Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara burtici.
Vad ca s-a dezbatut intens azi pe forum. Imi pare rau ca nu am apucat sa intru in discutie si eu, dar acum nu mai dezgrop securea razboiului.

Ieri mi-am luat o gecutza foarte subtire, gen babydoll, cu maneci trei sferturi. Sunt foarte mandra de ea. Pantaloni inca nu am gasit. Cred ca o sa imi comand ceva de pe net. Daca nu aflu de vre-un magazin minune de la voi.

In legatura cu sutienul, eu am sanii foarte mari, ii aveam si inainte si chiar si in casa purtam mereu sutien, asa ca nu e deloc neobisnuit pentru mine ca sa port mereu sutien As purta bustiera dar nu am gasit pana acum numarul meu. Aveam 2 sau 3 care imi veneau dar acum... sunt cam mici.

Dyanira si mie imi vine cateodata asa o pofta sa prind o tigara si sa o smotocesc. Dar oricum inainte fumam foarte foarte putin si ma gandesc ca daca o sa am totusi chef sa ma apuc o sa o fac mai tarziu cand nu o sa il intoxic si pe bb.
Totusi o tigara nu e un capat de lume, totul e sa nu se repete. Am colege care au fost gravidute si au fumat, sunt gravidute si fumeaza, dar nu s-a intamplat nimic.

CD si pe mine ma cam tine in partea dreapta cam in drept cu buricu, mai ales cand fac efort. Dar abia saptamana viitoare ajung la doctor si o sa intreb atunci. Daca aflu ceva noutati iti spun.

20+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara, fetelor!

Am fost si eu la doctorul meu in seara asta, mi-a facut o recomandare de eco morfo 4D la Medical City, a ajuns la 450 gr.
Sunt cam suparata ca m-a certat putin ca am luat cam multe kg in prima jumatate a sarcinii, el ma 'programase' cu 9 kg, din care am luat deja 4,5 si zice ca intre saptamanile 30 si 40 o gravida dubleaza kg acumulate de la inceputul sarcinii, iar eu abia sunt in saptamana 21 .
Voi cum mai stati cu greutatea?

O seara frumoasa si plina de MAF

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna Irina,

Am vazut hainutze dragutze la parterul mag. Titan, in acelasi loc cu bijuterii. Ma voi duce, sper, maine sa mai vad daca au mai adus ceva. Am luat de acolo o pereche de pantaloni cu 120 ron si au croiala buna (nu patrateste, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

noi am avut nunta aseara am stat pana la 3 si dimineata la 9 am avut o sedinta, deci n-am putut dormi...in schimb la 2 eram acasa si in secunda urmatoare am adormit si dai somn pana la 8 seara(caracteristic mie)

aseara mi se cam intarise burta si am luat no-spa dar degeaba, dimineata la fel era tot tare si pe la 11 am simtit una bucata contractie serioasa zic eu avand in vedere ca pana acum n-am avut asa ceva. am bagat rpd un nospa si la vreo ora dif inca 1 , acum vad ca sunt bine ....deci gata cu excesele nunti botezuri cununii si altele ca nu ma tine

in leg cu tt cand am fost la eco sapt trecuta dr mi-a zis sa merg sa-l fac mi-a dat si trimitere(pt ce nush, ca oricum platesti) si cand am intrebat-o daca sa revin cand am rezultatele a zis sa vin doar daca rezultatul nu e bunsi daca n-o fi bun sa ma gandesc daca vreau sa fac amniocenteza.... eu de aici am tras concluzia ca nu prea pune accent pe el mai ales ca n-am nici peste 30ani nici antecedente in familie , toate analizele imi sunt bune, bebe e in grafic si ok...deci eu una am hotarat impreuna cu sotul sa nu-l fac tt si nu e inconstienta cum ar zice altii , oricum din cate am vazut sunt multe rez eronate si in cazul asta asa cum mai zicea cineva n-as suporta stresul,,,,,deci no,thanks!

cu sanii m0am mai gandit si aveti dreptate deci nu ma mai stresez nici cu astaam mai rezolvat o problema

va pup si va mai urmaresc discutiile eventual mai scriu si eu sa-mi dau cu parerea eu la eco mai merg abia la jumatea lui iunie deci mai am de asteptat sa vad daca si reusesc ca acum sunt inca relaxata dar sa vad pt cat timp

pe bebe nu prea l-am mai simtit ma gandesc ca inca e f mic,,,nu-i bai am rabdare si aici

17+ DAVID

Mergi la inceput

Nerantula, eu in saptamana cu pastele am luat 2 kg ... destul de mult, dar acum sunt atenta la ce mananc. Abia maine o sa ma cantaresc si sper sa nu se mai duca acul mai sus. Deocamdata, am ajuns la 5 kg luate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

M-am uitat aseara la pozicile cu tine. Dragutza mamicutza, ne place, si frumusica burticutza!!
Seara buna tuturor. Parca m-am mai linistit. De la somn probabil.

_irina_ eu nici nu am vazut ca a fost razboi pe aici. ca daca citeam venita proaspat de la Tutunaru cred ca scoteam mitraliera, ce secure...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Mimihoo, nu-ti pui si tu o semnatura cu numarul de saptamani?
Stiu ca m-am mai intrebat de vreo 2 ori, dupa diverse postari, in ce saptamana esti, dar acum chiar mi-ar folosi informatia, ca sa fie raspunsul tau cat mai relevant

Referitor la ingrasat, nu mai am voie dulciuni, paine, grasimi si fainoase ... de dulciuri ma arde cel mai rau, asa poftesc la inghetataaaaa

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinushca

quote:
Originally posted by Nerantula

M-am uitat aseara la pozicile cu tine. Dragutza mamicutza, ne place, si frumusica burticutza!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nerantula si eu sunt "fericita" posesoare a aproape 4 kg pana acum asta e...mi se pare cam multisor dar ma "ajuta" mult si elevitul

deci am inteles eu bine...ai luat 4.5 kg pana acum si te-a certat dr??

17+ DAVID

Mergi la inceput

Scuze, Nerantula, imi mai scapa ... sunt in saptamana 21.

Noapte buna, somn usor!

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput