Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici, multi pupici si de l amine.

alinush, referitor la Municipal, la cumnata mea am facut cu schimbul eu cu cumnatul in noaptea in care a nascut, deci a fost ok ca ne-am putut strecura si asistentele au fost dragute. Acum nu stiu ce horrorr-uri au patit alte fete, dar parerea mea din ce am vazut la cele 4 cunostinte care au nascut acolo, este una destul de buna.
Eu prefer Caritas-ul pentru ca imi este foarte aproape de casa si chiar in conditii de trafic ingrozitor ajung destul de repede. Doi la mana, am acest doctor de 10 ani si 3 la mana este seful clinicii, deschide toate usile, iar asistentele se poarta extrem de frumos cu pacientele lui si pe copil il vede cea mai buna neonatoloaga din spital.
Dezavantaje ar fi ca la 90% le face cezariana (poate exagerez putin), e trecut de 65 de ani(desi imi place experienta lui si faptul ca nu e asa panicos cu orice, nu mi-a impus sa fac nimic si m-a linistit cu multe lucruri). Uneori e parca putin aerian dar ma tine minte si stie ce si cum

Mimihoo, sa inteleg ca stai prin Titan? Io p'acolo .

CD, ma bucur ca esti ok. Colul tau e super bine la 35 mm si inchis.

anis, jos palaria in fata ta, concediu placut (si visul meu este Egiptul dar nu am avut curaj sa ma duc insarcinata) si multa sanatate.

anca multi de la mine sa treaca toate cele

Eva, trezireaaaa unde umblii?

Edit: Eu am luat 3-4 kg. Cateodata 3 cateodata 4. Eu sunt multumita si chiar nu mi se pare mult.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Iote STUP NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

buna dimineata burticutze!

o sa va citesc din urma, promit, insa am acum o intrebare urgenta, daca pot spune asa. Am inceput sa vomit, ieri seara doar m-am ridicat de la masa si la 2-3 minute am fugit la baie. Duminica dimineata am vomitat in 'panselutele' din gradina... iar acum am iar senzatia aia de voma. Am baut un suc de portocale si o cana de lapte de dimineata, iar acum mi-e teama sa beau putina apa, cu toate ca mi-e sete de mor, sincer imi simt stomacul in git. Voi aveti / ati avut un remediu la asta? Nu mi-e ca vomit, dar mi-e teama ca bebelina nu va avea 'mincarica' indeajuns, plus ca vomit si pastilutele pe care le iau in timpul mesei (sint sigura ca nu au avut timp sa se dizolve, absoarba de catre organism). Orice raspuns e binevenit. Help!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza,

M-am cantarit si nu sunt la aceeasi greutate ca saptamana trecuta. Am avut ceva emotii ...

Sa aveti o zi buna si usoara,

21+

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta10 spune:

salut, burticutelor!
nu sunt noua pe forum dar sunt noua la acest subiect si nu stiu ce trebuie sa facem sa ne inregistram aici
avem 5 luni,1 saptamana si doua zile
dpn este14 septembrie
ne simtim foooarte bine si ne-ar face placere sa ne primiti si pe noi in
grupul vostru

Mergi la inceput