Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 14

Otiliav spune:
Intru sa va si urez un we placut.
Noi am fost la o ferma aseara, dar am uitat in graba mare aparatul acasa.
Mihaela, interesante creatiile, am furat deja idei .
Miha, mai mai ce gagicuta , si cu basmaluta, super!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2

onitza spune:
OTILIA CE FAIN!!! CUm i-a placut ANei la ferma? Va pup
Weekend linistit va doresc!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dama
Atunci am intervenit si i-am spus ca alea au fost intr-adevar ale lui, dar acum sunt pt bebe, iar el le are pe ale lui de baiat mai mare.
Robert are jucariile lui,iar jucariile Amirei sunt pentru amnadoi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
Multumim tuturor pentru complimente!
Haideti sa va povestesc o faza tare...
Azi la pranz ma scalambaiam si ii cantam Amirei doar doar a manca vreo 2 linguri de piure de legume. La un moment dat Robert imi spune sa-i cant si lui,dar un cantec de copii mari.
Si ii cant "Cantecul gamei".La sfarsit ii spun sa repete dupa mine:"do re mi fa sol la si do.." La care el:"do le mi fasoleee..."
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

paxela spune:
neatza , ce liniste pe aici
eu mor de somn, ca dupa ce ca nu dorm de 3 zile de dureri de masea, azi noapte petrecui si in club( incheiai gay festul din Bucuresti ), si cred ca era vreo 5 cand m-am culcat ,iar la 7 sau trezit cocosii, mami vreau desene, pati( asa imi zice mai nou delia) ia ia ia
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Otiliav spune:
Am pus si eu catev apoze noi incepand de aici, Ana e super incantata ca am lasat-o sa-si aleaga acea rochita desi chiar ieri era imbracata tot intr-una rosie cu buline. Acum o tachinez, ii spun Ana bulina.
Paxi, ce facurati, ati petrecut la Gay Party, acum ca aveti doi copii treceti la experiente noi .
Ioana, pai asa cum ma asteptam i-a placut mult. S-a fatait si pe la calut, oite, si pe la caprite, si la curci, gaini, gaste, pauni, vacute, pucelusi, a sarit la toate trambulinele. Puteam sa o las la ferma ca nu se supara. Pai cand merge la Moreni este in extaz, ai mei doar ca nu au pauni.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am pus si eu catev apoze noi incepand de aici, Ana e super incantata ca am lasat-o sa-si aleaga acea rochita desi chiar ieri era imbracata tot intr-una rosie cu buline. Acum o tachinez, ii spun Ana bulina.
Pupici la Bulinuta frumoasa.

paxela spune:
da oti trecuram strada
, nasul lui fimiu e barman , intr-un club de "profil" unul din cele 2 din bucuresti, si samabata ne-am facut abonament, culc copii, ii las cu soacra, frate orice e disponibil
, noroc ca nu se scoal ca oricum sunt ca si singuri
, ce sa zic e alta lume , dar trecand peste socul vizual al primei intrari, dincolo de aparente e o mare civilizatie, nu are nimeni treaba cu tine, nu ii pasa nimanui ce faci sau cu cine faci, orice atingere intamplatoare( sau nu) , e urmata de 2-3 scuze, si in plus clatesti ochii, ca frumosi mai sunt
, pacat de ei
, oricum pe cat sunt ei de frumosi , pe atat sunt ele de urate , eu nu mi-am imaginat vreodata ca un barbat se poate misca asa, sau ca pantalonii cu talie joasaaa vin mai bine pe ei
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu