Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

andy sarumana
piolica hihihi... sa speram ca asa ramane
rain_lover io zic tot: facut eco morfologica la herghelegiu si a costat 410 lei, cu tot cu dvd inregistrat. Se face, chit ca il vrei sau nu.A, da... si a fost si 3D si 4D. Medicul trecea dintr-una in alta mereu.

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

rain_lover eu nu am facut inca eco morfofetala,dar am fost la 4Dla Timisoara si am paltit 2milioane,iat aici in Oradea la 3D - 1milion.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

rain_lover din cate am vazut eu Iosup ia in jur de 250-300 pentru morfofetala (am vazut mamicile dinaintea mea. Ceea ce prin comparatie cu ce am mai auzit pe la altii... e rezonabil. Sper sa isi faca banii si sa fie intr-adevar bun Iosup asta...

Tensiune la mine 11 cu 6 azi pe fond de emotii. Acum cred ca a iesit prin tavannn!!! Am citit acum pe Odiseea de Nov-Dec o poveste cu o mamica de copil SD. Sfatuia toate fetele sa isi faca testul. Crease si o fundatie in sensul asta. Dar eu tot la fel gandesc. Sunt de-a dreptul inapoiata (ca o autocritica)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

alinushca deci nu faci TT, pana la urma? Pai si ce-o sa zica nea tutu? Ma gandesc doar la faptul ca s-ar putea sa afecteze colaborarea voastra, ca medic si pacienta... zic si eu.
Pe de alta parte, total de acord, trebuie sa fie alegerea noastra, nu impusa de ei. Parca ar fi "a life saver" TT-ul asta, asa pedaleaza cu totii pe el, mai nene.

_
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

IOsup la morfo ia 350 RON .

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

numai ca idee, eu o sa platesc acum morfofetala cam 50 de euro (si o sa am poza, dvd), iar toate ecografiile de pina acum facute la doctorul meu (el masura totul oricum) plateam cam 45 de euro cu tot cu consultatie.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai July, taman asta e faza ca nu m-a intrebat absolut nimic de nici o alta analiza de cand am fost la el si pana acum. Nimic. Nici macar Rh-ul sau daca sufar de vreo boala... asa ca nu ma poate convinge ca taman Triplu Test o sa fie cea mai mare problema a lui la nastere... cat despre colaboarea asta, si asa e fortata. Eu nu am fost in stare sa gasesc un alt medic la care sa am incredere cat de cat sa nasc. Poate imi dai tu idei?

Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

bitza tot ce scrie acolo la tine e foarte bine. prezentatie craniana inseamna ca bebe era cu capul in jos la mom examinarii, ceea ce e bine dar oricum se tot misca pana in sapt 32 parca.
July e bine tensiunea ta acum, bravo.
rain pe mine la Iosup morfo de trim 2 m-a costat 350ron si cred ca era 4d. Nu stiu daca ar fi costat mai mult daca ii ceream sa si inregistreze pe stick/cd ca mi-a fost rusine sa ii cer sa imi inregistreze fiind prima oara acolo.
alinush si laura lasa ca e bine ca sunt bebeii bine.
Intreba cineva de spitale unde nastem - eu inca oscilez intre Municipal si Medlife. As vrea la Medlife dar acolo poti naste numai daca ajungi la termen, nu prea se baga la prematuri, pe de alta parte imi place mult dr meu de la Municipal insa mi-e frica de anestezist, ca afli cine e doar inainte sa nasti si am auzit tot felul de povesti horror. As vrea sa nasc natural si la termen bineinteles dar pun raul inainte si vreau sa imi pastrez ambele optiuni deschise pana se hotaraste bebita sa vina pe lume.

22+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinushca

Pai July, taman asta e faza ca nu m-a intrebat absolut nimic de nici o alta analiza de cand am fost la el si pana acum. Nimic. Nici macar Rh-ul sau daca sufar de vreo boala... asa ca nu ma poate convinge ca taman Triplu Test o sa fie cea mai mare problema a lui la nastere... cat despre colaboarea asta, si asa e fortata. Eu nu am fost in stare sa gasesc un alt medic la care sa am incredere cat de cat sa nasc. Poate imi dai tu idei?

Bebe reloaded

16+

Mai, e nasol, ce sa zic. E tare important pentru confortul tau psihic sa ai incredere in doctor, sa-l vezi ca se preocupa. Daca nici macar Rh-ul nu l-a interesat... Io te trimit la a mea daca vrei, desi e cam aeriana un pic si asta... Acu' ma stie la cate belele am avut, da' prima oara am ajuns la ea cand am pierdut sarcina... a fost super ok, mi-a dat cacalau de analize de facut, a fost draguta fara sa fie genul ala mamos. Doar ca 4 luni mai tarziu cand am sunat-o ca-s bortoasa iar, habar n-avea cu cine vorbeste. Da' si-a revenit repede si am iertat-o :p Plus ca nasteri nu face decat la euroclinic, iar consultatii doar in mediul privat, nu mai e la nici un spital de stat.

_
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fetelor, sa aveti o seara placuta. sa ne auzim cu bine.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput