Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
ellis spune:
quote:
Originally posted by Kiva
marul copt produce colici ?
a incercat cineva cu mar copt ?
kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007
noi, nu produce colici
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Victo spune:
neata la mamicile matinale!
eu am treminat deja de calcat hainutele lui piti..
ma duc sa mananc ceva, caci apoi incepem activitatile;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Neata fetele
Felicitari ptr piticii sarbatoriti azi!!!!
Noi suntem bine,dar intram cam rarut din cauza programului ,iesim de 2 ori pe zi afara si cand suntem in casa mai facem si noi ceva treaba.
Maria se chinuie cu un dintisor care nu vrea sa sparga odata si din cand in cand se mai oracaie,ieri ptr prima data a si facut kk la olita (am prins eu bine momentul ca de pbicei il ratam)ca dejka o pun de ceva vreme si nu facuse decat pipilica.
De mancat avem deja 3 mese de mancare si 2 de laptic ,iar de vreo 3 zile am dezobisnuit-o sa mai manance noapea ceea ce ma bucura fff tare
Pussi felicitari ptr cele 6 kg de bucata de copil
Va pupam si o zi buna
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
logam spune:
in sfarsit mi-a aparut mesajul de ieri!
[pet.cost, i-am dat pana acum morcovel fiert si trecut pe razatoarea de sticla.
dar cred ca am depistat problema: azi noapte i-a iesit primul dintisor!
mama de sorina mica
iuli-ana spune:
Salutare tuturor!
LOGAM,bine ai venit la noi!
Fetele,citeam acum ceva pagini ca unele dintre voi au facut ceva sedinte de ELECTROSTIMULARE.Se vad rezultate?Dupa cate sedinte?Ce citesc eu pe net este f frumos(cica se pierd1-4 cm chiar dupa prima sedinta!),dar mi se pare cam de poveste...
CREEM,parca tu ai facut electrostimulare???Ma insel???
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
eladea2005 spune:
Neata fetele!!!
help, mamici care ati inceput diversificarea cu suculete!!!
puiul meu face de 2 zile niste crize de plans asa din senin de nu-l pot opri nicicum!! plange cu lacrimi, cu sughituri si tot tacamul!!! nu stiu ce are!! am eliminat toate posibilele cauze, dar n-am dat de capat!
AM auzit ca si la inceputul diversificarii copiii au crampe! E adevarat? Sa inteleg ca n-am scapat de ele??? noi am inceput de cateva zile foarte usor, cu cate o lingurita, doua de suculet de mere, caise, portocale, pere...
voi ati patit asa ceva?
pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
neata
vad ca mesajul meu nu fost bagat deloc in seama...sa nu mai zic de pozici...
logam bine ai venit!!
iuli-ana, eu am inceput dar nu am fost decat la o sedinta ca era asa dureros...
pussi, bravo printeselor (si mamicii) pt cele 6 kg/bucata!!!
karina, sa iti traiasca "teroristii". sunt scumpi scumpi!!
va pupam si va lasam.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
valik79 spune:
Salutare, dragi mamici!
Hristos a inviat!
Nu stiu daca va mai amintiti de noi.Am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul si acum incerc sa mai si scriu pt ca as avea multe de spus.Sa vedem cat reusesc.
Roxana(RGE), nu are rost sa spun ce rau imi pare,sper sa ai puterea sa treci peste daca asta este ce vrei.Cum au mai spus si fetele una e sa vb in cunostinta de cauza si alta e sa-ti imaginezi cum ai reactiona in situatia respestivasi sa fii puternica ca si pana acum.
Constat ca mai sunt bbi care nu mai vor laptic si Andrei tot la fel face are zile cand cu greu bea 300 ml.
Noi am inceput diversificare de cca 5 sapt si pot spune ca mananca piureul de fructe f bine(fructe crude cu cereale) cam 150-200 ml iar piureul de legume intre 60 si 90 ml dar nu mai vrea laptic.Am incercat tot felul de matode sa- l pacalesc dar nu prea reusesc.
Vali,BB Andrei(16.12.2007) si Mihaela 5 ani(20.07.2002)
http://community.webshots.com/album/562902992ssHGFu?vhost=community&vhost=community
ancadragoman spune:
Lavinia care mesaj?Care poze?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani