PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ne-am luat laptop, acum scriu la el. Mi-a mai trecut supararea, cu toate ca la noi in birou e o atmosfera "foarte placuta", dar am zis ca pana la urma o sa-mi vad si eu interesul si o sa treatez si eu serviciul ca pe o sursa de venit si nu o sa mai pun la suflet toate rautatile. Sper sa si pot face asta.

In rest, suntem bine. Piticul meu de o saptamana doarme si sta fara suzeta. Acum ca a venit calduraz la fiecare cate ceva suntem mai mult pe afara. In week-endul care a trecut am fost cu el la tara. Stiu ca am promis poze si de la Breaza, dar nu am avut timp sa le pun pe site. O sa incerc intr-o seara.

La fel, am promis si ca o sa citesc mai din urma, am citit un pic, dar o sa va raspund maine, ca trebuie sa imi notez la fiecare cate ceva.

Pana maine seara va pup pe toate si pe toti, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

julax incercam sa facem vaccinul caci treaba sta cam asa din ce am citit...azi trebuie sa confirm cu dr.: analiza se poate face dar doar dupa o luna se pozitiveaza...dar asta e ptr berlioza numai ca capusa poate sa transmita meningoencefalie si ptr asta exista vaccin si trebuie facut foarte repede...nu stiu daca ai inteles ca am creierii infundati
norocuta sper ca va fi bine, trebuie sa fie, cu stomacul sunt mai bine dar iau tratament asa ca nu imi dau seama cum ar fi fara
mirela sanatate multa
leistra felicitari sa fiti sanatosi si o sarcina usoara
cinta e mortala pitica
tare bine imi pare ca ati scris fetelor ca de mult nu mai stiam de voi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Oau.....fetelor...ce-i cu voi?
Nu-i nimeni pe-aici de doua zile?
Pe unde sunteti?
pupici la toata livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mii de scuze...nu i-am dat refresh...si nu mi-a adus ultimele doua pagini!!!
Ma intorc dupa ce citesc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Oooo lume noua !!!

Cinta, Leistra bine ati revenit si sper sa intrati mai des. Madara e o dulceata , asteptam si pozici cu Elena nazdravana.
Leistra mai intai felicitari pentru BB2, apoi sotul meu spuna ca e foarte bine cand copiii fac nazbatii cand sunt mici. El are o teorie ca acestia vor deveni "calmi" cand cresc si, invers.

V-as invita sa intrati pe paginuta livezii (din semntura mea de ex.) si daca va face placere sa trimiteti poze cu piersicutele voastre in contul comun, sa le actualizez.

Pana atunci va asteptam cu noi vesti, ma bucur enorm ca nu ne-ati uitat!
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Crissa71 ce-ti face Cipicul? Si-a revenit cu mancarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupam livada si piersicutele din ea

Nu am mai scris de cateva zile, ieri am intrat pe furis si am citit insa am avut de calcat asa ca nu m-am asezat la scris Azi is libera ca am terminat ieri treaba. Am fost si noi afara un pic incurajata de faptul ca pana la 11 nu incepuse sa ploua. Si clar ca imediat ce am iesit a inceput sa picure. Am mers insa sa facem ce ne propusasem si pana am venit acasa se pusase sa cam ploa bine dar am avut protectie asa ca am ajuns cu bine.

Robert este un nebunel, toata ziua striga in gura mare pe strada dupa nenea, hallo, dupa trenuri, tramvaie si toate masinile. S-a invatat afara si cu greu il mai bagi in casa. Continua sa faca la puzzle cu ceva mai mute piese, bine din acelea simple cu gauri de unde lipseste o piesa dar a avansat la 22 de piese si deja ne trebuie altul ca si acesta este floare la ureche. Nu stiu cum le tin minte copilasii astia dar is incredibili. Afara cum iesim incepe ca "tza-tza-tza-tza" adica "hu-tza-hu-tza cu caruta" sa mergem la leagan. Are un leagan preferat in parc si in orice colt al parcului ne flam stie cum a ajungem la el. PAna la metrou ma duce el de ceva vreme ca stie drumul De vorbit nu se omaoara prea tare pe limba noastra, prefera inca o limba descoperita de el si din cand in cand mai vb si pe limna noastra ESte vesel nevoie mare si ma da gata cand vine la burtica mea si o mangaie si apoi o pupa. Ma bufneste plansul sincera sa fiu si incerc sa ma gandesc cum va fi cu doi copilasi. Robert noaptea fuge din pat si vine mereu la noi, uneori chiar il ducem si mai vine si-a doua oara Macar daca se trezeste la el nu mai plange ci vine asa tiptil ca o pisica.

Eu am uneori sau deja mai des momente cand ma gandesc la cum va fi cand vine bebele. Imi doresc enorm acest copil dar inca nu-mi pot imagina cum va fi. Am momente cand intru parca in panica. Nu ma tine mult dar deja ma zapacesc. Robert este acum tot universul nostru si va trebui incet incet sa invatam sa impartim timpul intre amandoi. Imi doresc enorm sa ne putem imparti in mod egal celor doi copilasi, sa nu fie nici o clipa cand Robert sa se simta dat la o parte. Am de gand sa le spun tuturor ca atunci cand ne vom intalni sa nu dea buzna numai la bebe ci Ro bert sa fie primul bagat in seama si alintat

Hmm, se pare ca ma cam dau gata prea multi hormoni deja Dar mai am un pic inca 7 saptamani pana la termenul de nastere. Mama inca nu a ajuns si inca nu stiu cand ajunge pntru ca inca nu-i gata cu lucrarea la dinti. Dar ma descurc cu Robert. Greu este cand am programari maine si luni de exemplu insa noroc cu o prietena care vine cu noi la medic si va sta cu el cat voi fi eu in cabinet. Maine merg la dr mea si luni merg la clinica sa ma inscriu pentru nastere. Va dau de veste ce spun dr. Vreau deja din prima sa ma programez daca se poate pentru cezariana.

anasia bine ati revenit din vacanta. Abia astept sa vina septembrie sa mergem si noi acasa la bunici, cred ca Robert se va simti de minune.

leistra Bine ai revenit, felicitari si sarcina usoara. Si multumim frumos de felicitari. Ce fain ca ai trecut pe la noi si ma bucur cat se poate de tare ca Elena este o piersicuta vorbareata. Cat depre prostii ce sa mai zic, las ca-s sanatosi daca fac atatea. Te si miri ce la mai trece prin cap sa faca, ca nu termina cu una si se apuca de alta boacana Si pe noi ne depaseste Robert uneori

cinta bine ai revenit. Am vazut pozele cu oiersicuta ta si este o dulcica. Hihi, ce bine i-o fi fost ei la bunici. Si eu abia o astept pe mama sa vedem care va fi reactia lui Robert. de cate ori suntem mai multi se face mai descgis, mai comunicativ. Ii place sa vada multa lume acasa

Gina las ca tot raul spre bine. Nu mai pune la inima rautatile rututor. Viata noastra si copilasii si familiile noastre, munca este o sursa de venit in principiu (dar este placut cand o faci cu suflet ca sa mergi cu drag la munca )

Stefania sper s-o dezveti pe mica de obiceiul sa baga manuta in pampi ca n-i nici o placere s-o gasesti mereu manjita, asta cu siguranta

Pupam toate piersicutele mult de tot!

Monica 32+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Fetelor, ma bucur ca nu ne-ati uitat! De asemenea, va multumesc pt felicitari(julax, buli, norocuta, anasia, map)

Eu ma simt deja tare mare, cu atatea kg pe mine si desi ne-am intors de vreo trei saptamani din Romania, eu as vrea sa mai fac o plimbarica cat de curand cu motata ca nu pot sa va spun ce mult i-a placut la mamaia si la tataia, cu catelu si purcelu, pur si simplu nu am auzit-o deloc si m-am relaxat si eu in felul asta! Am fost si la biserica de sarbatori si am impartasit-o si tare i-a placut muzica de la Doamne-Doamne!

Azi am fost si noi la eco si se pare ca vom avea (cu ajutorul lui D-zeu) un fotbalist in familie, pana acum pare totul sa fie in ordine, desi uneori imi fac si griji sigur si ma cam sperie nasterea, dar sper ca totul sa fie bine pana la capat!

Pup si eu pe toata lumea si sper sa mai pot intra!

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cinta samburica dulce
Anasia,am cumparat si eu colac zilele astea ,dar parca as incepe sa-l folosesc cand renunt la pampers.Simt ca va avea succes
Gina,ce rapida ai fost cu laptopul.Astept sa-ti reintri in ritm
Buli,am inteles,bine ca ai depistat-o totusi destul de repede.Sa ne tii la curent.Va fi bine,esti puternica si probabil de asta trebuie sa treci tu prin atatea
Map,de acord cu tine,cred ca va trebui sa le spunem celor ce vin la bb2 cum sta treaba cu bb1,altfel nu va fi bine nici pentru noi si cu atat mai putin pentru el
Leistra,felicitari pentru fotbalistSa ai o sarcina usoaraIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput
Mergi la inceput