Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza sunt apropiate valorile.Si mie mi-a scris MAF prezente...nush ce inseamna .Stie cineva??AA si placenta anterioara grad de maturare 0.
alinada e bine ca sunt bine bb-eii,dar parca tot sunt un pic suparata ca ,na,am asteptat si e a doua oara cand imi face eco si nu imi arata bb-lina.Las'sa trecem cu bine si apoi ii vom vedea tot timpul.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Bitza, MAF inseamna miscari active fetale, ceea ce inseamna ca bebelusul tau este foarte jucaus in burtica

Andreea
19+

Mergi la inceput

K .M-am lamurit si eu.Multumesc

21+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

si la mine scrie placenta fundica etalata pe peretele posterior gr1 de maturatie, prezentatie craniana pe per examinarii. sper ca e bine

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

bitza, zi merci ca-s valurile dunarii si nu manele, ca atunci era mai grav :)
mimihoo raspuns la pm :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Alinusca, ai mare dreptate, doctorii trebuie sa ne indrume si nu sa ne impuna un punct de vedere. Doctorul meu mi-a explicat toate riscurile, dar se pare ca la virsta mea, in Ungaria se cam insista pe amniocenteza, asa ca i-am dat semnatura.

Bitza, pai sa-mi spui cind incepeti pregatirile si daca sintem aici sigur ne vedem. Noi ne-am planificat niste weekenduri deja, poate ca nu o sa treceti voi prin Budapesta chiar atunci.

si eu am auzit Valurile Dunarii in piata Navona din Roma, eu eram ferm convinsa ca aia sint tigani bulgari / unguri sau alta natie... din pacate, nu. erau de-ai nostri.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

tocmai ce-mi luai tensiunea... 129/73. Hai ca nu e dracul asa negru.. chiar o fi de la emotii? Am asa ... o neplacere, sa-i zic, cand merg la medic. Chiar daca eram linistita ca e toul ok cu bebelina, tot nu ma simt chiar confortabil la medic, nu-s tocmai relaxata. O sa continui sa iau tensiunea, sa vedem ce iese. Stiu ca periculoasa devina la peste 140/90 parca.

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Asa e July,cardiologul la care am fost eu a spus ca numai atunci e problema daca sare de 140.Stai linistita si mai ia-ti tensiunea.

21+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Fetele, am si eu o mare intrebare. Nu vreau neaparat numele doctorilor, daca nu vreti sa le dati, dar vreau sa stiu si eu cat v-a costat ecografia cu morfologie fetala si daca a fost 3D sau 4D.

Intreb pentru ca mie suma care mi s-a cerut mi se pare ff mare.

Multumesc mult.

20+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

July, tu ai tensiune de aviator acum.

EDIT: m-am uitat si eu in carnetul meu de gravida, eu am avut-o pina acum asa 101/68; 113/64; 97/67; 102/68... cam micutza, dar eu intotdeauna am avut tensiunea mica

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput