Comori de nov-dec 04 (178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FULGULE, FELICITARI PENTRU BEBE 2! Sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si tu zapa ca pana acum!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA AZ ONOMASTICA!
LA MULTI ANI, PAULICA!

Ma omoara reclama asta, ca nu mai puteam scrie un cuvant

...hai sa va arat cateva lucrai de-ale copiilor

poze
...acu' fugim la aer
Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by try
Sa stii ochiverzi ca m-ai facut si pe mina curioasa cu tabelul cu buline. Stiu de metoda asta de mult, dar n-am pus-o niciodata in practica. De curiozitate tot o sa-l aplic la alex sa vedem cum creste sau nu motivatia.

M-am gandit si eu la asta...dar inca n-am descoperit ce anume as putea sa-i tai de la portie si sa-l "afecteze". Cel mai mult cred ca ar suferi daca nu l-as scoate afara,dar nu pot eu sa-l privez de asta,ca are totusi nevoie de-o iesire la aer sa-si consume energia nestavilita.
Si apropo de motivatie...i-am promis solemn ca nu-i mai cumpar nici o jucarie/masinuta/trenulet pana nu mananca un mar. Ha! Ti-ai gasit... Ca sa testez terenul,intr-o seara ii intreb daca nu vrea sa-i cumpar un trenulet Thomas ce tocmai il vazusem in Selgros,la care el:"da' am mancat mal?"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, si la noi asisderea cu pruncul al mic. Nici eu nu inteleg de unde are plasul asta ca nici eu n-am cedat fitzelor lui. La fel ,alex n-a plans dupa mien cand pelcam pe undeva, chiar mi s-a parut ca mereu a fost cuminte vis-a-vis de aspectul asta. Insa asta micu’ nici la buc nu pot pleca fara sa planga ca de ce plec de langa el. Si adrian a inceput sa-l loveasca pe alex si nu-mi place. Cand e deranjat de alex cu ceva, da cu manutza lui aia mica. Nu ca l-ar lovi cine stie ce pe fate-su, dar si alex a priceput ca e ceva ce nu-mi place si tinde sa stoarca lacrimi/paraste cand se vede lovit.
Dar ala micu’ e de-o gelozie feroce cand ma vede cu alex in poala si orice ar face si unde ar fi, vine si-l da jos de la mine, il impinge. Prin comparatie, alex e gelos cand ma joc cu adrian si vrea si el imediat sa-i fac ce-i fac lui adrian (si asta e valabil cu orice adult din casa, daca taica-miu il arunca in sus pe adrian ,vre asi el aruncat). Iar adrian face din ce in ce mai urat cand i se ia o jucarie din mana. Cu asta ma mai descurc caci alex stie ca nu e frumos sa luam jucariiel din mana altu icopi lfara sa avem acordul lui si se conformeaza. Dar ce ma fac cand adria nvrea cu tot dinadinsul jucaria de la alex. Ca trebuie sa-i tin partea si lui alex ca nici adrian sa nu i-a jucaria din mana lui daca e la el in acel moment. Am incercat sa facem schimb de jucarii si la cateva minute sa le schimbe iarasi, dar ala mic e prea mci sa inteleaha notiunea si iar se pune pe urlat… ce sa-i mai fac…

Miha, ideea la faza cu tabelul cu buline nu e neaparat sa ii tai ceva daca are prea mutle buline negre. Ci sa il motivezi sa aiba cat mai multe buline rosii si recompensa primeste doar pt buline rosii, nu si pedeapsa pt cele negre.
Unii parinti aleg sa mearga undeva in roas cu copil cand capata x buline rosii, alti isa ii cumpere ceva, altii mai stiu eu ce. Poti eventual dupa un timp sa complici un pic regulamentul si la x buline negre pierde o bulina rosie si deci intarzie momentul recompensei. Sau daca ajungi sa cumperi prea des o jucarie, atunci spui 5 buline rosii fac o bulina verde si la 5 buline verzi luam o jucarie noua.

Mersul la McDonald sau alt fel de fastfood pe mine nu ma incanta, nici cumapratul de jucarii caci mi-e teama sa nu devina o obsesie ideea in sine de a obtien cat mai mutle jucarii. Mai degraba l-as recompensa cu mersul la un loc de joaca care lui ii place f mult si unde de regula ajunge rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Moooor cand ma blocheaza reclama pampers
Am citit de metoda bulinutelor. Ei, bine, la noi nu va functiona never. Ptr ca pur si simplu nu merge "santajul". Am incercat in fel si chip si tot varianta "explicatii pe indelete"+"de ce-urile aferente" ajuta. Asa ca de fiecare data cand ceva nu ne iese cum am vrea, trecem la exemplificat si argumentat.Poate cand va veni timpul de gradi va fi si el motivat de bulinute si stegulete (pe vremea mea asa era, stegulet rosu/alb).

Mihaela, f ingenioase lucrarile, cutiile de branza is mortale si mi-a placut mult si aia cu caruta in hambar . Ideile vin de la tine sau sunt ale copiilor, originale adicatelea ? Bravo d-na invatatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mihaela, felicitari pentru tot si tie si copilashilor
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Pentru Andra Ca tot ziceai ca suntem scumpe la vorba si vedere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineatza!

Miha, am tras si eu cu ochiul si am vazut o minune de fetitza. Si are niste ochi... E os cumpa si jumatate si seamana tare mult cu Robert.

O zi buna tuturor!

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Miha, scumpica grasunica Amira care peste o saptamana face juma de an. Seamana izbitor de tare cu Robert care si el s-a facut mare si frumos. Ati inceput diversificarea? Daca da, cum primeste Amiruta papica? Patrick, nu pare interesat sa deschida gurita, dar sper sa inceapa sa aprecieze si alte alimente decat laptele de tzitzi.

In alta ordine de idei, uitandu-ma la pozele mai recente cu copiii grupului nostru, parca imi pare ca mai toti au avut un puseu de crestere in ultima vreme. Si ma uit si la David ca nu mai e deloc bursucelul meu, s-a lungit in picioare, iar la incaltaminte nu e diferit de ceilalti copilasi de aici, porta deja 29 .

Va doresc o zi frumoasa

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Helau!

Daniela,Dama...multumim!

Cu diversificarea Amirei stam tare prost. Cred ca m-a pacalit si n-a fost momentul cel mai potrivit sa incepem. Sau ca sa vedem latura roz a problemei,cu aceasta ocazie a inceput sa aprecieze muuult mai mult sanul decat pana acum. Are zile cand papa de zic:"moamaaa...gata a inceput sa manance" si zile (cele mai multe) cand parca zice:"teapa...chiar ai crezut?" Deocamdata nu ma stresez,in primul rand pentru ca am inceput mai devreme decat mi-am propus si in al doilea am vrea sa mergem in concediu si nu prea as vrea sa am grija mancarii pe acolo.

Oare Robert a ramas piticul grupului? Are doar vreo 98-99 cm si 15 kile...iar la picior poarta 25-26.

Mergi la inceput