Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
Anca, multumesc! 
Doctorul meu zice ca o femeie, in mod normal, ar trebui sa ia in timpul sarcinii intre 6 si 13kg, ca sa nu ramana cu mult surplus dupa nastere (si eu zic ca are dreptate, ca dupa nastere noi ne luptam cu sunculitele si depresia, nu ei, doctorii!) ... mie imi propusese 9kg. Acum inca e ok, desi sunt micuta si incerc din greu sa ma imbrac in haine care sa ma avantajeze ... daca pun o poza in cosum de baie nu mai e acelasi lucru
.
Pantalonii si mie imi plac foarte mult, e o croiala faina, nu stilul 'stupid maternity', i-am luat sambata de la magazinul Serena din Victoria (s-a mutat din Cocor) si cred ca toata vara ma vor gazdui cu succes, sunt foarte confortabili si-mi place ca nu au banda elastica prea inalta.
Pup toate mamicile si va urez o zi frumoasa! 
20+ 
Haiduc iubit
zambetmic spune:
multumesc celor ce mi-au raspuns la intrebare
andreea ... am o cunostinta ce a nascut acum 3 luni la municipal si mi-a spus ca nu recomanda nimanui ... inca nu stiu si detalii, in weekend o s-o vizitez si va povestesc ce si cum
si eu tot intre medlife si altceva tre sa aleg, problema e acel altceva
la medlife am aceeasi problema, stiu ca nu "se baga" la prematuri, mi-a confirmat si medicul de acolo, si din pacate cina ma urmareste la medlife nu lucreaza si la stat, asa ca tre sa-mi gasesc un alt medic si un alt spital ... mai sunt in cercetari cu filantropia, sper sa aflu in curand si cum e acolo, stie cineva vesti de acolo de curand?
19+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
anis spune:
zambetmic eu am nascut primul copil la municipal...COSMAR !!! Daca vrei detalii spune-mi...dar numai daca nu avti incotro sa nasteti acolo!
Ada_74 esti o dragutza...ce sa zic incerc sa am o viata normala...faptul ca faci cerclaj tocmai pt asta e..sa ai o viata normala nu sa stai in varful patului..asta daca nu ai complicatii..dureri etc.Am stat destul la prima sarcina in pat..imi era asa frica..bine sarcina obtinuta prin fiv..era normal s afiu paranoica.Pupici lui sergiu de la Ingrid
*** AniS **
17+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Nerantula si eu imi propusesem la fel cu kg.La prim am reusit 22..la a doua sarcina 17..le-am dat dupa in vreo 3-4 luni..am fost norocoasa.Culmea e ca luam grosul kg in luna a 9-a...sper sa fie sia cum asa..sper si eu.
*** AniS **
17+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
zambetmic spune:
anis, pt mine municipalul nu a fost o optiune, dar pt andreea ai vazut ca da, si poate mai sunt si alte fete, cred ca orice parere despre spitale este binevenita, sa ne putem face o idee despre ce ne asteapta ...![]()
19+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
CD27 spune:
Anis esti o curajoasa, eu cand am auzit de cerclaj am inceput sa plang in hohote, de-mi zicea dr'ce aveti doamna de bociti asa?' Sa stii ca mama meaa avut cerclaj si nu a stat in pat, s-a simtit bine,a umblat 'libera', dar sa ai grija 
Anca nu mai fi trista, noi suntem alaturi de tine 

, ma bucur ca azi esti mai vesela 
Si eu ma simt mai bine astazi
, durerea din stanga mi-a cam disparut 
.
Si eu am luat deja 4 kg...sau or fi 5....da-le incolo..la 390g cat are Mikul...mi-am propus sa nu ma mai stresez deloc, as vrea sa intorc la munca saptamana viitoare, dar sa o iau asa mai lejer (sincera sa fiu, mi-e cam teama de statul in casa), dar nu ma mai stresez la munca, promit
, ii las sa certe singuri hi hi
E o zi frumoasa astazi, asa ca burticile 

21s
anca81 spune:
CD27 

Am pus si eu cateva poze cu burtica, nu mi-a crescut deloc, dar chiar deloc. M-am uitat la pozele voastre mai vechi, pai daca ma compar cu voi parca as fi in saptamana 12-13. Nu stiu cum are loc nazdravania asta mica acolo la cele 600 g ale ei 
O burtica mititica
23+
Carla Alexandra
alinushca spune:
felicic sarumana mult pentru explicatie. eu 500% nu fac amniocenteza si atunci TT-ul este inutil ca "diagnostic". Ca el vrea sa stie ce fel de copil urmeaza sa se nasca. Cum TT nu are valoare de diagnostic mai bine nu il fac sa ma stresez ![]()
Fetele, vrea careva capitol nou? Ca sunt prin preajma. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

anca81 spune:
Alinush, nici eu n-as mai face TT daca ar fi sa o iau de ca capt. Atatea nopti nedormite si stres - chiar nu merita. O urmarire atenta a sarcinii si morfofetala & 4D intre 22-24 de saptamani si gata.
O burtica mititica
23+
Carla Alexandra
alinushca spune:
andreea_and multumesc frumos de PM. Am sa ma mai gandesc. Timp mi se pare ca nu mai prea am ca sa ma gandesc.
Uite ce citeam. Ca am profitat totusi de site-ul asta in legatura cu medicii la care am fost si au fost si pareri pe care si eu le-am gasit intemeiate: http://www.reclama/modules.php?name=Liste&file=index&func=detalii&item=868
FAC CAPITOL.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+