Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Raspund cum imi pica fisa pentru ca am citit rapid rapid.

July ma uit pe link si iti raspund pana maine la pranz. Nu garantez ca am timp asta seara.
alinushca Cand am stat eu la reanimare Tutunaru a avut o cezariana la care a asistat un tatic care a si filmat. Deci nici la Elias nu e dracu asa de negru. Sigur ca trebuie sa te simti tu confortabil cu medicul. Legat de TT, el insista pentru ca este un protocol daca pot sa ii zic asa de urmarire a sarcinii. Mai mult sau mai putin vrea sa fie acoperit din punctul asta de vedere. Cel putin asta este explicatia pe care au am primit-o de la Vladareanu. Evident ca in final este decizia ta daca il faci sau nu.
piolica nu stiu nimic de carucioarele Graco dar iti pot spune un lucru desi nu am citit foarte atent, nu ai la ce sa te intorci in Romania. Daca ai un rost peste hotare, daca ai facut deja pasul asta, uita de tzara asta de trei lei. Daca vrei iti spun pe PM parerea mea detaliata si iti spun si de ce nu am eu curaj sa plec: pentru ca sunt lasa si comoda si mi-e frica sa iau totul de la zero cand am incropit deja una alta.

Pentru cine a intrebat: eu nasc la Elias si teoretic cu Radu Vladareanu (daca se nimereste in concediu sau cine stie unde nasc cu echipa care va fi de garda in acel moment)

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nushulica, mi se pare o decizie inteleapta din moment ce esti impacata cu tine...asta e ce conteaza

Alinnush, imi pare rau ca doctorul tau a fost asa agresiv...din pacate unii doctori nu inteleg ca meseria lor este doar sa faca o recomandare, nu sa si oblige pacientii

Piolica, merci de primire ...intru mai rar, caci timpul nu imi mai ajunge deloc, in afara serviciului, fac un curs online, plus timpul pe care mi-l ocupa domnisoara mea....partea bune e ca face progrese vizibile si se descurca din ce in ce mai bine la citit . Vis-a-vis de discutia initiata anterior, desi nu e foarte on-topic, imi voi spune si eu parerea, sper sa nu se lase cu . Noi calatorim destul de mult in lume, iar in RO mergem cam la fiecare 2 ani si schimbari prea multe in bine in RO cu parere de rau nu am vazut. Am plecat din tara acum 7 ani, si in RO nu ne-am intoarce sub nici o forma, dar in Europa poate, cand e momentul (Franta pe noi ne-a convins asta vara, dar momentan e la faza de plan)... de ce???? Omul de rand din RO din pacate o duce sub medie, si nu e normal sa fie asa, din cauza unei guvernari defectuoase in mod repetitiv. E adevarat unii straini (in special francezi poate si datorita limbii) prefera sa se mute in RO la fluturarea unor salarii frumusele sub nas (si aici pot sa va dau exemplul francezilor de la Dacia Pitesti), din pacate aceleasi oportunitati nu sint disponibile si nativilor. Pe mine numai gandul la lipsa rampelor pt. mamicile din RO, lipsa meselor de schimb pt. bbei din toaletele publice, lipsa personalului specializat din RO vis-a-vis de dizabilitati, birocratia si spaga din RO pe care trebuie sa o dai la doctor in conditiile in care tu esti platitor curent de taxe, preturile absolut ridicole la orice, ghiseele la care trebuie sa stai smerit ore intregi la cozi, ma fac sa nu regret nici o secunda ca am plecat. Prefer sa functionez decent si normal intr-o tara in care respectul se aplica oricui, fie la locul de munca, fie pe strada, unde am putut sa ma dezvolt profesional fara proptele si munca in zadar, decat intr-o tara latina unde totul e extrem de vivant si joyeux, dar cele enumerate mai sus sint inexistente. Oricum, emigrarea nu e pt. oricine, multi au clachat cand s-au vazut pusi in fata faptului si au preferat sa se intoarca, decat sa se adapteze noilor cerinte. Bineinteles, ramane partea cu familia, dar parintii nostri din fericire vin destul de des aici, si asa facem sa dispara dorul. Nostalgiile sint si ele la inceput, dar dupa un anumit timp nu le mai ai, eu mi-am gasit alte surogate. Casa noastra e in Canada acum, fiica mea s-a nascut aici si la fel va fi si bb din burtica, asta nu inseamna ca ea nu stie de unde se trage (prima data a calatorit spre RO cand avea 9 luni), vorbeste limba romana fluent, desi in treacat fie vorba nu a fost o sarcina prea usoara, dar am depasit-o si pe asta Pana la urma e o decizie extrem de personala, care pe forum risca deseori sa fie aprig dezbatuta, important e sa fim convinsi ca noi ca parinti ne vom creste copii asa cum trebuie oriunde am fi si vom fi impacati peste 20 ani cu alegerea facuta. Hai ca am batut destul apa-n piua cand voi dormiti deja

Galerie fetelor care urmeaza sa mearga la ecograf

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alinush: stii care era parerea mea referitoarela TT, dar pe mine m-a convins Tutu cand mi-a spus:
1: sa nu mai citesc toate prostiile de pe net(stia ca ma cunosc cu KID2003 de pe DC)
2: sa nu-mi fie frica de TT pentru ca rezultatul lui este indicatie (sau nu)in primul rand pentru medic pentru efectuare amniocentezei, adik daca mie imi iese 1:50 as pute fi una dintre cele de 50 de mamici(viitoare) care ar avea nevoie de amnio
3: nu lucreaza decat cu genetic lab (nu mi-a spus sa ma duc sa fac TT la orice laborator)
4. nu aveam eco noua, era cam de 10 zile si mi-a facut el eco, de fapt a scris pe o hartiuta masuratorile lui bebe
5. pe formular nu am scris nimic despre sarcina pierduta
6. dimineata l-am facut si acum astept rezultatul
7. La 12 saptamani dra m-a intrebat daca vreau DT, am spus nu si asa a ramas, nu a avut nici macar 1 min la dispozitie sa-mi explice de ce ar fi important sa-l fac. Parca nici asa nu este bine.
8.Stiu ca dr.Poiana, spre exemplu nu preia gravidute fara TT, pb ca mai sunt si altii

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce mai faceti fetele??

Eu am fost f busy zilele astea..mi-am umplut gradina de flori...o sa va arat poze..de sta al meu sot numai p mine, sa ma potolesc ,dar nu pot ,florile sunt iubirea mea.

Pe de alta parte acum acteva zile am avut niste dureri f naspa...din cauza pregnylul de care nu am scapat.

Joi dimineata ma duc la cerclaj s ma rog sa dau peste un anestezist bun si sa nu imi fie rau.

Apropo care a facut cerclajul la elias acum? Ca vreau sa stiu cum ami merge treaba??

*** AniS ** 17+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo am uitat lunea viitoare o tai cu fetele in egipt la soare..asta la 4 z dupa cerclaj ..ca teoria sa stai in pat dupa nu exista..ma bate si dr...o sa ma port absolut normal.

*** AniS ** 17+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Anis, imi pare rau ca ajungi la cerclaj. Iti tin pumnii sa fie totul bine. Pe de alta parte, sa stii ca ai toata admiratia mea. Ma uitam ca Ingrid are aproape aceeasi varsta cu Sergiu, si ma gandeam ca daca as mai fi avut si un copil mai mic pe langa el, in plus si insarcinata (nu mai spun de cerclaj), pai nu m-as fi miscat din Constanta nici daca mi s-ar fi oferit un sejur gratuit la Burj Al Arab (sau cum s-o scrie) . Va doresc concediu placut si tu sa stai cat mai cuminte acolo.

Lili 17+s cu Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by Mimihoo

Scuze, Nerantula, imi mai scapa ... sunt in saptamana 21.

Noapte buna, somn usor!

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Eu ma gandeam la o semnatura permanenta sau un ticker, ca sa nu mai trebuiasca sa-ti amintesti tot timpul ..

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by nushulica

nerantula si eu sunt "fericita" posesoare a aproape 4 kg pana acum asta e...mi se pare cam multisor dar ma "ajuta" mult si elevitul

deci am inteles eu bine...ai luat 4.5 kg pana acum si te-a certat dr??

17+ DAVID

Daaa, m-a certat pentru 4,5 kg care azi dimineata erau 5!
Si eu iau Elevit, dar credeam ca asta stimuleaza pofta de mancare (eu nu am sesizat o schimbare la mine, adica mananc la fel ca inainte), nu adauga efectiv kilogramele ... dar mai stii?

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata burtici! Am vazut ca ati scris o gramada ieri, merg inapoi sa citesc. Harnicutele mele

Mami de Alexa, multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur tare mult pentru darul pe care mi l-a dat DD si ii multumesc ca mi-a dat ocazia sa fiu atat de fericita. E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum.

Andy.p, felicitari pentru bebelina sanatoasa!

CD27, dar colul tau este OK la 35 mm, daca e si inchis e super. Nu-ti mai face griji. Felicitari pentru Mikul in grafic

Clau_geo, sper ca a descurs bine controlul si e totul OK. Te asteptam cu vesti bune

Anis, tin pumnii pentru cerclaj si iti doresc concediu placut in Egipt.

De ieri am marit doza de Gynipral la 3/zi, deja nu mai stiu ce sa fac sa opresc contractiile astea nenorocite. Ieri dupa masa am fost tare trista si deprimata, azi parca am "debutat" mai bine si mai optimista.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, m-am uitat acum la pozele tale. Arati foarte bine, de ce te streseaza doctorul cu kg? Chiar nu se vede nimic in plus inafara de burtica si sani iar 5 kg luate pana acum e chiar in grafic. Imi plac pantalonii tai albi!

Andreuta, mamica frumoasa si sportiva!

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput