Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mimihoo multam de raspuns. In cazul asta s-ar putea sa ne cunoastem, asta daca sotului tau i se spune asa si in viata reala. Eu sunt amica si il cunosc de multi ani pe Vlad. Cred ca am facut si un rev impreuna, acu destul de multi ani :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So,ne-am intors si noi de la dr.Bb-lina e bine,n-am vazut-o ca mi-a facut eco fulger.Am doar dimensiuni DBP=50,LF=30.Acuma sa-mi ziceti daca sunt k la 21s.Am urcat pe masa col lung un pic deschis,nu mi-a zis sa stau in pat .I-am spus ca mi se mai intareste burti o data sau de 2 ori pe zi.A zis ca e k .Sa iau no-spa.
Sunt dezamagita ca nu am vazut-o pe bb-lina.Na poate data viitoare .
alina sorry ca nu a fost cum ai vrut.Se pare ca azi n-au prea avut chef de vorba dr.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare, buticile mele dragi!!
Piolica, in perioada in care am fost eu in Budapesta erai in tara!!
Si mie mi-ar fi placut sa ne vedem!
Andreea and
alinushca, nu fi suparici!! sa treaca! Las' ca o luna trece repede si imediat mergi la nenea Iosup si iti vei vedea comoara pe indelete!
Fetelor, in urma cu ceva ani ziceam si eu ca dak prind o oportunitatte in "vest" nu ma mai intereseaza Romania deloc. Ei, am venit in Olanda, Amsterdam-oras cosmopolit, superb, cultura, civilizatie-toate la un loc; nu mai zic de curatenie-Prin cate tari am fost asa curatenie nu am vazut; castigam ff bine, avem o mica firmulita, e ok. In toti acesti ani cand auzeamceva bun legat de tara mea plangeam de bucurie; acum la PAste cand am mers in tara am simtit mai tare ca niciodata ca vreau sa raman ACASA- in Romania.
V-am zis eu de sist medical de aici, unde nu ma vede nici un dr pe toata durata sarcinii si nici la nastere, decat dak sunt probleme. Asa e in occident- suntem guvernati de asigurari- ei au painea si cutitul in mana; eu tb sa platesc ca am eu fite sa nasc in spital si nu acasa.
Ce mai, ca si Eva, sunt o sentimentala, si mi-e dor de casa mea!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

iti trimit PM :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Shhhhhhh, sa doarma cuminte bebelusul lui Mimihoo.
Alinusca,eu ce sa mai zic ca al meu doctor ma omora cu amniocenteza, cu toate ca DT iesise ok. eu i-am dat o declaratie semnata de 2 martori ca nu vreau sa o fac si asa l-am linistit. cred ca fiecare doctor are toanele lui.
nu cred ca are cum sa te oblige sa faci acest test, iar amniocenteza se face numai daca aceste teste ies nasoale. eu zic sa mai vorbesti si cu un alt doctor.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

andy, al meu la 20 sapt avea BPD 48.2mm, greutate 349g si AC147.9mm.
AC nu stiu ce e.
La mine a scris MAFprezente, stie cineva ce inseamna asta?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andy.p.... da, asa s-ar parea nu? oricum, bine ca sunt bine bebeii. asta conteaza pana la urma.
bitza sunt de acord cu tine cu venitul prin tzarisoara. toata civilizatia si buna-purtarea din occident are si dezavantajele ei majore. nu-i roz nicaieri.e adevarat ca o luna in tzara s-ar putea sa iti fie de ajuns si sa vrei sa te intorci acolo
piolica decizia mea e luata si no amount of dr. Tutunaru is going to change that. mi se pare firesc asa. doctorul sa sfatuiasca nu sa caute sa se impuna unde nu e cazul.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Bitza, am inteles. poate data viitoare. oricum, invitatia este deschisa la toate fetele de aici, mi-ar placea foarte mult sa va vad. daca aveti drum prin budapesta si sint aici, dati-mi de veste.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Alinushca,Tutunaru a insistat pe TT si s-a purtat asa?Hm...
Depinde numai si numai de tine daca il faci...dr meu a fost total impartial..in fine, sunt in urmarire la doi dr - unul in sistemul privat si unul in sistemul de stat, iar in timp ce cel din sistemul de stat a zis ca e total impartial - decizia este a noastra pentru ca noi vom suporta stresul in caz de ceva (dupa ce ne-a explicat 20 de minute despre ce este vorba, riscuri, stresuri, etc) iar cel din sistemul privat nu a pomenit pana acum de asa ceva.
Asa ca pana la urma hotararea e numai si numai a ta..poate pana data viitoare cand te duci la el si uita ca nu ai facut testul

19+

Mergi la inceput

Piolica, multumesc de invitatie!
Dak in iulie plecam cu catel si purcel cu masina, ne vedem in Budapesta!!
In timp ce scriu, se aude de afara Valurile Dunarii, canta niste tigani aici in centru!!!Asta nu ma face sa fiu mandra ca-s roman!
Am googalit si am aflat ce inseamna MAF=miscari active fetale; in caz ca mai intereseaza pe cineva!!

23+

Mergi la inceput