Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Salutare!
FELICITARI, FULGU!
SA AI O SARCINA USOARA SI DE SE POATE SI CU CODITE!
...si sa nu uit FELICITARI SI PT CASUTA!
Mey, dar ce harnice ati fost si cata activitate pe aici, ca mi-a luat ceva sa citesc si sa ma uit la fotografii.
Otilia, cred ca ti-a stat inima-n loc cand ai vazut-o pe Ana in zona aia, iar de incidentul cu pompierii ce sa mai zic
Ana e o frumoasa!
SanatateIrisinei sa treaca raceala!
Aime, si ma bucur ca te-am citit si
si micul gradinar
Daniela, nu-s asa de inventiva pe cat crezi, ci am "furat" si eu modelul de la Supernanny si vad ca tine pt ca de acumuleaza trei mutre negre, atac pusculita si totul pana la bani
asa ca de cand cu tabelul si bani am copila care se incadreaza in limita normalului.
pe toate si pe toti
...dar, de Bits tot nu stiti nimic?
La noi s-a incalzit cat de cat vremea asa ca stam mai mult pe afara, cam de la 11:30-13:00 si de la 17:30-20:30
Aseara am bagat-o ca un purcel, incat avea pamant si-n adidasi...ne-am imbaiat, mancat, jucat un pic si la somn si uitasem de dinti(ca tot s-a dezbatut pb) dar cand sa sting becul imi zice:" Tu nu vezi ca ai uitat sa ma spal pe dinti!" ...nu uita niciodata seara dar la pranz din cauza oboselii mai uitamdar de doua ori pe zi, face cunostinta cu pasta si periuta.De regula se spala prima oara singura si apoi trec eu sa mai perii pe ici, pe colo.Ne-am tot spalat impreuna si-mi urmarea miscarile asa ca stie cat de cat.
Astept vacanta sa am un program mai lejer.
Cand am pus pozele de la socrii mai aveam si niste filmulete scurte,scurte asa ca le-am incarcat si le pun acuma.
filmuletul nr.1... nr.2 ...nr.3
Fug sa-i dau niste spanac si apoi la aer...Va dorim o zi buna in continuare!
Mihaela si Diana 22.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
try spune:
Ce scump e Silviu printre maci si ce haios a adormit Delia pe piciorul tau (mamei tale).
Am vazut si fetele puse pe shotii ale lui ochi verzi. Sa stii ca si alex e la fel cand venea prietena lui pe la el: nu mai stiam nimic de el. Altfel, daca e numai cu frate-su acasa isi face o preocupare din a-l enerva. A descoperit placerea asta. Si ala micu’ se pune pe jelit de nu-i mai intra nimeni si nimic in voie.
Fulguleatzo, deja in 3 luni si tu ai tacut chitic? Ai dat din coate si acu’ ii faci un fratior lui David. Ma bucur extraordinar de mult si sa dea Domnul ca ai o sarcian cat ma iusoara si-un bebe sanatos si voios. Poate iese o prunca de data asta, vreau sa vad cum arata si-o mentoaica mica. Ce ma bucur, inca o data felicitari.
Sa va fie de bine-n casa cea noua, nemaipomenit ca avet igradinitza voastra. Eu n-am timp destul sa ma ocup de gradinarit precum as vrea. Si parca nu-mi vine sa iau din terenul copiilor pt zarzavaturile mele.
Mor dupa buzitele lui Davidutz. Mai ales ca-s asa colorate in contrast cu fatza si parul lui. E ca o capsunica.
Pupam alexutul premiant, bravo lui.
I-am tuns si eu pe-ai mei latosi aseara intr-un avant. Numai asa ii tund de fapt. Nu o fac regulat, ci cand m-apuca. Si cand ma uitam ce perciuni le-au crescut pe la urechi am zis ca nu mai tine si bag masina-n priza.
Aime, ma bucur ca si-a revenit Vladut cu mancarea. Si ia uite ce frumos manaca legume, alex le-a redus la brocoli si conopida (morcov manca si inainte), dar sa nu vada castravete, rosie, ardei. Nici puradelu’ ala mic nu mai papa leguem decat rar. Nu sti udaca i s-a luat sau o fi fost vreo inconsistenta in rutina lui din cauza noastra, dar acuma daca-i dau greu mai termina o leguma. De fapt cand am stat sa analziez ce papa, mi-am dat seama ca el nu manaca foarte variat ca feluri de mancare. Da, mananca cam din toate grupele de aliemnte, cu mari dificultati insa accepta proteinele. Insa nu accepta prea multe feluri de mancare.
Otilia, adrian al meu zici ca are ceas in fund: daca nu-i dau lapticul pana la 8 :15, incepe si ma cauta si ma trage de mana, scanceste etc. la fel, aproape de 8 :30 face accelasi lucur, il vad ca nu are stare si vrea undeva, ii lipseste ceva. Ma trage catre scara sa mergem la baie. In ultimul timp n-am mai reusit sa-i pun la cuclare chiar la 9 pt ca ajung de plec cu ei la baie ceva mai tarziu si plus ca si-au marit timpul de joaca in cada etc. Dar pe la un 9:30 maxim tot dorm, restul sunt cexceptii.
La fel ca tine fulguleatzo, nici eu nu as putea accepta un program cu culcare dupa ora 10, mi se pare obositor si pt mine déjà. Eu ii pun pe ei la cuclare si apoi ma duc si eu la nani. La 5 :50 trebuei sa deschid ochii in fiecare dimineata, asa ca am nevoie totusi de 8h de somn.
Sa stii ochiverzi ca m-ai facut si pe mina curioasa cu tabelul cu buline. Stiu de metoda asta de mult, dar n-am pus-o niciodata in practica. De curiozitate tot o sa-l aplic la alex sa vedem cum creste sau nu motivatia. Gata, acum mi-am dat seama : Diana ta are mutritza de gimnasta. Din cauza bretonului si coditei .
Roserb, a propos de dulcegariile copiilor, eu in weekendul asta m-am dus la orele teoretice de la scoala de soferi (ca am avut long weekend) si zilnic de la 9 la 2:30 am fost plecata. Duminica dimineata am coborat pana s-au trezit ei si cascam ochii la tv. Cand s-a trezit si alex vine, ma pupa si ma imbratiseaza (totul normal, nimci deosebit caci asa face de cate ori ma gaseste dimineata acasa si nu-s la servici) si apoi imi zice ca i-a fost tare dor de mine si ma imbratiseaza. Cum sa nu te topesti? In alta zi ma vede ca plangeam (de-ale mele) si ne uitam amandoi la niste desene si ma vede si apoi ia redepe servetele sa-mi stearga ochii (la el asta e pacostea mare cu plansul ca imediat cere sa-i fie stersi ochii, cred ca-l deranjeaza) si imi zicea "Off, mai mai, de ce plangi tu? Ii explicam eu acolo ceva pe intelesul lui, el iar cu milostivenie in glas ma intreba iar si iar de ce plang (nu de curiozitate si ca un fel de consolare) si iar dai cu servetelul pe la ochi. Desi nu mai plangeam, el nu mai prididea cu stersul ochilor si nu stiu cum dadea ca ma impungea cu degetele in globul ochilor si devenise dureros, dar el mititelul dadea acolo in continuare. Normal ca m-am inseninat pe loc. Nu de putine ori i-am surprins sensibilitatea vis-a-vis de durerile/lacrimile/supararile oamenilor. Uneori tace din urletele lui de planset si numai daca-i spun ca-l sperie pe adrian sau ca, daca adrian il vede pe el ca plange, o sa inceapa si el sa planga (se mai intampla uneori cand asta micu' nu-si explica de ce plange asa de tare si prelung alex).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
quote:
Originally posted by try
Ce scump e Silviu printre maci si ce haios a adormit Delia pe piciorul tau (mamei tale).
Am vazut si fetele puse pe shotii ale lui ochi verzi. Sa stii ca si alex e la fel cand venea prietena lui pe la el: nu mai stiam nimic de el. Altfel, daca e numai cu frate-su acasa isi face o preocupare din a-l enerva. A descoperit placerea asta. Si ala micu’ se pune pe jelit de nu-i mai intra nimeni si nimic in voie.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
la mama pe picior dormea, si din timp in timp ridica capul sa vada daca mai este, si se culca la loc
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
si silviu o necajeste uneori, in special daca e obosit, dar asta sa prins si io trage
![](box.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
eu mor pe fitele ei, cu el te intleegeai , nu se intampla sa planga ca plecam de undeva , ea e dezastru ar sta 5 ore pe blansoar o dai jos urla, pleci din parc urla , vrea cava ca nu are voie urla, si niciodata nu am cedat urletelor
in schimb si silviu sa prins de plansul de durere si plansul de fitze, si o trateaza ca atare
Alexa,
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
La multi ani ! Paulica
La multi ani tuturor care poarta numele Sf Constanatin si Elena
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ad_rianna spune:
la multi ani paul, ginerelul meu frumos. sa fii sanatos si fericit!
adriana & Bianca si
Tudor
(03.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Paulica, si tutturo care isi serbeaza azi numele (cred ca si Ele)!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
daniela_sb spune:
La multi ani celor cu nume de Elena sau Constantin!
Pe aici sunt Roxana, ma omoara caldurile astea... Si am impresia ca doar au inceput. Cand ma gandesc ce lejer era prin septembrie - octombrie cu burtica mare...36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
Paulica fara frica!
Ele
si tuturor Elenelor si Costicilor
Am sarbatorit si noi aici la serviciu si acum nimeni nu mai are chef de nik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
Mulumim de urari!!!!! ma duc sa il iau mai devreme de la gradi azi, sa ne cinstim si noi!!
La multi ani sarbatoritilor!
Noi suntem codasi cu pozele , nici pe cele de la Paste nu le-am pus!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
La multi ani! tuturor celor care serbeaza astazi ziua onomastica sa fiti sanatosi
un in mod special pentru Paulica
va pe toate si pe copilashi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post