Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andreea_and pot sa te intreb la cine mergi la Municipal? Eu am mers la Badiu acolo cand am avut problemele cu prima sarcina. Mie mi-a placut tipul. Oricum e mai comunicativ decat T. si cred eu la fel de tare. Mi-a placut mai mult "mentalitatea spitalului" referitaore la nasteri decat cea de la Elias. Ma bate un gand sa ma intorc la el.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

O intrebasem si pe CD27 cat masura colul ei atunci cand dr. i-a spus ca e scurt, insa cred ca nu a vazut mesajul, pt. ca nu am primit raspuns...
CD27, pleeeeease, daca citesti, esti draguta sa ne spui si noua?

La ultima eco de acum o saptamana si putin, colul avea 3.5 cm, dupa 5 zile cand am ajuns la urgenta la Elias mi-au zis ca e scurt, deschis si am nevoie de cerclaj, nu mi-au scris nici macar in biletul de externare cat de scurt era. Astazi am ajuns la un alt dr, la eco si colul are 35 mm si este inchis. Si cecredeti...nici nu ma asteptam eu ca astazi sa fac eco morfofetala si sa-l vad pe Mikul, dar am acut , citesc ce ati scris si apoi va povestesc despre ziua mea de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bitza, tu ziceai ceva de AC, este circumferinta abdominala.

Oofff, doctorii astia, pareri si pareri! Unul cu mai multe idei ca altul...Eu stiam ca e fff bun Tutunaru, implicat, si ca nu impune ceva asa de amorul artei. Pe site-ul lui ia la misto TT, dar rau de tot, asa ca nu intzeleg de ce insista asa cu tine, Alinush! Tu ai facut DT?

Laura, nu mai fi suparata, importatnt e ca bebe e bine, nu?

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andreea_and,Eva asa este ,bb-lina e k si asta e tot ce conteaza.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alinush, ambele mele cumnate plus doua cunostinte (una din ele medic) au nascut cu Badiu, si din cate am inteles faima lui este la fel de mare ca si a lui Tutunaru, atat ca nu e specializat pe infertilitate (ceea ce am inteles ca Tutunaru ar fi). Este un doctor foarte bun. Nu m-am dus si eu la el ca sa fiu eu mai cu motz (desi ma tenteaza) iar nasterea la Municipal este altfel decat oriunde. CEl putin Badiu ii lasa si pe tatici sa asiste (daca vor) si sa filmeze sau sa fotografieze plus ca e proaspat renovat iar personalul este destul de grijului. Eu iti spun din ce am vazut la cele 4 persoane de dinaintea mea.
Asa ca daca nu te simti confortabil cu dr T, sfatul meu este sa te intorci cu incredere la Badiu.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Off Fetele mele sunt tare trista
Eu fumatoare inraita inainte de a afla ca sunt insarcinata ,m-am lasat brusc cand am aflat cu toate ca inainte fumam 1 pachet pe zi si am rezistat destul de bine adica fara sa ma gandesc la tigari pana azi....cand din cauza ca m-am suparat tare rau pe ceva ce a facut sotul meu am fumat o tigara.
Nu dati cu pietre ci dati-mi sfaturi va rog sau spuneti-mi cum faceti voi cele care ati fost inainte fumatoare sa va paziti de acest viciu?

Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor astaziam ajuns la Municipal, am gasit o dr acolo, draguta ea asa,m-a chemat la cabinet Euromed parca, nu m-a impresionat deloc centrul medical, dar am reusit sa alu chestii importante . Am facut eco morfofetala, nu am vazut nimic , nu au ecran sa vada si mamica, dar...am fost eu cu mami a mea si a spionat ea , asa ca l-a vazut pe Mikul cand radea/se stramba, dr sustine ultima varianta .Dar sunt multumita, desi n-am vazut absolut nimuc, bebe a fost masurat din cap pana la picioare, totul e oki, am masuratorile, are 390g . Se pare ca nu am nici un fibrom, o fi disparut...treaba lui...colul a aparut scurt si la eco 35 mm, dar inchis.
Despre col...am inteles ca se masoara la eco, o anumita parte a colului, dar ca trebuie facut si control pe masa si corelate rezultatele.
DR asta a zis ca ma pot intoarce la munca saptamna viitoare dar sa fiu foarte atenta la contractii. despre durerea asta mare din partea stanga nu am aflat nimic sa fie de la constipatie zice dr,cel de la eco a zis ca ar fi normal sa ma doara ca se intainde pielea dar....come on...sa nu ma pot da jos din pat de durere ca mi se intinde pielea...eu sunt linistita ca stiu ca e bine Mikul. D-acum daca ma mai doare...no spa si in tzup la pat cu mine
Clau bine ca ti-a trecut raceala, lasa ca injectiile cu no spa ajuta, am facut in spital si nu mai aveam nici o durere..nimic, a..ba mai am si acum, ma doare fundul de la injectii dar asta pt ca avea asistenta mana grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Vad ca ati readus in discutie TT-ul, si ma bucur sa vad ca nu sunt singura care refuza sa-l faca. La ultimul control dr m-a intrebat daca vreau sa il fac. Va dati seama ca dupa ca am vazut aici prin ce emotii ati trecut unele dintre voi din cauza rezultatelor, l-am intrebat pe medic ce parere are el despre TT. Mi-a spus daca e dupa el, am de ales intre doua variante: 1- aceea de a-mi asuma riscul de a nu face nici un test, asa cum am facut la prima sarcina, si 2- aceea de a alege amniocenteza, care da un rezultat sigur. TT-ul nu ar fi decat pierdere de timp si de bani. Asa ca, dupa ce m-am sfatuit cu al meu sot, am luat hotararea sa mergem pe prima varianta, de a nu face nici testul, nici amnio. (asta cel putin deocamdata, ca cica am timp de gandire pana la 24 saptamani, termen pana la care se face amniocenteza).

CD27, da-o-ncolo de piele, cat se intinde biata de ea ca sa-ti dea dureri pe picior in jos ? Ma bucur ca te-ai linistit si bb este bine.

Va pup

Lili 17+s cu Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eva eu nu am citit parerea lui despre TT pe acel site. Dar in cazul asta chiar as vrea sa stiu de ce s-a cramponat asa. Pentru ca nu am facut nici DT, nici vreun alt test iar ecografia de la Iosup are totul in regula pe ea. Si T. mi-a zis ca "oricum o sa iasa bine"... nu-mi dau seama. Iar apoi s-a uitat in calculator si mi-a zis "tu ai pierdut 2 sarcini, nu?". Si i-am zis "da". Dar motivele pentru care le-am pierdut au fost foarte diferite. Iar prima se presupune ca a fost ou clar (deci nici macar oprita in evolutie). Eu imi tot fac aici calcule si socoteli dar bottom line mi-e mai frica de doctorii astia decat imi este de nastere efectiv!

CD27 deci 35 mm e scurt? al meu era 36mm si nu au zis nici Iosup nici Tutunaru nimicutza. Acu vreo 2 zile si eu mi-am simtit burta cu totul tare. Dar nu am luat nimic. Ca nu m-a deranjat. Dureri cum povestesti tu am avut in partea stanga jos de tot langa pubis. Nu stiu ce au fost. Au trecut cu No-Spa. Constipatia la mine s-a ameliorat. Nu stiu de la ce. Dar un pic de relaxare nu strica 390 de grame deja? grasunel bebelul!

dyanira depinde ce functioneaza la tine ! fiecare fata are probabil alta metoda in functie de ce i se potriveste. uite, in cazul meu e de ajuns sa ma conving rational. daca imi spun ca nu e deloc adevarat faptul ca fumatul ajuta cu ceva la relaxare sau la stress si nervi... pentru mine e de ajuns daca cred asta. dar poate la tine merge altceva. ce ar merge la tine?

monica nu imi e de filmat nasterea. cel mai mult si mai mult imi doresc sa fie lasata mama sa stea cu mine pentru ca e si panicoasa si "tare in gura" si daca e sa mi se intample ceva sa urle la aia sa aiba grija de mine. ca am citit prea multe cazuri unde o intarziere a doctorului si o mica siesta a asistentei a dus la lucruri nasoale. iar la elias nu prea te lasa nici in vizite asa usor, dapai la nastere??

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna fetelor,
Piolica, bebica mea a stat cuminte fo' 30 de minute si iar a luat-o la goana. Sper sa nu faca la fel si dupa ce iese din burta :-).

Dyanira, eu fumam inainte de a afla cam 1-2 tzigari pe zi. Acum foarte rar mai simt nevoia, dar cea din burta merita mai mult decat s-o intoxic. Macar inainte imi stricam organismul meu, acum nu pot sa-l si pe al ei. Acu' nu trage nimeni cu pietre in tine. Nu cred ca ai chinuit-o prea rau, daca-i singura in 9 luni :D. Oricum, mai bine cauti sa nu te enervezi ca sigur ai iritat si copilul.
Ai grija de voi!

Mi

Mergi la inceput