PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
emiliapop spune:
Muhh are dreptate cu regresul la bb1 cand apare bb2, alex de cand a aparut bebelina vb mai putin in sensul ca spune mai putine cuvinte pe care sa le inteleg eu si mai multe pe limba lui, se rasfata mai mult, vrea in brate, este mult mai marait si face tot timpul cate ceva care nu are voie ca sa imi atraga atentia.
De olita nush ce sa zic dar acum dupa ce am citit ce a scris Larissa cred ca si el e pragatit pentru ca in ultimul timp vine si zice caca caca cu cateva minute inainte de a face si de cateva ori pe zi incepe sa urle sa ii dau pampersul jos, trage de el, maraie, imi arata sa il desfac de pe el ceva in genul "nu il mai suport" desi i-am luat cea mai mare marime de pampers si nu il strang deloc ca sa il jeneze.
Noi suntem in pregatiri de botez adica eu ca sotul e plecat vine cu 2 zile inainte de botez asa ca totul cade pe mine cu aranjamentele.
M-as descurca eu daca nu ar fi mama care ma streseaza tot timpul si are chef de cearta nonstop, acum se cearta si zice ca nu mai vine seara apare iar .
Sincera sa fiu eu si copii sunetem mai linistiti cand suntem singuri ca atunci cand apare ea alex e super marait si nu ma mai inteleg cu el, bebe ma simte ca devin nervoasa si se nervozeaza si ea si nu mai aud blestemele ei penttru mine.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
emiliapop spune:
Gina imi pare rau ca intri mai rar ca in ultimul timp erai activa si mentineai piersicutzele pe prima pagina ca fetele nu prea mai au chef de scris.
Buli mai sta bulinel in carucior la varsta asta ca al meu nu mai vrea sa auda de el?
Mada ce putin mai ai pana nasti , stiu ca tie ti se pare mult dar trece repede,am vazut si pozele foarte dragutze.
Mi-a placut si piersicutza Patricia de mamaluidavid, ce desteapta fata are mama!
Si mai vreau sa va intreb ceva:
ce mai papa copii vostri dimineata ca al meu nu prea mai vrea fructe cu cereale sau biscuiti sau dononino branzica cu fructe ci cereale din castronul meu atat ca le papa asa goale fara lapte, le rontaie si nu stiu daca sunt bune pentru el ?
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
bulinuta27 spune:
va pup fetele
felicitari ptr operatiunea olita...noi mai avem un pic pana o declaram incheiata...cateodata vrea, cateodata uita...
emilia mama foloseste caruciorul cand pleaca cu piticul ptr ca pleaca cu un intreg arsenal: galetuse, masinute, gargarita etc plus la piata iar noi il folosim mult in concediu...il mai adorm seara in el ca sa nu urcam in camera de la 9...parinti denaturati ...stam la bere cu cupilu adormit in carucior
nicomico super...spor la treaba
vroiam sa va mai zic cate ceva dar am uitat
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Mirela79 spune:
Ginuta, ce pacat ca ai asa colege.
Bulinuta, unii oameni pot fi tare josnici. Sa furi tu un carucior de copil. Eu cand eram in liceu trebuia sa merg cu o masina foarte aglomerata si aproape in fiecare dimineata mi se furau dulciurile din buzunarul din spate al rucsacului. Si de catre aduli. Mai mare rasul.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Babee spune:
Salutam intreaga livada.
Suntem bine, duminica a fost botezul lui Luca, Phillip merge la gradinita si noi ne impartim intre rude.A se intelege mergem de colo colo, prea mult n-am reusit sa ma relaxez dar ma intorc acasa in mediul meu si sunt sigura ca ne va fi mult mai bine.
Am citit doar putin capitolul acesta, sanatate cui trebuie si povestim mai multe in Iunie.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
Bulinutza uff ce oameni. Imi pare rau sper sa gasiti ceva carucior pe placul vostru mai accesibil ca pret. Pupici lui Bulinel.
Gina da nasol cu, colegi din astia binevoitori.
Emilia uff mi se pare multtt si parca trece timpul inceett incett. Si eu nu mai am rabdare. Spor la organizari te cred ca e greu, mai ales cu mama te inteleg eu ma gandesc ca acusi vine a mea la noi si o sa ma omoare ca ce nu ii dau aia la fata si ce nu ii dau ailalta si ce ma enerveaza e ca face lucruri fara sa stiu eu chiar daca stie ca nu vreau asta mai ales cu tunsul, eu ii prind la fata clamitze ca acuma sta cu ele in par si nu vreau sa o mai tund sa ii las perisoul sa ii creasca si data trecuta cadn a fost aici fara sa stiu eu i-a taiat bretonul cu toate ca i-am zis sa nu.
Nici a mea nu prea papa nu stiu ce sa ii dau adik dim cereale tot asa le vrea pe ale mele dar ia trei patru guri si gata o mai pacalesc cu o banana, iaurt, biscuitei, hai sa zic ca dimineatza tot gasesc ceva sa ii dau, lapte bea trei bibe pe zi unul dim la trezire unul la somnul de pranz si unul seara le rade. Dar dupa amiaza e pb cea mare, mancare gatita nu papa gusta putin si gata am incercat tot felul de combinatii, borcanele nici alea nu sunt bune, mai papa paine goala unsa cu ceva nu e buna sandvis nu e buna goala trebuie. Nici nu stiu ce sa ii dau cu noi la masa ia tot sa trei guri de prin farfuria lui tati ca daca ii pun separat nici nu se atinge si gata mancatul. De foame ii e foame da nu vrea mai nimic sa pape i-am mai dat si mancare din asta sa ia ea cu manutza cascaval, carnitza nici aia nu papa gusta si gata apoi se joaca cu ea. Ma termina ca nu papa, dim mai bag ceva fructe ceva cereale de la mine iaurt o mai pacalesc la pranz sau cina nimic nu vrea nimic nu e bun papa paine goala si bea apa.
Pupici tuturor mamicutzelor si piersicutzelor din livada.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Sa stiti ca nu v-am abandonat, dar seara intru mai greu, stiti ca v-am mai spus ca de obicei sta al meu sot. Dar in curand cred ca o sa ne mai luam un calculator sau un laptop si o sa vorbim in voie seara si in week-end, cand voi fi acasa.
Azi am aflat exact cum sta treaba la serviciu: sefa mea l-a pus pe un coleg de la IT sa urmareasca calculatoarele noastre si al meu in special si poate vedea exact ce lucrez, adica ecranul calculatorului meu in timp real, indiferent ca am date confidentiale sau nu, dar nu mai conteaza. Si asta numai din cauza colegei mele care m-a parat ca stau toata ziua pe internet, chiar daca nu a fost tot timpul asa, eu lasam in bara de jos sa ruleze mess-ul si forumurile, fara sa ma gandesc ca cineva va contoriza cat stau eu pe internet. Din aceasta cauza nu mai vreau sa intru deloc, ca sa nu mai dau curs la discutii.
M-am gandit pana si sa plec de aici, dar pe urma, judecand la rece, n-as vrea sa-i dau satisfactie colegei mele, care atat asteapta, sa-si aduca ea prietenele aici.
Deocamdata atat am vrut sa va spun, ca deja Tibi umbla pe langa mine, ca vrea sa vada ultimul episod din "Lost" pe care tocmai l-a descarcat.
In rest, suntem bine si o sa mai citesc cand mai apuc de el, ce mai faceti voi.
Stiu ca sunteti alaturi de mine si unele dintre voi ati fost revoltate de situatia asta, mi-a transmis Ramona azi la telefon. Asa ca sa stiti ca eu nu o sa pierd legatura cu voi asa usor.
Va pup pe toate si pe toti.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Se pare ca i-au trecut fitzele calculatorului meu,din senin asa cum au si aparut Oricum 2 luni de zile pana ma mut si imi iau PC nou il mai suport si rezist sa nu il trantesc de pamant
Babee proaspatul crestin!
Bulinuta offfff ce oameni!
Gina
Emilia multumesc
Eu sunt zombie de somn,azi noapte mi-a trebuit sa stau pana la 3 AM sa cos am inceput un set de pat pentru patul Patriciei de la casa noua,nu sunt experta in cusut nici talent n-am dar daca nu am gasit nimic pe placul meu,am cumparat material de pe Ebay. Am reusit azinoapte sa fac o fata de perna si sunt foarte mandra de rezultat,a meritat
Si acum sa revin on topic
Patricia trece prin faza "daca vrei ceva bine facut fa singur" si nu mai primeste mancare de la nimeni Asa ca doar singura mai mananca...cu mana desigur,lingura sta in mana stanga sau langa farfurie. Cu ciorbele/supele e mai greu asa ca acum i le pun in cana,bea supa iar ce ramane,legumele le papa cu mana. Orezul la fel,va inchipuiti cum se face pe haine,barbita prinde ce poate,cred ca o sa trez pe barbita tip sort sa acopere si manecile.
A prins de la David ca de cate ori face o boacana tre sa spuna GOMEN NE (i`m sorry ) si de ieri a inceput si ea,prima data eram in masina, oprite ,ea da sa se ridice din scaunul de masina,ii spun ca e periculos,sa stea jos, se uita la mine cu o fata de catelus plouat si zice GONENE,GONENE pana nu m-a vazut ca zambesc nu s-a oprit. Bineintles ca m-am topit toata,ea a vazut si ieri toooooooooata ziua cand ii spuneam nu sau nu o lasam sa faca ceva facea fata de catelus si zicea GONENE. Ma credeti ca nu imi mai vine sa o cert sau sa ii spun nu e voie?
Tot ieri a invatat sa spuna multumesc (pe japoneza) si de fiecare data cand ii dau ceva imi multumeste. Si stie ca face ceva care ma topeste pe mine,e tare mandra de ea.
Cand stranut vine repede langa mine,se uita in ochii mei si imi spune COC (noroc),cateodata si sanatate insa COC e preferat. Ii place sa ii raspund cu thank you asa ca raspunde ea inaintea mea.
Gata,am fugit ca trage David de mine sa iesim afara,m-a scapat gura si i-am spus ca azi facem curatenie si spalam masina si nu mai are rabdare
livada!
anasia spune:
buna tuturor!
ne-am intors si noi din vacanta, a fost tare bine, mai ales pt Alessia, a alergat in voie toata ziulica, a facut cunostinta cu n animale, am scapat de suzeta!!!!! a invatat si multe cuvinte;
din pacate cu somnul stam la fel de prost (in sensul ca nu doarme ziua, iar noaptea se trezeste si se foieste), prin urmare fata mea este destul de maraita si obosita ziua;
cu olita , dar sper ca la vara sa scapam si de ea;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
norocuta spune:
Sarilla si la noi Ali a "scartait" din dinti (si ziua si noaptea) in jurul varstei de 2 ani. A trecut de la sine in cateva luni, nu stiu ce a fost...
Anasia felicitari pentru actiunea Suzi . Poze ceva cu printesa vorbareata?
Babee pupici micutilor (nu e nici un emoticon piersicuta pe aici?!), in frunte cu proaspatul botezat. Asteptam Iunie...
julax iti admir rabdarea si constanta in multe ...
mamaluidavid esti mortala, ca sa nu zic ca harnicute ca tine, mai rar!!! Nu esti off cu setul de pat, este pentru piersicuta, nu?! Asteptam poze ...daca nu cer prea mult.
gina lasa-l incolo de Net de la job, te asteptam mai pe "inserat" . Stii tu, orice rau e spre bine...veti avea laptop..
Emilia eu stiu ca cerealele se pot adauga (cele obisnuite, nu cele pt bebei) in jurul varstei de 2 ani (contin fibre si vitamine). Cred ca trebuie atentie la cum le inghite, dar daca le rontaie cumintel...zic si eu ca sunt OK.