PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
julax spune:
Buli,imi pare rau ca vi s-a spart boxa.Ce oameni...Ai sa gasesti un carut mai ieftn,chiar daca nu intra in lista de prioritati
Gina,aiurea situatie,dar tot raul spre bine,nu?Ziceai ca-ti vei lua un laptop si e ok,zic eu
Babee,aspteptam si poze de la botez.ca ai dat un semn
Emilia,bafta cu botezul si ca reusesti sa faci asa multe
Mada,si Alex prefera painea goala,unsa ...Bafta cu pregatirile pentru cununie.Urmeaza o saptamana incarcata
Mamaluidavid,pai arata-ne si noua rezultatele munciiCe dragut cum povestesti ca vorbeste Patricia
Anasia,felicitari pentru printzesa fara suzi
Norocuta,multumescIncerc...Apropos,astazi am fost la nasi si dupa ce s-a trezit la amiaza,i-am spus sa-mi spuna,,kk,, daca simte ca vine si-l asez la olita.L-am intrebat cum trebuie sa-mi spuna,mi-a repetat ,,kk,,,dupa care i-am incalzit ciorbita si in timp ce-i daddeam sa pape am simtit un miros...Cand am verificat...pamperul plin si cum a stat a trecut si pe langa,de s-a uns tot...Noroc ca aveam schimburi de la a la z si a fost ok.Cand l-am intrebat ce a fcut a spus foarte senin,,kk,,.Se intampla rar sa faca in pampers,dar cand se intampla...
Map,asptept si eu sa se incalzeasca si incerc sa-l dezvat de pampers.Bafta si tieIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Norocutza,Julax uite aici o poza cu fata de perna,mai trebuie sa ii pun fermuar.
Julax ca i-a iesit kk din pampers inca e bine,fiica-mea mai nou baga mana in pampers cand are kk si da pe la gura,oare sa-i placa gustul ? Ca nu o singura data am gasit-o asa Bineinteles ca acum stau nasul la panda,cum simt ceva o schimb repede.
Ieri am cumparat olita noua, cea dinainte ,folosita si de David ,nu-i placea fetei si pace. Numai cand o vedea sau auzea cuv. olita spunea NU VREAU
Pe asta noua o accepta cat de cat,in sensul ca sta pe ea,se pune singura insa pisu si kk tot pe parchet face. La noi s-a incalzit de vreo 1 sapt. asa ca noi am inceput operatiunea olita in forta,Patricia cat sta in casa sta dezbracata,doar cu tricoul pe ea.
Pentru cine nu a reusit sapt. trecuta sa o vada pe fii-mea numarand mai pun odata link-ul,ca tot si-a revenit PC-ul www.dropshots.com/StefaniaCristina#date/2008-05-12/10:40:02" target="_blank">aici
bulinuta27 spune:
pup fetele
fetele mie una imi vine sa imi iau campiii...dau din una in alta si simt ca nu mai rezist
am fost sambata la brebu la iarba verde, toata lumea s-a simtit foarte bine, mai ales piticutul care a alergat, s-a tavalit a urcat pe munte...ce mai bucurie maxima.
duminica dimineata am vazut ca i-a crescut o alunita mare pe gat si era si proieminenta...peste putin timp in timp ce ma jucam cu el observ ca 'alunita' misca...era o capusa ...am dat cu alcool, am smuls-o cu o penseta, cum ne-a zis dr., si acum asteptam ...mi-e groaza...am citit de boala asta data de capuse...boala lyme...ti se face rau, nu mai stiu ce sa mai cred
va pup si revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Mamaluidavid,foarte frumoasa perna,iar faptul ca ai confectionat-o chiar tu e un mare plus.Cat despre ce face Patricia cu kk...se poate si mai si.Foarte draguta cum numara
Buli,mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ai scris.Sper sa fie bine,urmeaza sa faci analize?Nici nu pot sa ma gandesc...capuse...Va fi bine.Trebuie!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
norocuta spune:
bulinuta numai bine ! Am auzit ca in Austria e vaccin contra "capuse", probabil stiu ei ce stiu. Imi pare rau si de ce ai povestit ca v-au facut hotii. Am zis ceva marunt din buze cu adresa "mama lor" , dar n-am mai apucat sa dau si mesaj. Sanatate sa fie ca le veti face voi pe toate.
Tu cum te mai simti cu stomacul?
mamaluidavid vazut fata de perna , placut, admirat... esti o mamica pe cinste, ce mai, stie sotul tau de ce te iubeste .
julax Nour face kk de doua ori pe zi, iar ieri nu stiu cum s-a intamplat ca a facut numai o data...pe la 21.00...Nu pot sa descriu ce "parfum" (eram toti pe jos) si, ca si tine, l-am schimbat tot .
Olita abia a "vazut-o", dar inca nu stie ce si cum...la noi e cald, trebuie sa incep serios actiunea . Am asteptat sa termin cu Ali cu scoala, ca sa zic ca nu mai am stresul principal pe cap.
La noi azi asteptam 32C, soare cat cuprinde . Am inteles ca si la Bucuresti vor fi 30C...asadar livada e in afara !
Mirela79 spune:
Mamaluidavid ce scumpica e fetita ta. Mi-a placut tare mult cum numara. De fata de perna nici nu stiu ce sa mai zic. E super!
Buli, sper sa nu aveti probleme de la o capusa.
Eu am avut o saptamana de cosmar. Maria a tinut-o numai cu febra 38-39 pana intr-o seara cand a facut 40 de grade. Ce m-am speriat si taica-su era asa de calm ca imi venea sa-i dau cu ceva in cap. Pana la urma am aflat si cauza. Doua masele care tot se chinuie sa iasa.
Pupici la toate fetele!
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
leistra spune:
Salutari tuturor piersicutelor!
Noi nu am mai intrat de mult pe aici, ne cerem scuze!, sper ca de acum in colo sa intru macar din cand in cand, ca am aflat atatea lucruri frumoase, piesicute care fac la olita, mamici cu burtici ( de mada stiam, dar de map nu), asa ca felicitarile noastre!
Si noi avem o burtica de 20 de saptamani, maine mergem la eco, ne-am ingrasat deja 9 kg, dar ne simtim bine!
Eu am intrat azi sa vad daca se afla pe aici si persicute poznase, ca eu, cel putin azi, am zis ca nu mai reusesc sa fac fata poznelor Elenei, fata mea se seveste singura cu inghetate, desafce tapetul de pe pereti, etc. daca o secunda nu o privesc gaseste imediat ceva de facut
Suntem invatati cu coltul de rusine, spunem si solli (sorry), dar o luam apoi de la capat!
Cred ca in curand vom renunta la pemparsi si noi, ca isi da singura pemparsii, am si eu sentimentul ca nu ii mai vrea, stie ca la oala trebuie sa faca, dar inca nu cere
De mancat mananca de toate, nu face fite deloc, macar asa sunt multumita, si e foarte vorbareata, daca ii zic ca nu e voie, ea imi raspunde: ba da e voie!, si uite asa! Imi canta melc, melc, daca ploua imi canta plouuua..., babele se oua!, ii plac tare mult cantecelele, ma anunta ca a facut dezordine si ca ea trebuie sa faca nani cu mama si cu tata, ceea ce nu i se permite, dar nu stiu ce voi face cand va dormi in patut din care va putea cobori singura, ma si gandesc ca va fi jale!
buli, nasol ca au ajuns as iti fure carutul, aici isi lasa copii jucariile pe strada, bicicletele, si nu se atinge nimeni de ele, cred si datorita faptului ca locuim intr-un oras mic, aici gasesti si carucioare la mana a doua foarte bune, la un pret foarte mic.
multi pupici tuturor si sa auzim numai de bine!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
julax spune:
Norocuta,va veni si ziua aia in care doar ne vom aminti de cum ii schimbam din cap pana in picioareMult a fost,putin mai este
mirela,am trecut si noi prin asta tot de la maselute.Bine ca a trecut,nu?
Leistra,si eu cu burica de aproape 21 saptamani si tot cam 9 kg acumulate.Oricum burtica e mult mai mare decat la prima sarcina,pot spune lejer ca sunt in luna a7-a.Sarcina usoara!Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
cinta spune:
Buna seara/ buna dimineata la mamici si pupici la piersicute :)
nu am trecut bin vizita de muuuult prea mult timp.
Suntem bine si crestem mari. Vinerea aceasta Madara va veni acasa: a petrecut 5 saptamani nebune de tot in Romania, printre purcei, vitei, pui, iepurasi, caini, pisici, etc.
Ce nu a gasit in curtea bunicilor a gasit in curtile matusilor si a verisoarei mele :)
aici puteti vedea, daca aveti timp, poze cu mandruta noastra din august/ oct 2007 - mare parte in Romania:
http://www.elkorfoto.lv/eng/users/cinta/110853/
Promitem sa scriem mai des si sa participam pe forum. Doar ca sunt super ocupata: tocmai mi-am schimbat serviciul, dar promit sa imi revin.
Vreau sa va invit sa cititi si anuntul meu pt un job in Bucuresti - poate sunt printre voi mamici sau tatici care ar fi interesati de oportunitatea asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120978
Am trecut si prin livada, fetelor. Sunt super incantata si impresionata de cat suflet si cate emotii ati strans
Va pupam si va dorim somn dulce si odihnitor!
anasia spune:
norocuta, , avem o gramada de poze, dar ma termina sa le pun in album, sper sa le fac cat mai repede;
julax, multumesc, azi i-am luat colacel de toaleta, poate o sa avem succes la asta, ca olita....
leistra, sarcina usoara in continuare!
bulinuta, of, fereasca D-zeu!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica