Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Ti-am spus ca la ziua Anei mi-a calcat in casa o tanti care este bisexuala , iar la o intalnire de romani am cunoscut o tipa super desteapta, lesbi. Cred ca amandoua sunt barbati.
Iar la magazin am nimerit la o casa in spatele unui transexual, barbat bine facut dar cu toace, parul lung, isi cumpara vreo cateva maiouri (oara asa o fi corect, sper) cu bretelute subtiri (silicoane nu stiu daca avea), s-a intors la noi si ne-a zambit languros, mandru de proaspetele achizitii iar dupa ce a plecat ma intreaba Ana de ce avea domnul ungiile facute .
Deci voi deocamdata va clatiti ochii.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
FELIS spune:
Buna si de la noi... si ca sa fiu in ton cu discutia... ca si noi am fost... cu Paxela ... in club... parerile sotului meu care intra prima data (eu eram a 2-a oara in acel club):
-barbatii care dansau pe boxe... se mishcau super bine... nu isi mai putea lua ochii de la ei... ar fi vrut si el sa poata dansa asa... ,
-nu intelegea de ce la femei una era obligatoru grasa... dintre cele 2...
-daca ne-am fi dus intr-un club obishnuit... nu ne-am fi simtit asa de bine...
Parerea mea... f frumos... m-am simtit f bine... si
interbarea sotului meu acasa... dupa... "mi-a placut ca te-am vazut ca te-ai simtit f bine, dar... tu ai mai dansat vreodata asa?..."
raspunsul meu: 'da, asa dansez eu... vezi daca in 6 ani nu ai vrut sa mergi si tu cu mine intr-un club/discoteca... nici nu stii cum dansez eu' (bine... nu a fost cu reprosh... radeam)... si ...in plus...beneficiez (oare pt cate zile...??)... de tratament special din partea sotului.. care .. si-a pus in cap sa ma convinga ca ma iubeste... pt ca abia acum a realizat cum s-a purtat..., m-a cerut de sotie ieri... pt ca si-a amintit ca el nu m-a cerut niciodata de sotie... (inca nu i-am raspuns... ma mai gandesc) etc etc etc...
Va pup si va tin la curent... ... daca plec sau nu in luna de miere...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paxela spune:
da oti si aici erau si travestiti si transexuali, e un nene mai inalt ca alex(1,83) care ziua e nene si acolo e o tanti blonda sexy cu pantofi daia cu talpa si tocurile cat casa, de mias rupe gatul si de m-ar tine de mana cineva, greu faci diferenta, are si niste sutiene marfa ca nu prea le vezi ca le are si face si un tratemant de marire a sanilor care il ajuta la forma aia de plecare, la fix sa iti pui intrebari, si culmea arata bine si ca barbat
si al meu sot sia furat tzeapa cu o "tanti" dar ea era la stadiul ultim de trecere la femeie, avea silicoane plete tratamente hormonale , doar ca inca nu o taiase, dar arata neneee si se misa intr-o fusta scurtaaaa, cu un maieu mai mult lipsa, si no trada nimic
si acum lasand oftopicurile, dupamasa avem serbarela engleza, sa vedem cum am evoluat cica sa ne tineti pumnii
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
danette spune:
Salutare!
Miha, Amira e o scumpica dulce, mi-a placut zambetul ei strengaresc!
Haios Robert...Si Iris zicea fasolee... cand canta gama... acum a invatzat corect. I-am luat un mini pian si vad ca tare o incanta.
SI canta notele corect.
EU am fost 8 ani la scoala de muzica, sectia pian. nu s-a prea prins de mine..., dar pianul a ramas in casa, si cum scoala respectiva e la 5 min. de noi, ma gandesc s-o inscriu si pe Iris la acea scoala. Oricum, o s-o testeze la inscriere, sa-mi spuna daca are rost.
canta sunetele corect, nu falseaza.
Si vad ca-i place sa cante.
Incepusem a ma gandesc si eu ca Iris e prea slaba, dar vazand ce scrieti, m-am mai linisit.
16 kg are si ea, la 107 cm... pare atzoasa rau...fata de copilele cu care ne mai intalnim. Dar de mancat mananca...are insa un tranzit intestinal...sa-i traiaca! Nu seamana cu mine.
Andra, Alex e f. mare! 19 kg!! Cred ca arata ca un copil de 6 ani. Ca si inalt cred ca e. Felicitari si piticului pt. cm in plus.
Marimea 12 (SUA) e 29 in Europa. WOW...!
Noi ne-am nuntit in w-e... aici sunt cateva poze..
http://family.webshots.com/album/563589392FpSqMk
Iris a fost suuupeeer incantata ...e prima nunta la care participa.
Ma tot intreba cand o sa fie si ea mireasa
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Buna si de la noi... si ca sa fiu in ton cu discutia... ca si noi am fost... cu Paxela ... in club... parerile sotului meu care intra prima data (eu eram a 2-a oara in acel club):
-barbatii care dansau pe boxe... se mishcau super bine... nu isi mai putea lua ochii de la ei... ar fi vrut si el sa poata dansa asa... ,
-nu intelegea de ce la femei una era obligatoru grasa... dintre cele 2...
-daca ne-am fi dus intr-un club obishnuit... nu ne-am fi simtit asa de bine...
Parerea mea... f frumos... m-am simtit f bine... si
interbarea sotului meu acasa... dupa... "mi-a placut ca te-am vazut ca te-ai simtit f bine, dar... tu ai mai dansat vreodata asa?..."
raspunsul meu: 'da, asa dansez eu... vezi daca in 6 ani nu ai vrut sa mergi si tu cu mine intr-un club/discoteca... nici nu stii cum dansez eu' (bine... nu a fost cu reprosh... radeam)... si ...in plus...beneficiez (oare pt cate zile...??)... de tratament special din partea sotului.. care .. si-a pus in cap sa ma convinga ca ma iubeste... pt ca abia acum a realizat cum s-a purtat..., m-a cerut de sotie ieri... pt ca si-a amintit ca el nu m-a cerut niciodata de sotie... (inca nu i-am raspuns... ma mai gandesc) etc etc etc...
Va pup si va tin la curent... ... daca plec sau nu in luna de miere...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Astea da vesti bune
Ma bucura si ca te-ai distrat bine de tot dar si atitudinea sotului!
Mi-ai inseninat dimineata.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
Otiliav spune:
Dana, se pare ca a fost we bulinelor .
Ce nunta frumoasa, tu ai facut aranjamentele florale? Frumos ca ai luat-o si pe Iris, cum sa nu-i placa atmosfera de bal, printese in rochii, ca-n povesti.
Mai trebuie sa cresca mare sa-si gaseasca printul si atunci va avea si ea nunta ei.
12+ BB2
dama spune:
Otilia si Dana , papusile imbulinate, frumoase, adevarate printese.
Faine pozele de la nunta, Dana, superba rochia miresei, buchetul, decoratiunile salii, si superbe voi 2 invitate, cochete si asortate. Si noi vom avea o nunta in iulie cand venim in tara sia bia astept sa-mi costumez cavalerii, ca sa nu mai spun de cand simt si eu nevoia de o distractie de genul asta.
Felis, ma bucura optimismul care reiese din mesajul tau si sper din suflet sa-ti fie prezent in viata tot mai mult de acum incolo. Bravo sotului tau pt ca s-a "desteptat" si a facut asa un gest frumos...sper sa ne scrii fericita din luna de miere .
O zi frumoasa tuturor
Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)
danette spune:
Multumim fetelor de aprecieri...
Oti, n-am facut eu decoratiile la nunta, dar mi-au placut si mie. In general imi place tot ce e pe alb-creme-bej. Ii stiu bine insa pe cei care le-au facut fiindca ei au facut si la nunta mea...acu' 7 ani.
Insa nu era pe atunci la moda ce e acum la moda... scaunele neaparat imbracate in satin sau tafta, suporturi de sticla, fier forjat, marturiile imbracate in tul...
Dama, rochia miresei a fost intr-adevar superba, o cumparase din Viena, era cu crinolina si cantarea 15 kg. Si voalul era superb, brodat...
A fost interesant cand a avut loc cununia religioasa, mirele face parte din trupa de motor-isti a sotului meu, si i-au dus pe miri la biserica in alai de motociclete... pacat ca nu am reusit sa fotografiez. Oricum.. inedit.. toata lumea de pe strazi intorcea capul dupa ei.
Noi avem o vara plina de nunti... verisori, prieteni...
Asa ca fiica-mea o sa aiba ocazia sa se mai distreze la baluri cu printese-mirese.
Eu am fost destul de suparata pe coafeza, nu a reusit sa faca ceea ce doream, si am tras o portie inainte de-a incepe masa...
Si m-am dus la acea "hair-stylist" tocmai pt. ca a fost premiata cu loc. I pe tara la coafuri retro. Eu doream ceva anii' 30.
en fin... ceva linie retro tot a avut, dar nu prea ma avantaja.
Nu cred ca mai fac degraba asemenea incercari.
Oti acu' ma uit sa vad si imbulinata ta!
danette spune:
Scumpa de Ana, ti-am mai zis eu Oti, dar ma repet, ii sta grozav de bine in rosu!
Si noi avem camasutza alba cum are ea sub rochitza.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
paxelina, felis ma bucur ca v-ati distrat
apropo de transexuali...eu am stat 2 ani in thailanda unde transexualitatea este pe primul loc in lume si cei care faceau tratament aratau chiar bine(numai vocea ii mai trada uneori fiindca si pentru asta exista tratamente) aveam chiar o vorba...cele mai frumoase femei in thailanda sunt barbatii fiindca fie vorba intre noi femeile (cel putin pe strada) in th nu-s delok frumoase...ce-or sti ele sa faca asta e alta problema dar intru prea rau in amanunte
danette si tu si irisina sunteti superbe toata nunta a fost ff frumoasa...ma bucur ca v-ati distrat
va pe toate si pe copilashi sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post