cat ma putut, dar nu-l lasa deloc pe alex, se duce peste el, se tavalea peste jocul lui. Mai mult, in ultimul timp, cand se enerveaza pe alex in astfel de situatii incepe si da in el. Normal ca nu-l lasa rece nici pe alex atitudinea asta (ca sa nu mai spun ce ma infurie pe mine). Asa ca pana la urma l-am luat pe adrian de acolo si i-am interzis sa se mai joace, l-am tinut cu mine pe canapea fortat.
Nu mai stiu cum sa abordez atitudinea asta a lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA pupam printesica, e atat de dulce!!!! si Robert e un cavaler. La dimensiuni l-ai descris pe Paul!!! aceleasi dimensiuni! nu mai ma stresez ca e slab, gras, etc :D

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

FELIS multumim de urare!!!! sa te odihnesti!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Miha e o dulce printesica mica , o frumoasa si o scumpa, m-am topit
la marime ehe noi mai avem mult pana la voi suntem undeva pe la 96-98cm, 13 kg, si 26 la picior

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

ALEXA nu mi se pare ca mai aveti MULT pana sa ne ajungi...poate alti copii de pe forum, ca asa si noi mai avem de luat in greutate... paul are 98 cm , deci nu departe de SIlviu si la picior , paul poarta 25-26..chiar ieri i-am luat niste sandalute , marimea 25.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, nu stiu cum sa-ti spun sa procedezi, dar iti spun ce voi face eu daca ma voi confrunta cu un astfel de comportament indiferent din partea caruia din copii. In momentul in care voi vedea ca nu se inteleg la joc si nu impart jucariile in mod echitabil, atunci ii despart, fiecare intr-o camera si gata. E drept ca la noi diferenta dintre ei e mai mare si David pare deja sa inteleaga si chiar ii da el singur anumite jucarii, dar nu stiu inca cum va actiona cel mic cand va mai creste un pic. Momentan am sperante, pt ca il vad pe Patrick cum il priveste ca pe un mentor pe frate-su si sper sa fie asa si mai incolo, dar numai in sensul pozitiv. David a avut o perioada cand isi recunostea unel jucarii de cand era el mic si voia sa se joace cu ele. Atunci am intervenit si i-am spus ca alea au fost intr-adevar ale lui, dar acum sunt pt bebe, iar el le are pe ale lui de baiat mai mare.

Miha, si noi tot cam asa stam cu diversificarea...si eu zic ca m-am cam grabit. Am vb si cu pediatrul si a zis s-o luam incetisor, ca avem timp.
Si eu zic sa nu-ti faci griji de inaltimea/greutatea lui Robert pt ca e bine, in grafice...si apoi, nu toti copiii, ca si noi adultii, pot avea aceeasi inaltime la aceeasi varsta...stii tu vorba, fiecare are ritmul lui si ea se aplica pe toata perioada lor de crestere.

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput