Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Nu prea am inspiratie...mai astept...de fapt, eu am cheltuit si niste puncte pe glow-uri si nici nu stiu cate oi avea acum.

La e reactii are fi-mea dupa vaccin...ca nu mai vrea sa pape si e maraita..parca nu i-as face daca nu e stringenta chestia cu bolile. Ca au si astea efecte secundare (din cate am mai citit pe aici pe forum sunt destul de impartite parerile)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

M-am exprimat cam ....naspa...sper ca ai inteles ce vreau sa spun

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Creem, noi plecam in vacanta in Austria si cica si pe acolo or fi de alea infectate.

Aralia , uite aici un subiect mai vechi (mie mi-a facut parul maciuca...) http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=98815&whichpage=1

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Creem, noi plecam in vacanta in Austria si cica si pe acolo or fi de alea infectate.

Aralia , uite aici un subiect mai vechi (mie mi-a facut parul maciuca...) http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=98815&whichpage=1

mami de Sophia

aaaoleeeeeu
si mie mi s-a facut parul maciuca...pe tot corpul!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, Aralia, aici se recomanda vaccinul dupa ce face copilul 1 an, daca locuiesti intr-o regiune contaminata. Exista si regiuni cu capuse necontaminate (bine, fff rar este una contaminata in general). Cu cat mai sus la munte, cu atat mai putine capuse...
Uite aici regiunile contaminate in Austria:
http://www.zecken.at/Zecken.aspx_param_target_is_49690.v.aspx
Daca apesi in stanga in meniu ai sud, vest etc. mai marita imaginea.
Aici Europa:
http://www.zecken.at/zecken.aspx_param_target_is_49692.v.aspx
Vaccinul se face in 3 etape, abia dupa al doilea este o imunitate de ca. 90%, dupa prima este f mica imunitatea.

Intr-o scoala Waldorf au fost multe cazuri de rujeola, majoritatea copiilor nu erau vaccinati (insa parca au facut si copii vaccinati boala, deci...). Insa eu nu vad motiv de panica, daca o iei asa, nu mai poti merge nicaieri.

Cine vrea sa fie panicat, oricum e, ca de ex. multi n-ar merge in Romania fara stiu eu ce vaccine in plus.

Cam asta, ca iarasi nu am timp, fata vrea dragalita, baiatul s-a trezit din lungul lui somn de 20-30 de minute, deci am ceva treaba. SI azi trebie sa termin de facut invitatiile pentru botez, deci va fi o noapte luuuunga, ca nu-mi iese cum vreau cu imaginea printata si incadrarea pe pagina. Alina, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mersi frumos de raspuns, iti dai seama ca mergem in vacanta, mama asa e mai ...pesimista, ca sa fiu politicoasa, dar am vrut totusi sa ma interesez de la cineva mai in cunostinta de cauza (ergo TU )

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iuli-ana, inca nu am dat-o pe iasmi cu crema cu protectie solara ci doar cu crema de bebei obisnuita. zilele astea ii voi cumpara.
ralucis, nu ai jignit pe nimeni, doamne fereste ca doar nu eu le produc... ci doar am spus ceea ce am auzit de la medici dermatologi.
creem, bea din canita cu cioc (are supapa).
ancaD, eu am doua prietene care au luat pastilele respective: una a luat acuma 4 luni iar alta a inceput azi dimi sa ia si nu au avut nici o reactie adversa. eu stiu ca nu e de glumit cu treaba asta, la unele se "duce" laptele singur la altele NU. cel mai bine vb cu un dr.
adina,
pussi, ce fac printesele???
ancutza gravidutza...pe unde umblii????

va pup
merg sa ii prega papa iasminei pe maine.
maine mergem al cantarit si la vaccin.

pusiiii

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

HELLO!!!

quote:
Originally posted by creem

Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Iulia, Patricia, Alexandra Maria, Vlad Gabriel!

[Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

MULTUMIM!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gill

Eni???!!!...pe unde umbli????..........Cum mai papa Iulia????

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

am tot vrut sa mai trec pe la voi dar nu am reusit decat sa citesc....

de doua zile Iulia papa mai bine, chiar vroiam sa va spun si voua !!!sper sa nu o laud degeaba...a avut mese de laptic intre 160-220(fff bine pt ea),4mese de lapte.si papa si ceva fructe(40-60g)si inainte de a 2-a masa de lapte si putine legume cu carnita.ieri nu a vrut pireul de legume si i-am bagat piersica din borcanel si a mancat 40 g,azi a mancat fara piersica....asa m-am bucurat....
ea nu mai mananca in brate doar in scaunel(chiar si lapticul),daca o tin in brate bea f putin si apoi sta sa sara jos...asa ca ii dau in pozitia in care vrea ea....

Mergi la inceput

multumim tuturor care au urat la multi ani.

azi am fost la cumparaturi...i-am luat cadou fetitei si tort, apoi am avut musafiri si acum m-am gandit sa dau o fuga si pe la voi....

Pussi bravo pt fetitele mari!imediat ne ajungeti pe noi....la kg....

Anca parerea mea e ca trebuie sa iei ceva daca Maria nu mai vrea sa suga si sanii ti se intaresc.

Mergi la inceput