Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
Tu ce parere ai Adina depre raul si ochisorii lui??? face asa de vreo 5 zile... azi mai rar .... de obicei cand e obosit ... cand ar trebui sa faca nani...
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
oana8188 spune:
ralucis eu am gasit un site unde au clasamente pe produse in functie de "toxicitatea" lor http://www.cosmeticdatabase.com/browse.php?category=baby%20lotion
Weleda e undeva la locul 52, cu scor 4 din 10. Nici nu stiu ce sa mai cumpar dupa ce am citit cateva articole despre parabeni.
Deocamdata nu mai cumpar nimic si o sa iau ceva de la Occitane (care e pe locul 4), chiar daca ma bate barbatul ca dau atatia bani.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Ank83 spune:
Am inteles ca ar cam fi si gradinite de stat ...dar locuri foarte putine si sanse foarte mici sa ii duci acolo.. ... iar problema cu ajutorul e ca daca am ramane pe partea franceza am primi ceva ajutor de la ei, dar noi vrem sa mergem pe partea engleza... la neamuri... si atunci pierdem orice suport social din partea lor
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
adinag spune:
ANK, nu stiu nimic despre problema cu ochisorul. Pe de o parte, zic ca ai fost la oftalmolog, e ok. Pe de alta, si eu mi-as face griji in locul tau. Cred ca mai mult te-am derutat :-(
OANA, e greu cu cremele astea :-)
ROXANA, mai da-ne un semn de viata, ca acuma nu te mai lasam asa usor sa dispari ;-)
popbianca spune:
buna fetelor!
iarasi am pierdut mult din discutii zilele astea ... a murit bunica mea si am fost destul de incurcata ...hai la tara ,hai inapoi acas cu fata(acolo nu putea sa doarma),cand voi reusi sa recuperez??? ....nu voi recupera
oricum, pe cat eram de stresata ca fata mea nu e sociabila,zilele astea s-a intrecut pe sine....nu a carait deloc desi toate neamurile , prieteni ,vecini s-au "dat "la ea....a rezistat eroic
copilul meu e tot in exil la bunici...la noi nu se mai incalzeste...oricum mammei mele ii va face foarte bine ,va avea ocupatie,ca oricum din septembrie cred ca ma reintorc la datorie
in alta ordine de idei...asteptam controlul lunar ,pe sambata....sunt nerabdatoare ca fata mea are cateodata un horcait ...ca si cand ar avea ceva mucisori in gat...ii tot pun ser si o iau cu pompita dar problema persista, mananca destul de prost...pana sa plec in mini-vacanta notam cam tot ce si cat manca...acum de cand am venit ..nimic
avand in vedere ceva articol de ziar ca sticlutele de plastic ar contine ceva substante nasoale pt. bebei, ati schimbat careva pe sticla? eu oricum nu incalzesc in plastic, nu pun apa fierbinte in sticlute , deci cum ar putea sa dauneze....daca nu se topesc in micro , credeti ca apa pt. laptic ar putea dizolva ceva substante din plastic?
mai vroiam sa zic ceva....dar cine mai stiesunt cam obosita
poate voi mai intra maine...dar tot asa seara ...ca peste zi...e greu tare
va urez o noapte frumoasa!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Condoleante, Bianca.
Eu am stat sa citesc despre capuse, Lyme si alte minunatii. Vad ca de fapt nu exista vaccin pt Lyme, doar pentru alte boli transmise de ele.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adinag spune:
Bianca, condoleante! Imi pare rau pentru pierderea voastra...
Alina, asa-i, vaccinul este de fapt numai impotriva unei boli.
Am reusit (aproape) sa-mi termin invitatiile, au iesit aproape asa cum am vrut. Dar numai aproape :-)
adyanna spune:
Buna dimineata! Poftiti la ! Sau la cine doreste! Am mai aparut si noi pe aici! Cum zicea si Roxxy, de cand cu vremea asta mai mult pe afara stam.
Logam bine ai venit!
Kiva nici Antonia mea nu vrea sa bea sucul sau supa din bibe, desi ea lapticul il bea numai din bibe. La suc am renuntat deocamdata si ii dau numai piure de fructe. Iar supa si cu apa ( ca nici de asta nu vrea sa bea din bibe)i le dau sa bea din pahar ca si Ellis. Piureurile de fructe si legume le-a primit foarte bine in schimb, asa ca mai bine da-i piureuri. ( daca nu ai inceput deja sa dai, ca raspunsul meu vine cu maaare intarziere )
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata fetele
Felicitari ptr piticii sarbatoriti azi!!!!
Noi suntem bine,dar intram cam rarut din cauza programului ,iesim de 2 ori pe zi afara si cand suntem in casa mai facem si noi ceva treaba.
Maria se chinuie cu un dintisor care nu vrea sa sparga odata si din cand in cand se mai oracaie,ieri ptr prima data a si facut kk la olita (am prins eu bine momentul ca de pbicei il ratam)ca dejka o pun de ceva vreme si nu facuse decat pipilica.
De mancat avem deja 3 mese de mancare si 2 de laptic ,iar de vreo 3 zile am dezobisnuit-o sa mai manance noapea ceea ce ma bucura fff tare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Felicitari pentru reusite! Si pe mine ma sfatuia o prietena care are un baietel de 2 ani si jumatate sa o pun pe Antonia mai devreme pe olita. Ea l-a pus pe al ei la 8 luni si nu prea ii convenea piciului. Cum il punea, plangea.
Asa creste
adyanna spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
vad ca mesajul meu nu fost bagat deloc in seama...sa nu mai zic de pozici...
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
Am vazut si eu pozele! Foarte bine va sta asa bronzate! Si Antonia s-a bronzat ( la inceput avea urma de la suzeta ) Uite aici! Dar voi sunteti mult mai bronzate!
Asa creste