Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Buna seara!!! Am fost ocupati... mi-a trecut senzatia aia de somn si a, o energie cat pt doi .. Am fost la kinetoterapie cu raul... ieri ..ca azi s-a imbolnavit doamna doctor si sapt asta nu mai vine
.
Am fost si pe la Oftalmologie ca Raul isi da urat un ochi peste cap... adica ii da pe amandoi ...dar unul fuge urat de tot in sus... Oftlamologul a zis ca e perfect sanatos si ca ceea ce i se intampla lui nu e un motiv de ingrijorare la aceasta varsta.. dar pe mine ma sperie si imi e frica sa nu fie ceva neurologic ... doamne fereste.A fost asa cuminte la oftalmolog se uita asa atent. Il urmarea asa de atent pe domn doctor.. ca nu prea si-a putut face treaba fara sa ii dilate pupilele si pentru prima data a avut fiu meu ochii negri
Ank Raul
17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
Cat despre Bubchen... eu folosesc de cand s-a nascut Raul si sunt foarte multumita de ele... Si noi avem piele atopica si totusi nu avem probleme...Le-am folosit la recomandarea celor de la neonato din maternitate..
Ank Raul
17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Am reusit sa fac update la album abia acum. Erau multe mailuri si unele destul de vechi. Imi cer scuze ca nu am fost mai prompta!
Adina, prezent! Cu ce te pot ajuta? Da-mi un pm. ;)
Eu am avut cateva zile grele, am jonglat cu 4 proiecte. Inca nu sunt terminate, dar partea cea mai grea, de creatie, a fost deja acceptata. Asa ca azi am fost pe la banci (Adina, tot pt credit), am citit forumul, am fost la plimbare cu Maria si m-am jucat cu ea toata ziua. A fost in forma mare! A ras mai mult ca niciodata. Ah, si vrea sa stea in fundulet mult, doar cand doarme sau e obosita reusesc sa o intind in carut. O fi vreo problema? Adica si cate o jumatate de ora...
Am citit si eu despre Lyme, despre capuse. Nu cred ca voi opta pt vaccin, dar e bine de stiut.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
si eu am vazut un reportaj despre Lyme saptamana asta pe National Wild... cat despre vaccin ...eu sunt mai sceptica in general ... Ca si pt cel de cancer de col uterin ... as vrea sa fiu sigura de reactiile lor in timp..
Dar asta e parerea mea..
Ank Raul
17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
adinag spune:
Eni, ma bucur ca a papat mai bine! Sper savina si la noi ziua aia, ca eu tot alerg dupa el prin casa :-) Doar ca nu stiu cat mananca si cat ia in greutate.
Pussi, felicitari pentru greutate, eu zic ca-i super!
BB, si pe Floris l-a prins un pic soarele, cu toate ca l-am dat cu crema cu protectie 50. Aata asa scumpel cu obrrajiorii colorati - si cu varful nasului bronzat usor... Deja se observa ca se va bronza mai usor ca Jasmina.
Alina, ai fost foarte productiva! Bravo! Si mi se pare enorm, 4 proiecte deodata. Ai avut succes si la banci, sper! Si fii linistita, ca ma voi descurca eu odata cu invitatia asta... Dar multumesc de ajutor!
Ank, in Austria a murit o fata de 18 (sau 19?) ani in urma vaccinului contra cancer uterin. Si eu sunt mai sceptica cu vaccinurile, trebuie sa recunosc. Asta contra capuse i l-am facut fetei, ca e mult afara in regiuni cu capuse multe si altfel are si probleme cu excursiile la scoala, gradi. Insa recunosc ca eu sunt mai lenesa si nu l-am facut :-) Insa daca ne vom muta la casa, mi-am promis solemn sa-l fac (ultimul meu vaccin facut a fost in Romania, eram in cl. a II-a )
Ah, personal nu folosesc mare lucru la copil (despre cosmetice vorbesc), aici se recomanda sa se foloseasca cat se poate numai apa si nimic altceva. Daca vreau sa-l dau la funduletz pun ori ceva de la Weleda ori am o alifie recomandata de o moasa care se pune si la arsuri (asta cand are intr-adevar ceva mai serios - adica o pata rosie ;-)
Sampon nu folosesc, daca a facut kk cleios (scuze) il dau cu sapunul nostru, sa iasa bine, care e oricum unul folosit de doctori fara toate cele in el. Iar masaj ii fac ori cu ulei de migdale ori cu un ulei de masaj de la Weleda. De la Bubchen am avut crema protectoare la vant si ger (folosita la Jasmina) si am fost foarte multumita de ea.
Asa, ma duc la "lucru" dar mai dau si un ochi pe-aici...
Ank, cumva te invidiez, eu mi-am terminat planul cu copiii, si parca regret cumva ca nu voi mai fi niciodata insarcinata. Nu stiu daca ma intelege cineva :-( Asta nu inseamna ca mai vreau unul, ca sigur nu e cazul, dar sa stii ca nu vei mai fi niciodata parca e trist.
Ank83 spune:
Adina asa zic si eu ca dupa asta , se inchide pravalia ca mi-am facut planul.. . Sotul insa ar mai vrea si eu am zis ca doar daca ne mutam la casa cu mai multe camere si conditii pt copii ...poate se intampla minunea si mai fac unul... si ghiciti ce face sotul meu zilele astea ???... cauta case sau pamant sa ne construim noi una
Ank Raul
17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by adinag
ANK, si planul cu Canada? Scuze ca te intreb...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
deocamdata a ramas in asteptare... Viza de lucru e mai greu totusi de obtinut si a mai ramas sa aplicam pe partea franceza ... dar acum cu 2 copii parca imi e putin teama avand in vedere ca doar gradinita e acolo 800 $ de caciula
![](icon_smile_dead.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito
adinag spune:
Asa mult costa? Si nu sunt ajutoare, adica daca nu ai un venit asa mare, sa platesti mai putin?
Te cred ca ti-e frica, dar poate la anul (daca nu vine al treilea ) - glumesc...